Перейти до

Рекомендованные сообщения

Опубліковано:

якщо в ТС немає інету - як він тут пише?

думками ) мені потрібен інтенет тільки на літо і до іншого літа просто модем не хочю кіплять. а так у мене є інтернет в місті

• Відповіді 56
  • Створено
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Опубліковано:

я САМ дам провайдеру 300 грн, якби тільки не давав пароль ТС ;-)

стосовно ТС.... просто є такі клієнти

Один абонент був В ШОЦІ від того, що підприємець, який в його селі продає скретч-картки Інтернета і бере комісію 7 грн.

Клієнтові 40 років, працює на керівній посаді, і сподівався, що в його селі картка буде продаватись без комісії, або МОЖЕ 1 грн

Він сидів без інету 10 днів, бо до райцентру аж 30 км, а давать підприємцю наживатись - не хоче.

Цікаво: скільки зекономить ТС, якщо в роздріб купить нанос, оплатить доставку, ще й заплатить 300 грн провадеру?

Опубліковано:

яка тобі різниця?????

я САМ дам провайдеру 300 грн, якби тільки не давав пароль ТС ;-)

стосовно ТС.... просто є такі клієнти

Один абонент був В ШОЦІ від того, що підприємець, який в його селі продає скретч-картки Інтернета і бере комісію 7 грн.

Клієнтові 40 років, працює на керівній посаді, і сподівався, що в його селі картка буде продаватись без комісії, або МОЖЕ 1 грн

Він сидів без інету 10 днів, бо до райцентру аж 30 км, а давать підприємцю наживатись - не хоче.

Цікаво: скільки зекономить ТС, якщо в роздріб купить нанос, оплатить доставку, ще й заплатить 300 грн провадеру?

Опубліковано:

яка тобі різниця?????

спортивний інтерес....

порада: краще оптом купляй сигарети-ковбасу-пиво, і не дай заробити "продовольчому" магазину

а зекономлені кошти віддай хорошому провайдеру

Опубліковано:

звідки мені знати що він хороший?

яка тобі різниця?????

спортивний інтерес....

порада: краще оптом купляй сигарети-ковбасу-пиво, і не дай заробити "продовольчому" магазину

а зекономлені кошти віддай хорошому провайдеру

Опубліковано: (відредаговано)

Послухай, не починай знов, звидкы тоби знаты що тебе автивка не зибье? Не выходь тоди на вулицю.... Не починай, вчора питав як тему выдалыты а сьогодни знову почынаеш, не видповидай и тема в архив сховаеться.

Відредаговано BARVIT

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Створити нове...