Перейти до

Підсумок різних варіанта захвату трафа

Рекомендованные сообщения

Інтро: Рік без проблем працював на Linux Slakeware 10.2 і СТГ версії 2.016 - як результат ніяких проблем з підрахунком і навантаженнями! вирішив провести повний апгрейт, а саме поставити FreeBSD 5.5 (яка мені більш подобається в плані мережевих функцій) і на останній СТГ 2.402 (cap_bpf).

Так от є підозри на підрахування трафа, при невеликих навантаженнях приблизно нормально при великих швидкостях - капец... кількість людей і навантаження не змінилось

Ретельно читаючи форум останній місяць зробив такі висновки:

1) FreeBSD + СТГ + cap_bpf = втрата трафа.

2) FreeBSD + СТГ + cap_divert = не працює.

Я правильно розумію що штатними (безкоштовними стандартними) засобами підрахунку FreeBSD + СТГ не можливо досягти правильного підрахунку?

Що робити? як рахувати на FreeBSD?

Розумію що на Linux буде все чітко рахувати але я не дуже хо повертатись на Linux!

альтернативою поки залишається

FreeBSD + СТГ + cap_netflow, який э платним, але навіть питання не так в грошах (наскільки знаю 25 у.е.) як питання в тому а чи не буде там знову якісь проблеми?

Чув що з часмо він стане безкоштовним! Як двого цього чекати щоб реально розуміти треб акупувати чи ні! Бо поки наче справляється білінг але плануєть збільшення навантаження!

я не могу точно сказать, но у меня разница с провайдером не составляла более 50 МБ за месяц по направлению(общая), траф разделяемый. Это с учётом того что рулез обновлялись реже раза в месяц, сейчас каждые 5 минут.

с нового месяца посмотрю как будет.

Free BSD 5.4

STG сначала 2.0 потом 2.4.01 (от 15.09)

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Створити нове...