Svitlofor 2 Опубликовано: 2007-03-10 13:20:49 Share Опубликовано: 2007-03-10 13:20:49 Як організовується ДСЛ доступ ? Цікавить як організаційний так і технічний бік справи з точки зору того, щоб стати ДСЛ провайдером? Розумію, що тут переважна більшість займається езернетом, але може хтось на мої ламерські питання відповість. Отже якщо умовно, треба дати доступ в інет по ДСЛ якомусь клієнту, як я розумію, в мене на укртелекомівській АТС, що його обслуговує має стояти ДСЛ концентратор, якому подається Інет , далі я маю замовити НС у укртелекома проплатити, далі ставлю 2 ДСЛ модема, один у клієнта другій на АТС і можна подавати інет. Це те як я собі все уявляю, цікавлять такі питання: Як подається інет на дсл-концентратор той, що стоїть на АТС? http://www.colocall.net/for_isp.html - що мається тут на увазі під послугой "точка прісутствія" , тобто я якось розумію, що це нібито якось стосується подальшої можливості організації ДСЛ доступа, але як саме не знаю тому і прошу, хто знає прояснити. Чи обовязково мати своє обладнання на всіх АТС, щоб покривати весь Київ, чи є варіанти оренди портів інших провайдерів? Як до цього всього ставиться сам Укртелеком, бо фактично він надає послуги своїм конкурентам, чи там все робиться через якісь хабарі та особисті домовленості? Я розумію, що запитання наівні, але все таки прошу по можливості, тому хто володіє інформацією поділитися. := Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Apelsin 34 Опубліковано: 2007-03-10 19:57:32 Share Опубліковано: 2007-03-10 19:57:32 нестоит им вообще заниматся. как-то прощитывал такой проект, он нерентабелен. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Svitlofor 2 Опубліковано: 2007-03-11 10:21:22 Автор Share Опубліковано: 2007-03-11 10:21:22 Та мене зараз цікавить технічна сторона, буду тобі вдячний якщо ти опишеш як все організовується. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
alex_o 1 194 Опубліковано: 2007-03-11 16:33:32 Share Опубліковано: 2007-03-11 16:33:32 Обратитесь в Укртелеком для начала. Потому как придется размещать свое оборудование (называется оно DSLAM) на их станции. После посещения Укртелекома, возможно, больше не останется желания выяснять какие-либо технические вопросы. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Svitlofor 2 Опубліковано: 2007-03-11 22:44:59 Автор Share Опубліковано: 2007-03-11 22:44:59 Та ось подумав, що може хтось вже ходив і може чєрконуть пару речень, а технічні питання все одно цікавлять. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shubin 0 Опубліковано: 2007-03-12 14:34:37 Share Опубліковано: 2007-03-12 14:34:37 -Нi, шановний. Нажаль, асиметричнi технологii перехопив майже монопольно Укптелеком. Залиште жоднi надii випихнуты цю впливову комерцiйну структуру з iх ринку. Не дадуть - я саме так важаю. P.S. А это прикольно набирать текст на "рiднiй мовi". Мда.... Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Svitlofor 2 Опубліковано: 2007-03-12 15:52:49 Автор Share Опубліковано: 2007-03-12 15:52:49 Шановні, я не маю таких планів, щоб випихати укртелеком з їх ринка, щодо ринку то я його більш менш знаю і здатен неупереджено оцінити ситуацію тому не строю ніяких глобальних комерційних планів. Ще раз попрошу, якщо ви знаєте, то опишіть саме технічний та організаційний бік справи дивіться мої попередні пости. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас