Перейти до

Самостоятельный ремонт оборудования Ubiquiti

Рекомендованные сообщения

Я вот не пойму баранов которые хотят сами что-то ремонтировать.

вам что, заняться нечем? или руки чешутся?

отдайте вы сию работу johny - человек работает за сущие копейки, и занимается этим только из за того что идет опт.

нет Бл# - бычье подключило интырнэт и полезло на ютуб смотреть как самому надрочить чтоб стоял  :lol:

кстати johny - бесплатный совет тебе

с тех кто тащит девайсы уже после кого-то или вскрытые - дери три шкуры - причем наперед бери сразу деньги.

и не стесняйся слать всех на куй - они тогда лучше платят.

Відредаговано Dictator
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Я вот не пойму баранов которые хотят сами что-то ремонтировать.

вам что, заняться нечем? или руки чешутся?

отдайте вы сию работу johny - человек работает за сущие копейки, и занимается этим только из за того что идет опт.

нет Бл# - бычье подключило интырнэт и полезло на ютуб смотреть как самому надрочить чтоб стоял  :lol:

кстати johny - бесплатный совет тебе

с тех кто тащит девайсы уже после кого-то или вскрытые - дери три шкуры - причем наперед бери сразу деньги.

и не стесняйся слать всех на куй - они тогда лучше платят.

По вашому якшо я починаю якусь справу по типу діагностики, пайки СМД, БГА, і хочу навчитися щоб не залазити в сра...у і просити майстрів а потім ще чекати місяцями на відремонтовану залізяку(В кращому випадку) - рахуєте мене БИКОМ, то ви сам "БИК"?

А то шо ви вище написали чистої води реклама

По темі підтримую автора цікавлять схеми, причини поломок(Грози, Вода ітп), діагностика(з чого починати діагностувати, які елементи звонити), пайка і користування мультиметром опускаєм поскільки це елементарні речі, На даний момент знаю якшо в серії НС2 і Локо2 після грози не робить езернет - заміна KENDIN в серії M заміна ЦП так як там немає окремого контролера на ЕЗЕР все йде зразу на проц Атерос якшо мені память не зміняє.

Ось хлопець ремонтує НС2 ЛОКО все понятно і доступно ТИЦ, і нема що розказувати на рахунок того що це ВИЩИЙ пілотаж і що для того потрібно 5 років вчитися КПІ і потім ще профільно 3 роки, хто хоче освоїти освоїть, правда є один нюанс - якшо МОЗГІВ немає то в цему ніхто не допоже. 

Якшо в когось є притензії до навчання і пізнавання чогось нового хай йдуть ліском.

Якшо на форумі є такка піднята тема - ткніть носом.

Вдячний за увагу!

• 1 year later...

Добрий вечір! Проблема з точкою доступа litebeam m5, після 3-х місяців роботи ослаб сигнал на 10 дбі, при відстані 6км, перепаяв підсилач потужності ситуація без зміни, вирішив пустити свч ключ під заміну, підкажіть маркування ключа

Добрий вечір! Проблема з точкою доступа litebeam m5, після 3-х місяців роботи ослаб сигнал на 10 дбі, при відстані 6км, перепаяв підсилач потужності ситуація без зміни, вирішив пустити свч ключ під заміну, підкажіть маркування ключа

при чем тут усилитель передачи, если у вас ослаб сигнал на прием, или я что то не так понял...

SKY13351-378LF коммутатор

BFP740 транзистор по приему

ps. В недобимах, иногда, виноват, как не странно, процессор.

pps. Приклейте термоклеем радиатор небольшой, не повредит в любом случае.

Відредаговано johny

при чем тут усилитель передачи, если у вас ослаб сигнал на прием, или я что то не так понял...

SKY13351-378LF коммутатор

BFP740 транзистор по приему

ps. В недобимах, иногда, виноват, как не странно, процессор.

pps. Приклейте термоклеем радиатор небольшой, не повредит в любом случае.

Дакую за підказку, ви все вірно зрозуміли, заміний ум по пораді так званого спєца, ще одне я бс бачив но неміг підключитися,

а що про недобіма то правда першу точку купив, через 4 дня замінив по гарантії після 30 хв роботи скидала настройки, другий протянув 3 місяці зачах сигнал, так рік пропрацював з сигналом -90дбі поки не перестав підключатися до БС. Но в підозрах що інтеретелеком заблокував точку з за слабкого сигналу.

Відложив придбав Аіргрід м5 27 нр, то після грози і цей зачах на 10дбі оказується це такаже параша як і недобім тільки решотками різняться

Відредаговано Роман100

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Схожий контент

• Від x475
      Доброго дня.
      потрібна діагностика та можливо ремонт zte etgo

Шассі не бачить плату.

• Від VAndrey
      Потрібен ремонт onu ZTE F601
      Проблеми різні,  десь заїдає кнопка вкл/викл, десь проблема з Lan портом, десь зовсім не подає ознак життя.
      Порадьте до кого звернутися по ремонт.

Або продам на запчастини.
      Пропозиції в особисті,  або Viber  Telegram 0965245076
    • Від rvkytyk
      Керований, 10-ти гігабітний, оптоволоконний комутатор з 12-ма SFP + портами і 4-ма портами RJ45 10GBASE-T
      - 12 портів SFP +
      - 4 порту 10G RJ45
      - 1 послідовний консольний порт
      - Внутрішня пропускна здатність: 160 Гбіт/c
      - Пропускна здатність портів: 320 Гбіт/c
      - Швидкість обробки пакетів: 238.10 млн пакетів/с
      - Максимальна споживана потужність змінного струму: 56 Вт
      - Кріпиться в стійку (кріплення входить в комплект поставки)

Ціна 15000 грн.

• Від Ultras
      Помогите найти єто оборудование, что б Наностатион М5 и Локо М5, могли подключаться до сектора, расстояние от клиентов до сектора до 10км.
    • Від valexa
      доброго дня, можливо кто користується або має досвід у цьому питанні.
      Потрібен ефективний грозазахист, щоб живлення не пошкодити(АКБ) і порти за антеною не згоріли. будлу вдячен за будь який досвід. Всим Миру
  • Створити нове...