Перейти до

Стоимость установки

Рекомендованные сообщения

За 70 дол. можу організувати налаштування повністю сервера під БСД з робочім старгазером і всім іншим, що необхідно. Також за невелику плату можливо домовитись, щоб удалено підтримувати.

Якщо зацікавить пиши в приват.

Вобщем раз таке діло і людина вагається спробую все докладно описати, яка то цукерка.

Пропонується не просто встановка старгазера, а повністю налаштований сервер з повністю налаштованим та дописаним старгазером (є такі цікаві можливості як наприклад обмеження швидкості за напрямками Україна-світ в кожному окремому тарифі), все з повністю налагодженою системою бекапу, на вашому резервному сервері або на резервному вінчерстері (що дуже рекомендую), це означає, що за навіть якщо у вас щось трапляється з сервером, ви зможете за 30 хв. повністю відновити роботу шлюза і білінга.

Реально пропонується те, що випробувано тривалою роботою з урахуванням всіх потреб домового провайдера. Можливий варіант, що ми покажем як все працює в нашій мережі перед покупкою.

Плюс до всього, ще можливі фактично додаткові поради, як організувати роботу мережі та де взяти подешевше Інтернет і кому його подорожче продати :(.

П.С. Продавати такі штукі ніколи не планував, але просто згадав себе як я роки 3 тому досить багато з цим всім намучівся, якби мені хтось тоді запропонував те, що я пропоную зараз то я б був би дуже вдячній цій людині :(.

просто згадав себе як я роки 3 тому досить багато з цим всім намучівся, якби мені хтось тоді запропонував те, що я пропоную зараз то я б був би дуже вдячній цій людині :(.

аналогично :(

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Створити нове...