Перейти до

mr.Dream

Сitizens
  • Всього повідомлень

    1 109
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    13

Сообщения додав mr.Dream

  1. В мене паралельно живленню варистор на 350В в паралель з конденсатором на 1 мкф 630 в і розрядником на 400, а перед ним кусок ніхромової спіралі на 5 ом і плавкий запобіжник на 4А. Бувало таке, що лампи стріляли і інша електроніка горіла, яка напряму. А через цю систему все виживало. Одного разу, коли був перекос фаз (відгорів нуль) варистор перегрівся і пробився. Запобіжник згорів. У сусідів погоріли компресори холодильників і багато всякого. Ядро вижило і після заміни деталей запрацювало без питань, навіть конденсатори не попухли в б.ж. Забув додати, що ще 2 варистори 350В послідовно з відводом посередині, який заземлений на контур.

  2. - Пані продавець, зважте якоїсь хорошої ковбаси півкіло.

    - Купіть ліпше морозива.

    Приблизно так виглядають рекомендації))

    Нема в мене ні рб750 ні распбері - і купляти без потреби :) Шукаю рішення на тому, що в наявності.

  3. Щоби абоненти не діставали дзвінками, а до кожного додзвонюватись не хочеться. Та й СМС розсилка не ефективна, бо більшість поміняли номери давно. Переношу технічні площадки. Потрібно якось поінформувати, що ведуться технічні роботи. Надумав при роботі на магістралях підключати андроід-пристрій (бо маленький легенький) в світч і робити перенаправлення запитів на заглушку з повідомленням. Якщо такого рішення нема - ну, тоді вже на повноцінній ОС і ноутбуці.

     
     
  4. Поняття "100 сайтів" чи "150 к відвідувань" дуже розмазане в просторі і часі. Якщо там буде 100 сайтів-візиток, то вистачить самого древнього лампового компа :D  А якщо будуть важкі скрипти, що виконуватимуться на сервері, то...  а якщо хтось на CMS типу Джумли дасть сайт на хостинг.... Саме краще - методом "тику". Взяти відносно недорогу конфігурацію на основі i5, і по мірі "наповнення" розширювати апаратну складову.

    В мене один сайт за 1,5-2к відвідувань в день навантажує 5% часу камінь на 100% (обробка фотографій), а інший за 10-20к навіть не пробує навантажити))) 0% в середньому - візитка з фотогалереєю.

  5. Була схожа проблема, коли ставив МТ під і5 платформу. На материнці тільки SATA порти, оставив перехідник CF->SATA. Проблема вирішилась налаштуванням контролера в біосі. Поміняти AHCI -> Native IDE, якщо доступна така опція.

  6. Найпростіщий варіант - минути МТ і видати можна ще 5 білих ІР користувачам. Бо фактично маршрутизувати "зовнішню" і "внутнішню" мережу з одного блоку ІР не вийде. В мене особисто зовнішня ІР мікротіка одна, і крім того змаршрутизована ще одна підмережа провайдером, але у вас інша ситуація.

    або варіант - видати клієнту сіру ІР, і привязати на МТ до зовнішньої, щоби всі запити на конкретну ІР з підмережі /29 йшли строго на внутрішню клієнта, і це правило поставити вище загального правила НАТ

  7. Куплю наступне:

    - Для зовнішнього використання 4-парку, КПВ-ВП-100 4*2*0,50 в-ва. Одескабель, або якісний аналог. - 300-500м

    - Внутрішній біметал, двохпарку, не найгіршої якості, чесних 0,48-0,50мм - 1-2Км

    Попутно можете запропонувати світчі 8-портові "тупі", монтажні бокси типу БК300 1,2мм чи аналог.

     
     
  8. Почему в последнее время трос не оцинкованный???

     

    Дякую, що сказали. А то надумав пару кілометрів замовити в запас... прийдеться шукати альтернативу :)

    На чому ще останнім часом економить ОК? Бо мені здається, що скоро вони опустяться до рівня "кордекса" (хто не вкурсі, можливо accessory, це самий гівняний кабель, яким КС а також типу [цитата]"монстров" вроде Укртелекома и Веги[/кінець цитати] підключають енд-юзерів). І взагалі, яке відношення до якості кабелю мають манагери? Вони що, технологи, чи може монтажники, що в праві вимагати "зробіть дешевше". Так тоді пишіть на бухті з кабелем інше маркування, наприклад КППт-ВП-Г(4*2*0,48), щоби знали, що кабель відповідної Г-якості, замовлений жадним продаваном.

     

    але зараз знову тут accessory буде пояснювати, що кабель від тоншої ізоляції, тоншої жили, ржавіючого троса і т.д своїх якостей по передачі сигналу не втратив :)

    )

  9. Ось і в мене перший урожай в цьому році.

    1 магістральний порт в одному місці + 1 БЖ (світч цілий) в іншому. Ще один клієнтський роутер. І то в будинку, куди попала блискавка. Чудеса якісь...

    п.с. лінки між будинками мідні))

    я в той час курив під під'їздом, чуть не оглох. Руки тряслись ще з півгодини і серце в пятках.

     

    А минулого року попала блискавка в парапет. По ньому трохи моїх кабелів йде. І за метрів 15 від місця удару ящих. І ніодної втрати. Правда, коли попала в будинок без заземлення парапету (окрема блискавколовушка тільки заземлена, але туди не втрафило), то очевидці кажуть, що розряд "стікав" по мокрих стінах будинку. Там же погоріло в жильців навіть те, що не було підключене нікуди :) В мене правда металевий світч майже розірвало. І згорів БЖ від камери спостереження, а сама вона - жива :o  в 10 метрах від місця удару

  10. І так, повторюсь.

    Нова ціна 1300 грн, розгріб хвости зі старими замовленнями, буду братись за нові.

    Відпуск в порядку пріориету приватних повідомлень.

    Залишайте свої контактні телефони, бажано - місто.

    Комплектація повна: тросоход, акумулятор, аварійна зупинка, страховка, індикатор заряду батареї, + шнурок пару сот метрів бухточка.

    Вага коло 5,5 КГ.

    Найближчим часом планується незначне підняття ціни через подорожання комплектуючих, про що сповіщу додатково. Всі, хто відпишеться - отримає по діючій ціні.

  11. Какие нафиг Длинки в частном секторе.

     

    Длинк вообще кака, тут даже разговаривать нечего.

     

    Тупые Длинки это мгновенная смерть

    Сеть 90% на ДЛинках :) За два последних года - один свитч 24-портовый, разорван в клочья от прямого попадания - но 4 порта остались жить, хотя и сгорел БП :lol: , и пара с дохлыми портами.

    (пример правильного отвода статического электричества - собственная разработка грозозащиты)

    Во время гроз - спокоен, как тамбовский волк)))))))))

  12. Купите одну лицензионную...

    Тобто, я просто зобовязаний купити ліцензійну вінду, навіть якщо в мене лінукс? :o

    MS пробашляв податковій, 100пудово :D

    Рыться в вашей почте никто не будет -- налоговой больше нечего делать.

    І провірки інспекція не проводить - зайнятись їм більше нічим? :))))

    А потом докажи через пару лет что ты здал отчет. И заплатишь шарф.

    Так відмітка про отримання приходить від них, і зберігається у вас. В чому проблема?

     

     

    Мене більше цікавить "перенос" тої трахамудії на нове залізо :) В якому вигляді там бази зберігаються? Чи всьо в "documents and settings/programm data" ? :D :D

  13. Цікаво, якщо підприємець поставить цю їхню цяцю для електронної звітності на машину з Win, то легко припустити, що Win в тебе є :) А значить ще одна зацепка - для провірки ПЗ. А ще, з дуру багато хто вказує логін/пароль власної/робочої скриньки. Таким чином податкова може отримати доступ до неї :)

    Налаштовував знайомому ту хрень - то якась вона глючна. По перше, працює по поп3 протоколу, а значить щоразу вивантажуватиме собі весь масив листів, і вже локально фільтруватиме? Їх сервери не загнуться?)) А по друге, ще до кінця не відлаштована - не могла знати сертифікат на сервері чи щось в тому роді :) Хоча листи підписувались.

    Маємо ще місяць...

  14. Астрономы сообщили что летит большой астероид на Землю, все ждут конец света 21 декабря. Военные пытаются сбить астероид с курса, ничего не получается. На Земле паника. Короче трындец. Астероид заходит в плотные слои атмосферы, теряет в весе и грохается в районе Мексики. Оседает пыль, люди подходят ближе. На земле стоит каменная плита, на ней надпись: Календарь Майя с 22/12/2012 по 30/05/3005г. Спасибо что пользуетесь нашим календарём!

    Нихерасе апдейт..Так и обосраца можно)) Почему не было птички обновлять по требованию?

    Прошло некоторое время, пыль начала темнить атмосферу. Температура вохдуха начала стремительно падать. Люди в суете бегают, пока еще могут бегать по земле, ищут способы как сделать откат обновлений :D

    п.с. На обратной стороне табличища надпись - обновления готовы. изменения вступятьт в силу после перегрузки биосферы :))

×
×
  • Створити нове...