Перейти до

mr.Dream

Сitizens
  • Всього повідомлень

    1 109
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    13

Останнього разу mr.Dream вигравав 12 липня 2012

Публикации mr.Dream были самыми популярными!

Репутація

164 Очень хороший

О mr.Dream

  • Звание
    Вампир
  • День народження 08.07.84

Контакты

  • ICQ
    440707822

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Тернопіль

Посетители профиля

7 973 просмотра профиля
  1. Щойно перерахували кошти. Ще не звіряв
  2. В мене паралельно живленню варистор на 350В в паралель з конденсатором на 1 мкф 630 в і розрядником на 400, а перед ним кусок ніхромової спіралі на 5 ом і плавкий запобіжник на 4А. Бувало таке, що лампи стріляли і інша електроніка горіла, яка напряму. А через цю систему все виживало. Одного разу, коли був перекос фаз (відгорів нуль) варистор перегрівся і пробився. Запобіжник згорів. У сусідів погоріли компресори холодильників і багато всякого. Ядро вижило і після заміни деталей запрацювало без питань, навіть конденсатори не попухли в б.ж. Забув додати, що ще 2 варистори 350В послідовно з відво
  3. mr.Dream

    TL-WR743ND + OpenWrt DHCP

    Включити мікротік не в WAN а в один із локальних портів. Виключити DHCP на ротері. LAN i WLAN (wifi) вже фактично комутуються, тобто є світчем.
  4. - Пані продавець, зважте якоїсь хорошої ковбаси півкіло. - Купіть ліпше морозива. Приблизно так виглядають рекомендації)) Нема в мене ні рб750 ні распбері - і купляти без потреби Шукаю рішення на тому, що в наявності.
  5. Щоби абоненти не діставали дзвінками, а до кожного додзвонюватись не хочеться. Та й СМС розсилка не ефективна, бо більшість поміняли номери давно. Переношу технічні площадки. Потрібно якось поінформувати, що ведуться технічні роботи. Надумав при роботі на магістралях підключати андроід-пристрій (бо маленький легенький) в світч і робити перенаправлення запитів на заглушку з повідомленням. Якщо такого рішення нема - ну, тоді вже на повноцінній ОС і ноутбуці.
  6. Поняття "100 сайтів" чи "150 к відвідувань" дуже розмазане в просторі і часі. Якщо там буде 100 сайтів-візиток, то вистачить самого древнього лампового компа А якщо будуть важкі скрипти, що виконуватимуться на сервері, то... а якщо хтось на CMS типу Джумли дасть сайт на хостинг.... Саме краще - методом "тику". Взяти відносно недорогу конфігурацію на основі i5, і по мірі "наповнення" розширювати апаратну складову. В мене один сайт за 1,5-2к відвідувань в день навантажує 5% часу камінь на 100% (обробка фотографій), а інший за 10-20к навіть не пробує навантажити))) 0% в середньому - візитка з
  7. mr.Dream

    Установка Mikrotik на USB Flash

    Була схожа проблема, коли ставив МТ під і5 платформу. На материнці тільки SATA порти, оставив перехідник CF->SATA. Проблема вирішилась налаштуванням контролера в біосі. Поміняти AHCI -> Native IDE, якщо доступна така опція.
  8. mr.Dream

    Mikrotik реальний IP

    Найпростіщий варіант - минути МТ і видати можна ще 5 білих ІР користувачам. Бо фактично маршрутизувати "зовнішню" і "внутнішню" мережу з одного блоку ІР не вийде. В мене особисто зовнішня ІР мікротіка одна, і крім того змаршрутизована ще одна підмережа провайдером, але у вас інша ситуація. або варіант - видати клієнту сіру ІР, і привязати на МТ до зовнішньої, щоби всі запити на конкретну ІР з підмережі /29 йшли строго на внутрішню клієнта, і це правило поставити вище загального правила НАТ
  9. mr.Dream

    Куплю кабель (мідь, біметал)

    - Внутрішній біметал, двохпарку,
  10. Куплю наступне: - Для зовнішнього використання 4-парку, КПВ-ВП-100 4*2*0,50 в-ва. Одескабель, або якісний аналог. - 300-500м - Внутрішній біметал, двохпарку, не найгіршої якості, чесних 0,48-0,50мм - 1-2Км Попутно можете запропонувати світчі 8-портові "тупі", монтажні бокси типу БК300 1,2мм чи аналог.
  11. mr.Dream

    Продам Тросоход 2.0

    То есть полкилограмовый? Думаю, нет.
  12. Расширить (получить) познания в маршрутизации. За Вас все разжевали, но Вы все равно сделали по своему))
  13. mr.Dream

    Состояние линка

    Поміняти пул локальних адрес DHCP роутера на 192.168.2.х
  14. mr.Dream

    200 метров провис

    так там же чітко пише 4-8 КН максимальне зусилля. Тобто цей трос рукою порвати можна.
  15. mr.Dream

    Продам Тросоход 2.0

    Ще пара тросоходів на підході, але один в броні на два дні. Полегшуємо собі важку працю монтажника ))
×
×
  • Створити нове...