Перейти до

Nightly Wanderer

Сitizens
  • Всього повідомлень

    2 455
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    33

Сообщения додав Nightly Wanderer

  1. 55 минут назад, ISK сказал:

    Это невозможно, Вы же не коронавирус! И да, это очередная рекомендация к прочтению...

     

    Ой, даремно це ти. Нова тема для холіварів. Я не перестаю дивуватися людській тупості і примітивності. А мав би вже звикнути. Дикарі ми. Як я говрю: "СССР - це самий масштабний експеримент над людьми".

  2. 22 минуты назад, Dimkers сказал:

    Ты не обязан оправдываться, но с каких-то хренов - делаешь это

     

      Я не оправдовуюся. Я приводжу приклади. І поставив в приклад себе. Як доказ того, що розвиватися можна "духовно" не читаючи художню літературу. А в практичному плані взагалі від художньої літератури толку мало. 

      З власного досвіду так. Не зустрічав високоунтелектулаьних глибоких людей які б сильно захоплювалися читанням художньої літератури. Саме більше в таких людей страждає сфера критичного мислення. Це мій особистий досвід. Я не говорю про людей які в принципі читають, а про тих, які читають дуже багато. Вибірка достатньо велика щоб зробити висновки, що надмірне читання шкідливе.

  3. 11 часов назад, Dimkers сказал:

    Ебануца... Это правда ты пишешь? Выложи фото писюна, как просил Кайот, может до завтра до тебя дойдет все же, что чтение имеет даже пользу.

     

    Перегляд хороших художніх фільмів теж має користь. Я нігде не писав, що читання худодньої літератури не приносить ніякої користі. Я писав про те, що цінність читання худождньої літератури сильно перевищена.
     

    11 часов назад, Dimkers сказал:

    ты уже и фотки начал нахуято выкладывать, своих достижений каких-то с китайским дешевым офисным креслом, на которые откровенно всем насрать. Хотел бы - скинул бы мне в личку свои дизайнерские творения, но нет, ты их спецом сюда воткнул :) Всем на показ.


    Крісло залишилося зі старої квартири. Якби там лежали дешеві труси, то б ти і до них примахався. Ти за всіх не розписуйся. Міг би і в приват писати всю цю хрінь як на те вже пішло. Але ж ти публічно пишеш. Лицемір ще той.

     

    Я фото виклав не щоб унітазами чи краслами похвалитися. Але тобі це не зрозуміти.

  4. 13 минут назад, Dimkers сказал:

    А кто тебе дал право большинство окружающих читающих обзывать идиотами

     

    А хто мені забороняє? Відкрию тобі таємницю. Переважна більшість людей ідіоти, а ті кому не подобаєтсья така думка відносяться саме до них. І справа не в читанні, а в тому, що художня література не панацея від недоумковатості. І ті хто кічаться тим, що вони багато читають являються саме недоумками. Не тому, що вони читають, а тому що вони примітиви які мислять стереотипними категоріями. Це як вегани які дивляться на інших як на гівно. Чи як цінителі мазні, яку називають сучасним мистецтвом і продають за мільйони як кіт лапами походив вимоченими в фарбу. Це якраз не я високомірний індюк, а от такі от чукчі читачі, які думають, що достатньо читати чи не їсти мяса чи стати феміністкою чи "борцем" за екологію. Пофіг ким. Головне щоб якось возвиситися над челяддю. А потім дивитися на інших як на гівно будучи самим гівном. Хтось любить читати художню літературу? Добре. Я не осуджую таких людей. В цьому немає нічого поганого. Це навіть справді приносить певну користь, якщо не переборщувати. Але не варто дивитися на людей в яких інші хоббі як на неповноцінних. Зрозуміла моя позиція? А то я можу дивитися на всіх як на гвно хто не розбираєтсья наприклад в дизайні або в музиці або в психології або в анатомії. Або обзивати дрищами усіх хто спортом не займаєтсья. Ну це ж ідіотизм. То чому ти вважаєш, що якщо читаєш книги, то ти чимісь кращий ніж я? Чому якщо я люблю не читати, а грати і складати музику, то я по твоєму людина третього сорту? Або якщо я віддаю перевагу більше науковопопулярній і технічній інформації. 

  5. 24 минуты назад, Dimkers сказал:

    Хвалится ОЛЕД телеком, телефоном сяоми

     

    Не хвалився ніразу. Не треба судити по собі.

     

    25 минут назад, Dimkers сказал:

    ля меня ребенок- это да, достижение. Потому как ребенка нужно воспитывать и уделять ему время. Это никуда не лезет в сравнении с изучением дизайна за 8 месяцев. Увы, были б у тебя дети - ты бы понимал это.  Но ты еще не дорос до этого.

     

    Яжбацько детектед. Таких як в тебе досягнень в 90% людей. Та ще не факт що вихователь з тебе хороший. Факт тільки той, що зробив дитину і цим хвалишся так ніби інші люди безстатевим шляхом розмножуються, аж тут раптом ти унікум.
     

    17 минут назад, Dimkers сказал:

    Это так по новому - ни детей, ни друзей, все вокруг идиоты

     

    Я щось не розумію чому тебе так хвилює моє особисте життя? Можливо ти заздриш мені? Чи ти просто дебіл? Я живу так як того хочу я, а не так як правильним вважає якийсь слаборозвинений лапоть, що мислить примітивними категоріями середньовічного холопа. Мені на відміну від тебе в голову б навіть не прийшло вчити когось як потрібно жити. Бо на відміну від тебе я розумію, що в кожного своє житят і свій вибір і кожен в парві вибирати свій шлях. А також те, що життя в принципі немає ніякого змісту.

     

    22 минуты назад, Dimkers сказал:

    Мне вот и подумать страшно, если не дай Бог ты таки заведешь ребенка, а он не будет вписываться в дизайн твоей халупы, внося постоянный хаос. У тебя разрыв матки будет?

     

    А чого це ти за мене переживаєш? Я тобі брат чи друг? Ти за себе переживай. Як то кажуть: "Не вказуй мені що я маю робити і я не скажу куди тобі піти".

     

    38 минут назад, Dimkers сказал:

    От этого и ОЛЕД непонятно нахуя, ровно как и дизайнерская 2-шка холостяка.

     

    Тобі багато чого не зрозуміло, бо ти тупий я кпробка. Я тобі вже в який раз напишу, що це не твоє діло і хвилювати тебе це не повинно в принципі. Такі речі хвилюють виключно тупих примітивних ідіотів які пхають свого носа не в своє діло. І хата в мене не двушка, а 4 кімнати. І тебе це не має хвтлювати двушка в мене, однушка чи особняк з 10 спальнями.

    Нцьому я надіюся срач закінчитсья, бо ти мені вже давно порядком надоїв. Як і надоїло тратити час на фігню і зафлуджувати форум. Хоча якщо чесно тут в кожній темі одні холівари. І ті хто тут про Бібів і Бобів пишуть самі в ніших темах влазть в якийсь срач або його розводять. Українці без срачів жити не вміють.

  6. 1 минуту назад, KaYot сказал:

    ящера вторую страницу спорят о пользе чтения

     

    А все то з тебе почалося. Хто про телевізори почав? І яке це мало відношення до теми? Так що нема чого.

     

    2 минуты назад, KaYot сказал:

    Писюн свой ещё запость, обсудим.


    А це не до мене. Не я дітей своїх виставляю в якості демонстрації власних досягнень. А туалети я виставив не щоб унітазами похвалитися, а саме дизайном в розробці якого я приймав участь. Фото нажаль і близько не передає того як воно насправді вигладає. І щоб так зробити я потратив близько 8 місяців вивчення дизану. І це явно було більш корисним ніж читання художньої літератури. Ось і все.

  7. 45 минут назад, Dimkers сказал:

    Вот фото моего дизайнерсива

     

    Ну зрозуміло. Таракани теж розмножуються. Напевно слід було прочитати не одну сотню книг щоб дитину зробити. Чукча читач.

    Надалі дискусію завершено. Це вже просто зашквар хвалитися тим, що малого зробив. Рівень останнього люмпена днаря.

     

    Афотками я доводжу, що знання які я отримую мають практичну примінимість. А твоє чтиво дало тобі нуль. Що свідчить про те, що цінність художньої літератури сильно завищена. 

    45 минут назад, Dimkers сказал:

    Факты, а не умозаключения будут?

     

    Факт це ти. Як прямий доказ. Читаєш багато, а толку нуль. По фатку ти свиня перед якою я розсипаю бісер. Я сюди не заходив давно. І даремно тут щось почав писати. Адже на цьому форумі основний активний контингент глибоко примітивні індивіди, які ще й хочуть показати з себе високоінтелектуалів. Совкове насліддя, втрачені покоління.

    • Confused 1
  8. 32 минуты назад, Dimkers сказал:

    Я со своей стороны примеры и факты тебе дал. Ты, кроме бурления своим ЧСВ ничего не предоставил. И после этого ты мне говоришь что у меня проблемы?

     

    Давай так. Ти ж в нас сильно начитаний. Значить високодуховно розвинена особистість. Творча натура. Ну по суті так можна зробити висновки. Я вже тобі скинув приклад своєї давньої творчості. Можу скинути результати вивчення дизайнерського діла. А ти мені скинь приклад своєї роботи. І це буде доказом, що саме художня література розвиває людину. А інформація з інтернету це фігня для примітивів. ОК?

    IMG_20200301_111614.jpg

     

    IMG_20200301_111755.jpg

     

    IMG_20200301_111834.jpg

     

    IMG_20200301_111907.jpg

     

    IMG_20190823_171628.jpg

     

    IMG_20190902_163921.jpg

     

    IMG_20191013_140428.jpg


    IMG_20191209_140324.jpg


    IMG_20191225_152242.jpg


    IMG_20191225_154631.jpg


    IMG_20200222_005413.jpg


    IMG_20200222_173518.jpg


    IMG_20200222_173543.jpg


    IMG_20200304_121639.jpg


    IMG_20200304_123946.jpg


    IMG_20200304_125051.jpg

     

    Фото на телефон, тому якість хромає. Я знання які отримую приміняю на практиці. Якщо ти не можеш примінити знання якими володієш, то в тебе в голові купа непотрібного сміття. 

  9. 23 минуты назад, Dimkers сказал:

    Где факты? Есть статистика? Исследования?

     

    Тобто тобі порібні дослідження того, що більшість людей які багато читають не є успішними? А ти з Венери прилетів ? Це очевидні речі.

  10. А ч тобі вказав на логічні помидлки, тому твої приклади некоректні. Ти хоч читаєш що я пишу?

    1. Ти привів людей які читали і стали успішними, але на 1 успішного який багато читає припадають сотні неуспрішних які багато читають.

    2. Раніше не було інших джерел інформації і не були настільки розвинені технології. Тому це логічно, що усі люди які зараз успішні багато читали.
    Але з чого ти взяв що прочитання хорошої статті в інтернеті менш корисно чим читання художньої літератури? Я останнім часом стільки перечитав інформації в інетрнеті, що застрілитися можна. При чому це не просте було читання, а вивчення тих чи інших питань, коли не просто читаєш, а напрягаєш звилини, бо 90% сміття і з того сміття вичленити істину дуже важко. Але це значно корисніше чим читати художню літературу. Бо художня книжка це не 90% сміття а часто 99%, а з того 1% що залишається може бути інформація яка тобі ніколи не пригодиться. Тобто, я сам шукаю ту чи іншу інформацію ставлячи конкретні завдання. А для "душі" дивлюся хороші пізнавальні відео на ютубі на різні теми які мені цікаві.
    Художня книжка ніколи не заставляє мозок працювати навіть на половину. Читають люди художню літературу щоб рослаблятися і приємно проводити час, а не вирішувати конкретні завдання. Тому художня література не достатній стимул щоб розвивати інтелект. Це як займатися зарядкою або гуляти по парку замість того щоб ходити в тренажерний зал. Буде той же результат. Корисно але не більше. 

  11. 5 часов назад, Dimkers сказал:

    Покажи мне пример успешного человека, который не читал, не читает и вырос на документалках, естественно человек должен входить в список сильных мира сего

     

    При чім тут документалки? Одні лигічні помилки. Раніше не було інших джерел інформації окрім книг, або вони були малодоступними. Вони читали, бо їм це подобалося, а не бо так треба. Я теж в дитинстві читав художню літературу. А наразі мене більше цікавлять інші речі. Це перша логічна помилка
    Друга логічна помилка, що беруться успішні люди, але у вибірці немає неуспішних людей які багато читали. 

    Я наприклад за останній рік здобув багато знань в області дизайну, будівництва, психології і т.д. І це знання які приміняю на практиці. Реально потрібні речі. Я займаюся музикою. Але я з твоєї думки тупий, бо я н читаю художню літературу? Чувак, в тебе якісь проблеми з головою. Читання художки - це хоббі. І якщо в людини інші хоббі, то це не означає що вона не розвивається. 

  12. 2 часа назад, Dimkers сказал:

    Давай сюда исследования, а не личные умозаключения.

     

    Не факт що такі взагалі проводилися. Це таки мої власні спостереження і моя думка. А доказувати мені нафіг не потрібно. Мені це не приносить нічого позитивного. Але це логічно, що читання з дурня не зробить мудреця. І що художня література не являєтсья еталонним джерелом інформації.
     

    Напишу тобі таки цитатку відомого класика, що звичайно не аргумент, а знову ж таки думка людини і не факт, що цитата достовірна, але істина в ній є:
    "Чрезмерное чтение не только бесполезно, так как читатель в процессе чтения заимствует чужие мысли и хуже их усваивает, чем если бы додумался до них сам, но и вредно для разума, поскольку ослабляет его и приучает черпать идеи из внешних источников, а не из собственной головы."

  13. 24 минуты назад, Dimkers сказал:

    И? Человек захотел и купил. Ты купил такой порш? А чё? Он один из десятка. Ты один из миллиарда. Он как минимум смог развить корпорацию. Что смог ты? Купить  сяоми и ОЛЕД телек? О нем слышали миллиарды, тебя кто знает? Локал , пару тыщ абонов и десяток родычей? :) Спустись на землю, хозяин жизни.

    Слушай, я не думал что ты настолько оторван от реальности своей короной. Не удивительно, что идиота окружают идиоты. При этом ты считаешь себя самым умным

     

    1. Знову апеляція до авторитета. Я тобі вже на це вказував. Але тобі що горохом об стіну.
    2. Яке має відношення хто я і хто Білл Гейтс до теми обговорення? До чого це взагалі? Це був приклад тього, що усі люди помиляються. І апеляція до авторитету помилка логіки. Якщо щось сказала аторитетна людина, то це ніяк не аргумент і не факт. Це думка конкретної людини. А Білл Гейтс в нас не еталонне божество, а всього лише людина. А людям властиво помилятися.
    "

    Апелляция к авторитету (лат. Argumentum ad verecundiam) – объявление какого-то утверждения истинным (ложным) на основании того, что какой-либо авторитетный человек считает его истинным (ложным) (за исключением тех случаев, когда речь идёт о самом мнении этого авторитетного человека). Ошибочность такого аргумента вытекает из того факта, что даже авторитетные люди могут ошибаться, и поэтому их мнение не является истиной в последней инстанции.

    В то же время, в некоторых случаях при правильном применении апелляция к авторитету может являться правомерной и иногда неотъемлемой частью аргумента, требующего мнение или предоставления данных от квалифицированного или компетентного источника. Зачастую, однако, это логическая ошибка, состоящая из апелляции к авторитету в следующих случаях:

    по теме, находящейся вне пределов его квалификации,

    по теме, по отношению к которой авторитет не беспристрастен (т.е. предвзят),

    в тех случаях, когда есть основания утверждать, что авторитет неправ (например, новые научные данные показали, что он ошибался, или в его рассуждениях обнаружены логические ошибки)."

    2 часа назад, Dimkers сказал:

    И зачем тебе ОЛЕД телек за 3К ты так и не ответил. Делай это на сяоми с кармана

     

    А тебе не повинно хвилювати що мені і для чого. Це не твоє діло. Якщо купив, значить треба.

  14. Порівняв тепле з мягким. Хорошу літературу на основі реальних подій з ДОМ 2. Ну геніально. Браво.

    Доведено, що на розвиток Альцгеймера впливає низька інтелектульана діяльність. І чим більше людина вирішує нетипові задачі, тим довше зберігає високі показники інтелекту. Так що читання книг далеко не на першому місці. Так що це підтверждує той факт, що для інтелектулаьного розвитку слід багато думати ане багато читати. І немає значення звідки ти черпаєш ніформацію. Має значення якість інформації і що ти з нею робиш. Так що високоінтелектуальна діяльність є запорукою розвитку особистості. А читання це лише один з способів дати навантаження на мозок. Ось і все. Але як раніше я писав і не раз, мало хто читає вдумливо і задає правильні запитання. В осносному це в одне вухо влетіло, а вінше вилетіло. Якщо я щось читаю або дивлюся відео де присутня нова інформація і я хочу вникнути в суть, то можу одне відео 5 раз перемотувати, зупиняти. Так само можу декілька разів перечитати якийсь момент щоб зрозуміти. Бо знати і розуміти різні речі. Потім заходиш почитати коментарі під хорошим відео на ютубі, наприклад, а там дописи такого плану: "дивився на швидкості 1.5" "дивився на швидкості  2". "Автор, чому так повільно розповідаєш?" І так само основна масса і читає. Та ще й читають всяку хрінь. Третьосортні байки. По суті є такий термін як "цифрове слабоумство". Він появився в еру розвитку цифрових технологій, але акутальний значно раніше. Ще з тих часів як люди почали багато читати. Коли читають і не думають. Від такого читання люди навпаки деградують, що я і бачу. А бачу я купу начитаних ідіотів. Людей які ні в чому не розбираються. В голові яких змішалися коні і люди. Не здатні аналізувати, критично мислити. Купа когнітивних викривлень, часто базових. Які власні поверхневі знання сприймають за компетентність. По суті кретини. Ось до чого приводить надмірне необдумане поглинання інформації. 

  15. Можу написати декілька зразків пісень які я написав ще в років 20. Зараз вони виглядають для мене доволі примітивними, бо всетаки 16 років пройшло з того часу. Тоді і я сам був значно примітивнішим. Але якщо зможете написати хоча б щось на таку рівні, тоді ви докажете, що саме читання художньої літератури дає реально відчутні переваги:
    **
    Розбиті горизонти, віддалені світи
    Та ще в душі палають неспалені мости
    Закриті твої очі палають в темноті
    Шукаючи багатства загублені в вогні

    Поплач гаряче серце, у відчаї поплач
    Що в пошуках душевних зазнало ти невдач
    Важка твоя дорога веде в нове життя
    Ще рано нам здаватись, підемо до кінця

    Між небом і землею протоптані стежки
    В прекрасний світ мелодій прокладені вони
    Незримі для блудливих загублених людей
    Дарують світлий промінь тим, хто знайшов себе

    Відкрийтесь мої очі, розвійте темну ніч
    Що чорним покривалом нависла на душі
    Займись же моє серце палаючим вогнем
    І освіти дорогу, хай стане темінь днем
    ****************

    Загублена країна, незряче покоління
    По темних коридорах тримаючись за стіни
    Ми ходимо по колу, роками так блукаємо
    Проходимо повз двері, яких не помічаємо

    Не бачимо ми сонця, без проблеску надії
    Давно вже схоронили свої бажання й мрії
    Усе своє майбутнє ми в землю затоптали
    Нічого нам не треба, лишень би не чіпали

     

    Не роблячи нічого надіємось на Бога
    І в завченій молитві лежить наша дорога
    Дорога безпросвітна, з ілюзією світла
    Де не росте нічого, пустельна і безплідна

    Але ми свято віримо, що в ній наше спасіння
    Ми нищимо майбутнє без дещиці сумління
    І каменем кидаємо в того, хто правду знає
    Бо власні ідеали ми палко захищаємо.
     

    13 минут назад, ISK сказал:

    з багатим словниковим запасом все ж приємніше ніж з "чувак, гей, йо, бро, бл#" і таке інше. Ну погодься...

     Тут не в словникому запасі справа. Вірніше не лише в ньому.

  16. 1 минуту назад, ISK сказал:

    І знову не вгадав! Навпаки, якщо читаєш, ти хоча б трішки думаєш про що читаєш, а фільм - то таке - в одне вухо влетів, з іншого - вилетів. Чи не так?

     

    В мене не так. Такі фільми де в одне влітає в інше вилітає мені не цікаві давно.
    Літератірні давно невживані слова добре якщо ти сам письменник. Не більше. А для читання наукової литератури вони не потрібні.

  17. 1 минуту назад, Dimkers сказал:

     

    Обгрунтовуй.

     

    А що саме тут обгрунтовувати? І те і інше розважальний контент. Один поданий в словесній формі. Інший в аудіо-візульній. Читання книг розвиває уяву у звязку з обмеженою кількістю інформації, що закладена в вербальній формі. Аудіо-відео контент дає значно більший обєм інформації, зарахунок цього фантазувати і уявляти не потрібно. Зате передає більш точно думку автора навідміну від книги, яку інтрпретує кожен по різному. І книга і кіно може бути як шедевр так і гівно. Як і книга може нести корисну інформацю (їжу для розуму) так і кіно. Але в будь якому випадку 95-99% інформації буде мусорною. Вчитися на художній літературі - дурна трата часу. Тому якщо людині подобаєтсья читати, то ок. Але якщо вона читає, бо так треба, то вона ідіот.
    Я за останніх років 10 не прочитав жодної книги, але дуже сильно розширив свій світогляд чого б не відбулося прочитав би я навіть 1000 книг. Тому що я черпав більш змістовну і систематизовану інформацію. Фільмів подивився теж не дуже багато, бо 90-95% фільмів поверхневе нецікаве гівно. Розважалово для підлітків. Щоб написати справді глибоку книгу або зняти сильне кіно з нетривільаною думкою автор повинен бути не лише талановитим режисером або письменником, а дуже розумною, мудрою, всебічно розвиненою людиною, яка може дивитися на світ більш широко і з різних ракурсів. А таких людей дуже мало. Бо художня література - це думки автора. Тому 90% людей читають третьосортне чтиво і думають що вони високорозвинені особистості. Джерело інформації нема значення. Значення має лише корисність інформації. Форма це вже вторичне. Чи ти дивишся кіно, чи читаєш книгу, чи дивишся документальний фільм, чи блог на ютубі від толково спеціаліста це не так важливо. Головне що за інформація, для чого вона тобі потрібна. І як ти її аналізуєш. Бо аналіз інформації значно важливіший чим сама інформація.
    Тим не менше я можу написати розповідь, оповідання і т. д. значно краще чим більшість людей які багато читають. Колись я писав розповіді, вірші і пісні. Ще в школі в 3 класі написав перший вірш. І читав я раніше художню літературу. 

     

×
×
  • Створити нове...