Перейти до

AleksHr

Маглы
  • Всього повідомлень

    80
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

2 Обычный

О AleksHr

  • Звание
    Первая Кровь

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Тернополь
  1. В Привате знакомые ничего не знают про данный случай. Уверены что утчека была? В переписке только догадки, а чем закончилось? Давно же было дело, или просто забили? Ситуации выше возможны без всяких утечек.
  2. А разве реально есть такой софт и тем более стабильно работающей? Я что-то сомневаюся...
  3. Ні, тому що новий медок зі старим файлом не працює. Наразі всі сидять під свій старх на 188 базі. Я думаю це наразі безпечно, так як керуючі сервера медка забрали, теоретично бекдору не буде ким командувати. --- А чо сидять? Як можна не сидіти коли бухгалтер по 10-20 накладних вдень штампує через нього... а штрафи податкова не відмінить. Всі шукають альтернативи, але поки їх щось не дуже і видно. Одиниці перейшли на щось інше.
  4. ЧОМУ?! Чому ніхто не візьме? Я реально не розумію. Як можна не пробувавши казати що фігня? Просто недоганяю логіки вашої. Немає ні тестів, ні негативних відгуків, ніхто їх навіть в очі не бачив, але всі кажуть що фігня і ніхто на них не буде будувати? Чому?
  5. Я так і не почув хто мав такі тплінки і тестував їх і найшов проблеми? Я чую що про них забути але чому всі мовчать! Секрет? Каста? Віра?
  6. Мда. Ні блін, я створив тему щоб розказати вам. Ясно що не знаю, навіщо тобі було б створювати цю тему?! Логіка, вона така... Ясно все з вами. Не користувався але засуджую, так? Хоть хтось користувався ТЕПЕРІШНІМИ ТПЛІНКАМИ КОМУТАТОРАМИ? І має поганий досвід?! Хоть хтось?! Це НЕ ОФІС. Це 3-поверховий будинок, в якому знаходиться організація і багато робочих місць.
  7. Погляньте на модель TP-LINK T2600G-52TS, ціна в районі 11 тисяч за 52 порти. Новий комутатор, гігабітні порти всі! Можливість реальної маршрутизації! Повний фарш! Дають на тест і гарантують що працюватиме як треба, якщо глючитиме чи не триматиме нагрузки повертають гроші в будь-який час. Типу вже продають 1.5 роки і всі дуже задоволені. Я подивився по характеристиках - це реально крута штука, на ньому можна ВСЬО розрулити що може бути потрібно в середині мережі *немає тільки рівня 3 це OSPF, BGP те що мало кому треба". Сказали ціна просто впала на чіпи і нове покоління і гігабітне і вм
  8. Смисл в тому що тут є гарантія що дири є! А скільки їх? 1.5 гіги коду пораналізувати займе дуже багато часу.
  9. По доступні інфі в фейсбуці від кіберполіції чітко зрозуміло що винні саме медок. І медок на фейсбуці признав що був зламаний третіми особами... Так що ця вся казка ми нічого не знаємо, не винуваті ми - виглядає що гірше для них. Все вилучили. Сказали що атаковані були ще в квітні, а зараз типу для замітання слідів. Чи правда, чи все притягнуто - я думаю неважливо, навряд чи після такого будуть ним користуватися податкова, державні органи. Тому думаю потрібно вже шукати щось на заміну. І бажано всі ключі перевипустити, так як вони пишуть могли бути скомпроментовані.
  10. Значить нам потрібно тільки радіти. Ніфіга собі піднявся рівень наших цих самих... Не смішіть, ви реально вірите в такі багатоходовки? Коли є 1000 інших простіших варіантів заробити там хто при владі? Не вірю я в їхню компетентність щоб таке орагнізувати.
  11. Ну вони не беруть передплат, нічого, кажуть що так відправлять на тест... я поки думаю що мені треба і чи треба ). Якщо не підійде кажуть що просто назад відправляєте і все. Можливо і справді взяти потестувати, вдруг підійде і не буде глючити ))
  12. Тому потрібно мати основну систему на одній ОС, бекапи по можливості на іншій. Навряд чи буде вірус який обидві системи зачепить, таких ще ніколи не було. І можна вже не боятися сильно, тому що втрата одного не пошкодить іншому і навпаки. А на лінуксі немає вірусів бо там зовсім інший принцип роботи програм, там і ігр мало і т.д. і т.п. це принципово ж різний підхід до роботи програмного забезпечення. Але там легко можуть бути інші варіанти для підняття прав/проникнення. Але так, епідемії сумніваюся що можуть бути.
  13. Ну та зрозуміло що ліцензія, вони щось до 1000 грн. в порівнянні з ціною серверу невелика ). Значить спробую спочатку саме реалізувати на залізі, як щось буде не так тоді вже думатиму про Л3. Наразі дякую за відповіді і поради по цьому питанні. ----- Тплінк доречі може дати обладнання на тестування, просто так, без предоплат, запросили лише документи організації... це ж дуже добре ). Казали на тиждень - без проблем. Попитаю ще інших виробників чи дають на тести. Якщо дають можна буде по вайфай практично провірити і вирішити вже на місці. Можливо справді спробую tplink 320і в реальн
  14. Asus P10S-E/4L (s1151, Intel С236, PCI-Ex16) 4 шт. вбудованих +1, 2 зовнішніх на тому ж чіпсеті. Ну якщо справиться то мені непотрібен ніяких коре сівч ), це я так для перестрахування думаю. Теж думав чи справиться, просто практично не реалізовував таке.
  15. Ну я так і зрозумів про ці всі слабеньки Л3, а що скажете якщо в центр поставити ДЛЯ ВСЬОГО щось на зразок E3 1220 v6 (3.0/8Gt/s/8mb, 4/4 потоки) + 5 intel I210 серверного класу + 8-16 гб оперативки. І на нього поставити той же мікротік? Думаєте справиться з декількома гігабітами міжмережевого трафіку + 100 мб інтернету? Я просто з мікротіком в свій час працював і там досить зручно можна все реалізувати, але не під такими нагрузками. Цікаво чи він на такому сервері справиться з нагрузкою між вланами наприклад 3-4 гб. Але ці гігабіти в основному я рахую на бекап або копіювання файлів, тобт
×
×
  • Створити нове...