Перейти до

Lamer

Маглы
  • Всього повідомлень

    13
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Lamer

  • Звание
    Пролетал Мимо
  • День народження 27.05.87

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Київ, КПІ
  1. До речі, бачив тарифи супутникового оператора - 650грн/Мбіт. Може хтось знає дешевше?
  2. http://www.ukrtelecom.ua/services/providers Мене цікавить скільки це буде в у.о.))) МТС звичайно є. Можна детальніше про транспорт, скільки це коштує?
  3. Lamer

    Wi-fi мережа

    В тебе шо голова болить від мерехтіння перед очами нових тем? Не хочеш - не читай і не пиши.
  4. ни чем Просто в нашому містечку немає інших операторів інтернету(((((((((((((
  5. Чи не має хтось уявлення скільки необхідно грошей для створення суб`єкту господарювання, заключення договору з оператором (Укртелеком), встановлення статусу провайдера та реєстрації базової станції в райцентрі?
  6. Можливо, хтось знає, що може запропонувати монополіст для провайдерів.
  7. Lamer

    Допоможіть ламеру)))

    Бюджет бажано мінімізувати, але я не називав цифру 200. Також в моїй місцевості, начебто, немає конкурентів. Буду вдячний за конкретну інформацію або лінки на літературу.
  8. Lamer

    Допоможіть ламеру)))

    Дякую всім за відповіді, але вже трохи розібравшись в цій сфері, хотів би уточнити: 1. Сектор покриття в районі 120 град. 2. Хотілося б поставити локалку з серваком на базі вайфай (не тільки нет роздавати), тобто хотілося б мати високошвидкісні лінки. 3. Руки ростуть не з жо... тобто я б міг спробувати зекономити на антенах і спробувати скрутити щось самому (досвід в радіо та оптиці є). 4. Хочу просто через проксі в локалці роздавати Ейдіеселшний нет, цікаво, що мені за це може бути? 5. Чи можливо зекономити придбавши краще обладнання, але бувше у вжитку? 6. Цікавить призначення та фу
  9. Lamer

    Допоможіть ламеру)))

    Приватний сектор.
  10. Допоможіть, будь-ласка, у виборі конфігурації для точки доступу на 15-20 компів в радіусі 1 км. Цікавить структура безпровідної мережі, залізо та софт. Бюджет бажано мінімізувати. Дякую.
×
×
  • Створити нове...