Перейти до

Stowaway

Маглы
  • Всього повідомлень

    19
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Stowaway

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. майя - галімі піздуни

  2. Ліцензійну вінду за 40 баксів не гріх і купити.

  3. Бухгалтер жжот: "Зачем вашему монтажеру два монитора? У него две головы, что-ли?"

  4. Ех... гарненько ми на блюзнайті позавчора потерлись :)

  5. Я запам`ятаю цей день на все життя. Я щойно, 6 листопада 2012 взяв інтерв'ю у засновника інтернету, сера Тіма Бернерса. бл@#ь піздєєєц!!!!

  6. Добрый день. Есть у кого-то фото свитча D-Link DES-1228/ME/b1 без крышки? Спрашивали у D-linka (российского правда), грозились большими партиями -- они морозятся. А мне то всего лишь нужны расстояния от краев платы до торцов корпуса.
  7. По даним екзіт-полів компартія -- приблизно 12%. Це тупо піздєц! Бл#ть, 90 років обіцянок, це ж яким треба буть їбанутим створінням, щоб за ций краснопьорих підарасів віддати свій безцінний у данну хвилину для країни голос. Я от все частіше й частіше думаю, шо у людей віком старшим за 60 років треба право голосу відбирати. Бо маразм крєпчає.

  8. Найкоротший закордонний вояж у житті. Баку-Тбілісі-Баку за один день.

  9. Напивсь і натанцювавсь. Ентеросгель і спать.

  10. Ты крикнешь мне вслед "ОплатиХотя бы наш счет".Послушай мои размышленияНа этот счет.Тот кому секс не нужен,Не должен оплачивать ужин,Поскольку награды за этоОн вовсе не ждет.Семен Слепаков "Я затрахался трахаться"

  11. Щури попереду,Позаду таргани і мандавошки.Уся ця блядська нєчістьз усіх боків повзе на Україну.Тримайся, друже! Я передбачаю,Шо таргани всіх манадавошок поїдять,А пацюки закусять тарганами.І самі здохнуть -- це закон природи.Ще Дарвін бородатий нас учив,Що всі потвори в решті решт зникають.Натомість, все красиве і розумне,Як ми з тобою.Залишається. Тож, нах%# пісімізм.Лесь Подервянський.

  12. Нам просто жизненно необходим четвертый месяц лета.

  13. Цікава музика цей дабстеп

  14. Дуже втомлює спостерігати, як хтось демонструє свій розум, особливо, якщо він відсутній.

  15. Медленно ползет улитка на гору Фудзи,Ничего не обещая.Дао ее совершенно.Вы же, товарищи, про коммунизм лишь пиздите.Ваша некомпетентность в данном вопросеВсем очевидна.Восемь десятилетий вы кормите нас обещаньями.И я говорю вам "Хватит!"Или покажите коммунизм, Или идите нах%#.Лесь Подервянський.

×
×
  • Створити нове...