Перейти до

MiPS

Маглы
  • Всього повідомлень

    9
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

1 Обычный

О MiPS

  • Звание
    Пролетал Мимо

Контакты

  • ICQ
    194-094

Информация

  • Пол
    Мужчина
  1. MiPS

    микротик 2.9.27

    магістраль норм. пінг також. але проблема в тому шо сетева не може і приймати канал і роздавати на всіх користувачів. не витримує ((. буду розвертати лінію . (хай на дворі трохи розвидниться ))))) )
  2. MiPS

    микротик 2.9.27

    нова проблема. добавляю 3-тій канал. (240м) від серва.. закинув. наставив свічів. прийняв сетевухой той шо в лан дивиться. коли підінмається канал інет починає тормозити ппц. короче небуде так діла. думаю 2 варіанта .1 розвернути по вітухі лінію від телекома. і поставити модем у себе. і 2. поставити там ще один серв. і з\єднати серви. але хз шо з цього получіться. скільки телеком. здере шоб вони розвернули телефонну лінію? хто знає?
  3. MiPS

    микротик 2.9.27

    я радий і тому що в мене є )
  4. MiPS

    микротик 2.9.27

    пробував на спыд тест тяне тыльки один канал. тобто більше 20 мб. не юзає. 100 мб. звісно класно але провайдер загнав ціну дуже велику шоб в нього купляти а як в мене мережа маленька (30+) то закупити шось норм. по 200 грн за 1 мб. не реально. краще роздати ультра. на сторінки їм хвате . а на закачку я буду добавляти ще канали . для початку таким способом . а там шось інше придумаю.
  5. MiPS

    микротик 2.9.27

    скрін
  6. MiPS

    микротик 2.9.27

    канали звязав ). правда зібрав ще 2 серва. 2 серва піднімають адсл. і 3 принімає також по пппое від них. і добавляємо ір. роутерс. два гетвея з адресами які отримали від серв. під дест. 0.0.0.0/0. вродіби як звязались працюють одночасно. на сторінках швидкість не сказав би що дуже піднялась але на торентах розганяло до 3.6мб. тобто майже 40 мб. можу дати скрін. ......... як тут картінку вставити:
  7. MiPS

    микротик 2.9.27

    http://www.stariy.com/2009/08/04/dual-wan-dual-adsl-dual-internet/ все можливо. через мікротік також можливо.
  8. MiPS

    микротик 2.9.27

    можна. конкурент (провайдер ) в нашому місті зробив (50мб. від "віннтелепорт")+ (20 мб. ОГО ультра) і зараз продає "до 70 мб." швидкості (правда по трафіку) власне через шо я і перейшов на мікротік. бо об\єднувалось мікротіком. впринципі пароль на його мікротік я вже знаю але хотілосяб наперед знати шо я там маю знайти. + знаю шо через лінукс можна зєднати канали колись було 4+2 мб. і працювало як 6. і показувало шо в мене 6 мб. припустимо що через мікротік не можна так зробити. тоді чим ? ставити перед сервером ще один сервак з (iptables)? які ще можуть бути варіанти? чекаю ваших порад і (д
  9. маємо 2 канала ОГО ультра. (до 20 мб. кожен) задача: об\єднати в 1. щоб отримати 40. теоретично це можливо. але як?. хто знає прохання розкажіть як це зробити. піднімається 2 пппое . на обох різний ір. але при запросі інету. працює лише один. 1 або 2. разом ніяк. допоможіть з\єднати. чекаю відповіді.спс.
  10. О чем ты думаешь сейчас?

×
×
  • Створити нове...