Перейти до

nickstav

Маглы
  • Всього повідомлень

    52
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

2 Обычный

О nickstav

  • Звание
    Первая Кровь
  • День народження 02.12.78

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Киев

Посетители профиля

1 856 просмотров профиля
  1. В ПП відповів. Питання вже вирішене. Тема закрита.
  2. Для побудови PON мережі потрібен монтажник для роботи на опорах. Локально. Київська обл. Деталі в особисті повідомленя
  3. Доброго Дня Є такий MPS. Може в когось є мануал або фото в шкафу. Де буде зрозумуло монтаж в тому числі з розташуванням Type HGL 046
  4. Пропоную - сварка оптоволокна Волс (ODF муфти бокси) PON. Монтаж ВОК Ціна залежить від обсяга та складності робіт. Київ і область.
  5. Відповів в особисті
  6. Пропоную - сварка оптоволокна Волс (ODF муфти бокси) PON. Монтаж ВОЛЗ - опори, канализация ТК Ціна залежить від обсяга та складності робіт. Київ і область.
  7. Пропоную - сварка оптоволокна Волс (ODF муфти бокси) PON. Ціна залежить від обсяга та складності робіт. Київ і область.
  8. Надаємо послуги зі зварки оптоволокна PON Київ, область. Ціна договірна! Залежить від багатьох факторів та складності роботи. Оплата як із ПДВ, так і Без. Також надаємо послуги з монтажу та проектування скс. Досвід роботи 15 років. Телефонуйте, пишіть, домовлятимемося
  9. Надаємо послуги з протяжки ВОК в ККЕ Київ, область. Ціна договірна! Оплата як із ПДВ, так і Без.
  10. Оказываю услуги по сварке оптоволокна Киев, область. Цена договорная! Сварка муфт, ODF, оконцовка оптоволокна Монтаж ВОЛС - опори, канализация ТК Монтаж СКС
  11. Пропоную - сварка оптоволокна Волс (ODF муфти бокси) PON. Ціна залежить від обсяга та складності робіт. Київ і область.
  12. Сварка ВОЛС PON монтаж Пропоную - сварка оптоволокна Волс (ODF муфти бокси) PON. Ціна залежить від обсяга та складності робіт. Київ і область.
  13. Пропоную - сварка оптоволокна Волс (ODF муфти бокси) PON. Ціна залежить від обсяга та складності робіт. Київ і область.
  14. Пропоную - сварка оптоволокна Волс (ODF муфти бокси) PON. Ціна залежить від обсяга та складності робіт. Київ і область.
  15. Предлагаю. Сварка ВОЛС PON монтаж. Измерение ВОЛС рефлектометром. Киев и область
×
×
  • Створити нове...