Перейти до

GrNazi

Маглы
  • Всього повідомлень

    69
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

-6 Плохой

О GrNazi

  • Звание
    Первая Кровь
  1. якщо мається на увазі заважати частотою - то нікому не заважатиму - 100%
  2. і ще: навряд при таких потужних роутерах треба вищенаведену антену; читав що на 500-600м люди на баночних антенах робили без проблем: знову радимо більше сексу?
  3. я з дитинства будь-яку деталь роблю з ювелірною точністю, не те щоб антену, яка цієї точності якраз вимагає. Роутер буде стояти на горищі, ніяких боксів не треба, розетка є. На що витрати? - кусок кабелю і пігтейл? Це так страшно???
  4. Ясно, всім дякую. Мені "єхать" і я не з тупих/лінивих - я просто малообізнаний в даній тематиці; проте ізвольтє - 100долярів на вітер не викину - підчитаю і зроблю так, як вважаю за потрібне. Все налаштоване і працює, а чуть збільшити дальність - не так вже й важко; я ж не хочу 5-6 км вижати врешті решт - 500м прямої видимості))) смішно їй богу, тим паче влаштовує 0,5-1 мегабіт в результаті.
  5. дякую за такі "поради". Нема мені де 100дол викинути? Повторюю: даний варіант(той що я описав вище) працює 100м через сад(дерева з листочками) і через вікна(роутери в кімнатах, а не надворі). Я впевнений що обійднться одними лише саморобними антенами, оскільки дистанція більша, але зате немає перешкод.. Тому дані поради "до дупи". Прошу поради яку антену краще зробити.
  6. ніхто не підкаже як практично простіше то зробити?
  7. GrNazi

    Подскажите по wi-fi линку

    назву теми напиши толком, бо видалять взагалі
  8. баночна антена лише одна на передачу і в другому будинку теж лише одна на прийом. Навіщо аж три??? Звісно давно знаю що таке 5210 і що можна мікросхемою зробити нанос 2 з неї. Проте Ви не розумієте: дані девайси чудово працювали на 100 метрів непрямої видимості, тому я вважаю що з допомогою лише антен вони мусять працювати на 500-600м прямої видимості. На мою думку ви ускоаднюєте дуже все.
  9. 1й роутер, який отримує інет по дроті сстоїть в кімнаті; ТД 5110 на горищи ставити чи де? 2 роутер де ставити? Не може ж він бути на вулиці! Короче ще раз перечитав і зовсім запутався! Виходить ТД ставити в тому будинку, де я хотівв другий роутер(репітер) ставити? Навіщо вона тоді??? Все одно треба антени саморобні - адже роутер №1 буде в кімнаті - він не дасть сигнал. Коротше - марево ппц! Брєд. Чим поганий запропонований мною робочий варіант?
  10. Не зовсім зрозумів Вас... тоічніше зовсім не зрозумів. Поясніть детальніше будь-ласка
  11. самому кажуть можна зробити
  12. звісно з*ємні. Але я вважаю що не варто ставити кругові антери, а краще направлені - вірно?
  13. В нас не засраний ефір. Наскільки розумію про WDS поради - це те, що в мене зараз налаштовано: один точка доступу, другий - репітер. Я прошу поради щодо антен, оскільки теж гадаю, що на такій відстані навіть при прямій видимості не побачать один одного, тим паче, все одно треба роутери сховати, так що антена мусить бути, от тілька яка?
  14. перший роутер в режимі точки доступу, наскільки я розумію, і має він аж три антенки. Стоїть в кімнаті. Чи можна замість однієї антенки зробити саморобну баночну типу направлену чи якось так і на дроті близько 8м закріпити її над будинком? Там само і на LinkSys WRT54 замість однієї з двох антенок теж саморобну дати і 5м кабелю до антени?
  15. Підкажіть будь-ласка як простіше/дешевше передати хоча б 1 мегабіт інтернету на 500-600 метрів по прямій видимості в невеличкому селі? Є 2 роутери (TP-Link 941 та LinkSys WRT54), другий працює на даний час в режимі репітера. Один від іншого роутери на відстані 100м(через сад, перешкодами є дерева) без проблем і без додаткових антен(на обох штатні антенки). Треба мабуть на баночних антенах зробити чи як краще? В обох прошита DD-WRT. Дякую. PS: швидкість може бути і 512 кілобіт, краще або CS1.6 йшов(пінг) - пріоритетніше, якщо можливо.
×
×
  • Створити нове...