Перейти до

хлопак

Маглы
  • Всього повідомлень

    29
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

1 Обычный

О хлопак

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. Ну и ещё можно обратить внимание на 2 пердуперждения из ReleaseNotes на стр. 7: http://unidata.com.ua/epmp/add/files/sr3.2.2/ePMP%20Release%20Notes%20v3.2.2.pdf
  2. Ну так просто нет связи явовского апплета с устройством. Откройте обычным текстовым редактором файл, который скачали с устройства, там увидите IP устройства и порт по которому ява пробует подключиться. Можете проверить со своего ПК доступность адреса и порта (nmap -p XXX <IP> под линуксом). Ну а дальше проверяйте свою сеть почему на том IP нет связи по указанному порту.
  3. хлопак

    ePMP Cambium

    Шановні! Може почнемо з того, що Потапенко тестує канал не зовсім вірно? Точніше він окрім реального трафіку тестує лише додатковим синтетичним тестом в напрямку Downlink (як він сам заявляє). То про що може йти мова далі?... І той ще запитує мов де підвох між тестом МТ (кортим сам тестує лише в DL) між тестом Камбіума, котрий тестує, хоч і не вірно, але і в DL і в UL. То про що взагалі може бути мова далі?.. Порівнюєте ціни на гарбуз з апельсинами?..
  4. хлопак

    ePMP Cambium

    Там же можна через ссш набрати команду "show rssi 100" і пристрій буде постійно видавати на екран 100 рядків з рівнями по чейнам. (число 100 можна замінити на любе)
  5. хлопак

    ePMP Cambium

    А вже тяпниця Щось натестували?
  6. хлопак

    ePMP Cambium

    Замість тисячі слів
  7. хлопак

    ePMP Cambium

    ruslan.r, ну, що тут Вам скажеш... Поки не спробуєте, то не зрозумієте що Вам можна сказати/порадити... Звісно на форумах розкажуть все що завгодно, але як воно в житті - лише відомо справжньому оператору
  8. хлопак

    ePMP Cambium

    У нас якось була ситуація з еРМР, коли у лінка на абонента гуляв сильно RSSI. Вияснилось, що проблема була в кабелі, котрий давав сильну просадку напруги. Його заміна вирішила проблему. Тож я би теж порадив спочатку замінити для спроби БЖ на рідний та ще можна заміряти напругу на вході в пристрій під його же навантаженням.
  9. хлопак

    ePMP Cambium

    Які рівні по чейнам? Напевно в них проблема, або лише в одному з них... Гляньте на рівні RSSI по чейнам та покажіть нам. Знаємо ми тих же друзів, хто би сумнівався тепер ясно від кого тре перевіряти товар по `model number`...
  10. хлопак

    ePMP Cambium

    Ну то всеж, де Ви взяли EU пристрої? Поділіться з товариством такою інфою. Невже в Юнідати? Не охота кожний пристрій від них перевіряти на `model number`...
  11. хлопак

    ePMP Cambium

    А що саме було далі написано? Що саме обмежувалось чи ні в "Enhanced mode"?.. Приведіть, будь ласка, повну відповідь помилки.
  12. хлопак

    ePMP Cambium

    То звідки Ви це дізнались? З лейби з пристрою? Якщо так, то в кого той пристрій брали? Повідайте інформацію людям, щоб можливо ми там не взяли... А скажіть будь ласка, які саме "витікаючі проблеми" можуть бути? В чому саму, по суті, відмінність пристроїв EU від ROW???
  13. хлопак

    ePMP Cambium

    Я не в курсі. Але можна логічно припустити, що якщо пристрій випускається для 3-х зон радіо-стандартів по всьому світу, то мабуть таки є якась відмінність. І чомусь мені здається, що у FCC та EU, по аналогії з іншим обладнанням, будуть обмеження, котрих в ROW немає. Ось тому і хочеться у Вас вияснити, чи часом не попався Вам пристрій EU, і якщо так, то щоб вияснити в чому можуть бути відмінності.
  14. хлопак

    ePMP Cambium

    Ні! Спочатку йдуть прошивки RC (Release Candidate), а потім сам реліз.
  15. хлопак

    ePMP Cambium

    У Вас там напевно проблеми з однією із полярізацій. Або навіть з обома. Почніть з рівнів RSSI по окремим чейнам і шукайте проблему там.
×
×
  • Створити нове...