Перейти до

chuvakpasha

Маглы
  • Всього повідомлень

    9
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О chuvakpasha

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. Питання вирішино встановленням програмного роутера pfSense і налаштування балансування на ньому. Всім дякую.
  2. Звичайно простіше, але всі мої походи по офісам провайдерів натикались на відверте небажання відступати від того що в них написано в прайс-листі і зрушити їх бюрократичну машину мені не вистачило терпіння і сил.
  3. Доброго дня. Допоможіть налаштувати Ubuntu для одночасної роботи з декількома wan портами, балансування трафіку і роздачу інтернету іншим користувачам в локальній мережі. В інтернеті є багато прикладів налаштуванням шлюзів з балансуванням трафіку по декільком wan портам. Але всі приклади з отриманням статичної IP адреси, а в мене отримання IP адреси по DHCP + нюанс - в 3 ліній від Київстару однаковий шлюз. Ніяких VPN з'єднань нема. Якщо вже хтось має написаний готовий скрипт, або знає як реалізувати дану схему підключення - допоможіть. Про оплату вашої праці думаю домовимося.
  4. Ви праві. Я зміг налаштувати маршрутизатор для одночасної роботи з 5 WAN портами, але не зміг вижати з нього більше ніж 260 мбіт. Сьогодні ставлю на сервер 6 портову інтеловську карточку і пробую на ньому підняти шлюз. Але це вже інша тема. Всім дякую.
  5. Зараз намагаюся налаштувати прокидування портів при робочому PCC. Але таке враження що я щось напутав при налаштуванні шлюзів... Поки що безрезультатно... В мене занадто мало часу щоб розібратися з mikrotikom, а вже потрібна робоча система... Підкажіть, де розмістити оголошення, щоб хтось за гроші налаштував? В мене вже закінчились варіанти.
  6. Читав. З основними питаннями розібрався. Коли підключена одна лінія, прокидування працює без проблем. Але як тільки додається ще одна - все глохне. Ще нюанс в тому що 3 лінії мають однаковий шлюз .
  7. Спробував - ефет той самий. ДОПОМОЖІТЬ НАЛАШТУВАТИ ЗА ОГОВОРЕНУ ОПЛАТУ! Пишіть в приват. В мене вже закінчились варіанти...
  8. Через chain dstnat i action dstnat працювати не хотіло. Зараз спробую налаштувати через netmap.
  9. Всім доброго дня. Я новачок в роботі з мережевим обладнанням, але виникла потреба в налаштуванні маршрутизатора mikrotik. Є сервер на якому працює трекер і з якого йде трансляція відео по технології torrent stream. Є маршрутизатор RB2011UiAS-2HnD-IN Є 5 ліній з каналами по 100 мбіт/с. (3-Київстар, 2- airbites) Потрібно налаштувати маршрутизатор так щоб на кожні лінію провайдера прокидувався свій діапазон портів. Інтернет налаштував по статті http://habrahabr.ru/post/244385/. Поділив вихідний трафік спочатку через ECMP (equal cost multipath routing), потім за допомогою PCC (per connection
×
×
  • Створити нове...