Перейти до

pufik

Сitizens
  • Всього повідомлень

    124
  • Приєднався

  • Останній візит

Сообщения додав pufik

  1. Потрібно поміняти LAN-порт в NS2 загвоздка в чіпі Atheros AR8012. Суть в тому, що в сервісному центрі немає таких чіпів, відправляли в Польщу - теж немає... Можливо хтось може допомогти. Сам знаходжуся у Львові. Дякую!

  2. Користуюся ОгоУльтра в провінції, де альтернативи немає, але дуже задоволений бо на модемі швидкість 16мбіт/c, 1 мбіт/c і видає приблизно 7-13 мбіт/c в світі це за 200 грн. як на мене то це просто майже даром як для сільської місцевості. І підтримка в УТ на вищому рівні, вони швидкість порта на DSLAM в ночі самі переключали, а це багато про що говорить :blink:))

    Як би не УТ, то Ви б всім роздавали по 64 кбіт/c і це за 100 грн. і казали, що так має бути :D))

  3. Памятаю колись на форумі обговорювалася ця тема: отже, незнаю звідки але сам теж притримуюся такої теорії, що кількість користувачів на канал визначається: ширина каналу поділено на потрібну швидкість на людин і помножено на 3. При тисячах користувачів коефіцієнт 5. Тобто

    100мбіт/c : 1 мбіт/с * 3 = 300 користувачів.

  4. Народ це трохи не так робиться. Збирається команда організаторів, яка бере на себе повну відповідальність за проведення івенту, відповідно в ньому для неї є певна зацікавленість(на голому інтузіазмі нічого не вийде). Організатори сплановують подію(місце, тривалість, формат, наповнення і т.д.). Далі головне це спонсори - організатори пропонують взяти участь різні зацікавлені компанії, які відповідно за це мають право на проведення семінарів, своїх вечірок, тобто рекламують себе. Наприклад: d-link чи tp-link, cisco хоче запропонувати вам свій товар, для цього вона влаштовує конференції, семінари і т.д. Отже, організатори формують спонсорсбкі пакети(приклад: золотий, срібний, бронзовий). Таким чином організатори знаходять гроші на події. Також є певний внесок учасників, відповідно до якого організатори зобовязуються надати учаснику, то і то... Організатори повинні отримувати матеральну вигоду від події, щоб це справді було на відповідному рівні. Думаю виробники обладнання будуть дуже зацікавлені в такій події. Доречі місце проведення я б вибрав Київ. Туди всім легко добратися. От уявіть собі їхати зі Львова до Криму ще й в літню пору. Отже, варіант база чи санаторій під Києвом найкращий варіант, і при тому можна найти купу учасників та спонсорів...

    Я нікого не хочу вчити просто висловив свою думку...

  5. Я уже навчаюся на програміста. Але почав цю тему, для того щоб просто народ підказав, типу що краще. Я і без цього розберуся, бо варіанту іншого не має, просто думав, що народ підкаже, що і як. Якщо нема бажаючих допомогти, то що поробиш. А згадую ще 2 роки тому люди реально відповіді давали на запитання. Як на мене це певне проблема усіх форумів. Всім дякую за співпрацю. Тему можна закривати, все і так вже зрозуміло...

  6. Дякую, вам за посилання, на багатьох цих сайтах був вже раніше і дещо вже читав... Головне, що є ще люди на цьому форумі, що хоч якесь посилання дають, а то вже форум взагалі перейшов якийсь фрілансовий сайт, де всі тільки те роблять що пропонують свої послуги, з однієї сторони правильно, але з іншої сторони якби розвивалося пз з відкритим кодом якщо б всі хоітли за нього гроші.Головне, що люди зрозуміли те, що я хочу навчитися. Я мав на увазі також, щоб відповіді були типу: "Я робив так і так, бо став на граблі там і там, і раджу тобі повчити то і то"... Але всім дякую за розуміння.

  7. Привіт усім! Підкажіть будь-ласка чи в правильному напрямку я рухаюся.

    Хочу реалізувати Інтернет шлюз на базі FreeBSD. Зараз використовую Windows 2003 + ТІ як проксі-сервер.

    Отже, потрібно, щоб користувачі якимось чином ідентифікувалися на сервері(логін + пароль) далі при авторизації їм видається відповідна полоса інтернету, певна статистика роботи користувачів(активні на даний час, швидкість, сумарний трафік). На скільки я зрозумів то потрбіно робити звязку FreeBSD + якийсь білілнг, але на скільки я зрозумів крім цього потрібно вручну налаштовуватит якийсь шейпер для нарізки швидкості. З іншої сторони хочеться, щось навчитися, тоді думаю зупинитися на FreeBSD + Vpn-сервер(mpd)+ ipfw(dummynet). Поділіться досвідом, що краще робити і звичайно якщо можете поділіться посиланнями чи документацією по цій темі. Дякую за розуміння!

  8. Можливо хтось користувався програма для визначення відстані між двома GPS координатами? Суть в чому що потріьбно встановити дві антени я для моделювання ситуацію хочу викристати кмунікатор з IGO8 за його допомогою визначити відстань між точками та висоту над рівнем моря щоб точніше виставити розташування. відстань приблизно 1,5-2 км. Думаю використати з обох сторін NanoStation2. Основне завдання це створення каналу передачі 2-4 мбіт/с інтернет трафіку. Вставлючатися буде в сільській місцевості. Нарахунок ідеально прямої видимості - то її немає. І ще одна проблема електрична підстанція на шляху та залізниця. Як думаєте, буде працювати? Можливо щось порадите з власного досвіду.

  9. Моя думка, що явно проблема в кабелі. Напркиклад є практика прокладання лінків на 150 , 117 , 107 м. кабель використовував A-LAN тa Orbit.

    Можна спробувати скрутити пари між собою тим самим збільшити січення кабеля.

  10. Всім привіт! Почитав тему і зрозумів, що такий зїзд набагато легше організувати ніж ви думаєте. Але цього року смій варіант закінчився 1 червня :rolleyes:)) пояснюю. Я один з організаторів Всеукраїнського компютерного фестивалю DE:CODED який проходить кожнго року в м. Львів. Цього року він проходив 29-31 травня, отже закінчився вчора. Зїзд провайдерів можна було організувати на нашому фестивалі, тут вам і місце і можливість проводити конференції, семінари.... Цього року на базі фестивалю проводився західноукраїнський фінал CyberArena , перший в історії зїзд українських оверклокерів, barcamp і багато інших подій....

    Деталіпро фестивалб можна дізнатися на http://www.decoded.org.ua

    Фестиваль цього року відвідало приблизно 600 чоловік безпосередніх учасників не враховуючи глядачів.

    Раджу не збувати про цю ідею і на наступний рік організувати зїзд прямо на нашому фестивалі....

  11. Потрібна зреалізувати розподіл 100 мбіт/с на приблизно 200-300 компютерів. Але це має бути проста маршрутизація з нарізкою постійної швидкості або якщо можливо то щоб наприклад 100 мбіт ділило на кількість підключених.

    цікавить як це можна зреалізувати на базі Mikrotik, сервер Intel бренд... 2 гбітних мережеві(по делетанськи пишу бо поки не бачив ту машину).

    Думаю потрібно просту маршрутизацію плюс NAT + DHCP +нарізка швидкості... Дякую за допомогу...

  12. В мене така проблема: Як можна нарізати швидкість на d-link 2500u так щоб наприклад вся швидкість порівно ділилася на всіх хто прийде або принаймні виділяти для конкретного МАC, Ip конкретну швидкість. Дякую!

  13. Справді з валютою робиться дурдом.... От я студент хотів дещо попробувати зробити при курсі 5 грн. можна було мріяти про якісь експерименти з радіомережою, а так сиди і не дьоргайся.

    От ви мені поясніть чому воно, так коли зупиняється виробництво, то воробники щоб збільшити свої продажі повинні збільшувати попит на свій товар, в даному випадку лише зменшенням ціни на нього, а вони навпаки ціну піднімають, про який рух можна говорити???? І далі як можна брати кредит в доларах коли продаєш все за гривні? Як на мене кредит потрібно брати в тій валюті в якій отримуєш прибуток...

    Про який бізнес можна взагалі вести мову коли в нас неймовірна не стабільність. Я не можу зрозуміти нашого примєра їй пропонують переглянути бюджет, щоб зменшити дефіцит і за це дадуть пару міліардів доларів? Вже всі готові переглядати бюджет, а їй далі пофіг... а дефіцит покриють випуском пару вагонів гривні і от буде в нас долар гривень по 15-20. Як на мене народ потерпить, але якщо вони перегнуть палку, то буде їм дуже погано, думаю наступна революція якщо і буде, то буде багато крові політиків...

×
×
  • Створити нове...