Перейти до

pufik

Сitizens
  • Всього повідомлень

    124
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

7 Обычный

О pufik

  • Звание
    Точу Зубы
  1. Привіт! Продам NanoStation2 - 3 шт. = 1200 грн. за все. P.S. Обладнання знято з робочої мережі.
  2. Можливо хтось може продати чіп Atheros? Або порадьте до кого звернутися...
  3. Та напевне так тому, що інші є але вони щось не підходять... Так мені сказали...
  4. Потрібно поміняти LAN-порт в NS2 загвоздка в чіпі Atheros AR8012. Суть в тому, що в сервісному центрі немає таких чіпів, відправляли в Польщу - теж немає... Можливо хтось може допомогти. Сам знаходжуся у Львові. Дякую!
  5. Користуюся ОгоУльтра в провінції, де альтернативи немає, але дуже задоволений бо на модемі швидкість 16мбіт/c, 1 мбіт/c і видає приблизно 7-13 мбіт/c в світі це за 200 грн. як на мене то це просто майже даром як для сільської місцевості. І підтримка в УТ на вищому рівні, вони швидкість порта на DSLAM в ночі самі переключали, а це багато про що говорить )) Як би не УТ, то Ви б всім роздавали по 64 кбіт/c і це за 100 грн. і казали, що так має бути ))
  6. pufik

    Сервер под 1 Гиг инета

    ОФФТОП.... Виходячи з того як наповнений ваш сайт, то б ніколи у вас нічого б не купив....
  7. Розкажіть будь-ласка свій досвід використання NanoStation2 в умовах весняних гроз. Чи вилітають від статики? Хто як захищає, заземляє і т.д. Всім Дякую!
  8. Памятаю колись на форумі обговорювалася ця тема: отже, незнаю звідки але сам теж притримуюся такої теорії, що кількість користувачів на канал визначається: ширина каналу поділено на потрібну швидкість на людин і помножено на 3. При тисячах користувачів коефіцієнт 5. Тобто 100мбіт/c : 1 мбіт/с * 3 = 300 користувачів.
  9. pufik

    Линк на 1,5 км 2,4 Ггц (эфир зашумлен)

    2 NanoStation2 і буде вам щастя
  10. Народ це трохи не так робиться. Збирається команда організаторів, яка бере на себе повну відповідальність за проведення івенту, відповідно в ньому для неї є певна зацікавленість(на голому інтузіазмі нічого не вийде). Організатори сплановують подію(місце, тривалість, формат, наповнення і т.д.). Далі головне це спонсори - організатори пропонують взяти участь різні зацікавлені компанії, які відповідно за це мають право на проведення семінарів, своїх вечірок, тобто рекламують себе. Наприклад: d-link чи tp-link, cisco хоче запропонувати вам свій товар, для цього вона влаштовує конференції, семінари
  11. Я уже навчаюся на програміста. Але почав цю тему, для того щоб просто народ підказав, типу що краще. Я і без цього розберуся, бо варіанту іншого не має, просто думав, що народ підкаже, що і як. Якщо нема бажаючих допомогти, то що поробиш. А згадую ще 2 роки тому люди реально відповіді давали на запитання. Як на мене це певне проблема усіх форумів. Всім дякую за співпрацю. Тему можна закривати, все і так вже зрозуміло...
  12. Дякую, вам за посилання, на багатьох цих сайтах був вже раніше і дещо вже читав... Головне, що є ще люди на цьому форумі, що хоч якесь посилання дають, а то вже форум взагалі перейшов якийсь фрілансовий сайт, де всі тільки те роблять що пропонують свої послуги, з однієї сторони правильно, але з іншої сторони якби розвивалося пз з відкритим кодом якщо б всі хоітли за нього гроші.Головне, що люди зрозуміли те, що я хочу навчитися. Я мав на увазі також, щоб відповіді були типу: "Я робив так і так, бо став на граблі там і там, і раджу тобі повчити то і то"... Але всім дякую за розуміння.
  13. Привіт усім! Підкажіть будь-ласка чи в правильному напрямку я рухаюся. Хочу реалізувати Інтернет шлюз на базі FreeBSD. Зараз використовую Windows 2003 + ТІ як проксі-сервер. Отже, потрібно, щоб користувачі якимось чином ідентифікувалися на сервері(логін + пароль) далі при авторизації їм видається відповідна полоса інтернету, певна статистика роботи користувачів(активні на даний час, швидкість, сумарний трафік). На скільки я зрозумів то потрбіно робити звязку FreeBSD + якийсь білілнг, але на скільки я зрозумів крім цього потрібно вручну налаштовуватит якийсь шейпер для нарізки швидкості. З і
  14. pufik

    wi-fi оборудование Ubiquiti

    Можливо ви знаєте когось хто продає NanoStation у Львові.
  15. А що б ви порадили в даній ситуації?
×
×
  • Створити нове...