Перейти до

Alexx_Lviv

Маглы
  • Всього повідомлень

    9
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    1

Останнього разу Alexx_Lviv вигравав 10 вересня 2018

Публикации Alexx_Lviv были самыми популярными!

Репутація

6 Обычный

О Alexx_Lviv

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

583 просмотра профиля
  1. Alexx_Lviv

    Прокладка кабелю "майстрами"

    Сьогодні зустрілись підрядник, нач.жек,, та представник з ЛМР , підрядник визнав що неправий з таким монтажем та обіцяє в найближчі дні виправити. КС після отримання моїх фото теж були шоковані, як сказали в телефонній розмові і зі свого боку обіцяли контролювати це до останнього.
  2. Alexx_Lviv

    Прокладка кабелю "майстрами"

    ^^ Це саме те що я вимагаю і намагаюсь донести до деяких дописувачів тут які доводять що так нереально. 100500 тобі лайків друже за таку картинку.
  3. Alexx_Lviv

    Прокладка кабелю "майстрами"

    Тобто ви таки любитель сопель. Откуда такой глупый вывод? 'Коныкы' это когда жильцы, пользующиеся услугами этого же провайдера, вызывают полицию и какие-то комиссии что б демонтировать кабеля провайдера.Ну да, удачи. Глядишь спецтариф для дома нарисуется(гривен так по 200, связано со сложностями в проведении работ), или просто свернут обслуживание. Как МТС. Друже ми живемо у Львові, тут не прийнято халтурити. А якщо схалтурили - тоді будь-ласка виправи. І на це є методи впливу - скарги на гарячу лінію міста, провайдеру, жеку, поліцію. В сумі це дає результат. І ми не живемо в жопі як д
  4. Alexx_Lviv

    Прокладка кабелю "майстрами"

    Саме цікаве що будинок кабельований ще Білайном, який як ви знаєте став Київстаром років так 10 тому. Навіщо вони кабелюють його знову, х.з, пояснень я так і не отримав від КС. Київстаром і я користуюсь. Багатьом дописувачам бучу до вподоби така робота підрядчика, можливо самі підрядчики тут і відписуються. Яка проблема була завести кабель в білий короб і завести то все акуратно під стелею? І не потрібно обходити ті два ригеля, якщо б кабель був в коробі то його і не видно було б. Але ж ні, треба зробити соплі по стінах і робити все це без жодних документів та підписаних погоджень, які
  5. Alexx_Lviv

    Прокладка кабелю "майстрами"

    Завтра буде комісія у складі мешканців, жек, управління транспорту та звязку ЛМР, підрядчика та Київстару. Попередньо є рішення все це демонтувати та прокласти як я і пропонував на фото вище.
  6. Alexx_Lviv

    Прокладка кабелю "майстрами"

    Може я не перфекціоніст, але блжад, хіба цей кабель не має бути прокладений під потолком рівненько, а потім спущений перпендикулярно в ящик? Зараз він на стіні закріплений гірляндою, яку зірвати може дитина( висота 170-180 см від підлоги) . Таке враження що всі в захваті від такого розміщення дротів. Хочу щоб було ось так як червона траекторія, чи я чогось фантастичного вимагаю?
  7. Alexx_Lviv

    Прокладка кабелю "майстрами"

    Це точно Київстар, робочі були в спецодягу брендованому і кол-центр підтвердив що роботи справді мають проводитись. Чи має хтось тут ссилки на представників Київстару, мені порадили ваш форум, сказали що КИївстар моніторить його і звертає увагу на такі речі.
  8. Alexx_Lviv

    Прокладка кабелю "майстрами"

    Я мешкаю в цьому будинку і мені воно навіть візуально не подобається. Кабель висить в досяжності рукою, аби як закріплений в стіні. Це точно не по нормах, на перших поверхах прокладені кабелі Укртелекому - акуратно попри стелю, рівно в натяжку. Порушення точно є - так кабель не може бути прокладений.
  9. Підкажіть як наказати майстрів за таку роботу? Скарга на Київстар відправлена, підрядчик жодних документів на роботу не має, була викликана поліція. Розкажіть як воно має бути по стандарту і згідно яких нормативів щоб тикнути ними підрядчику, бо за його словами це так ок.
×
×
  • Створити нове...