Перейти до

yarmak

Маглы
  • Всього повідомлень

    23
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

-1 Плохой

О yarmak

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. yarmak

    роутер Netis - слетает прошивка.

    У меня начали слетать прошивки массово начиная с 24.12.2017. А у тебя?
  2. У меня с роутерами Netis в последнюю неделю происходят чудеса. Сначала не понятно по каким причинам дисконили соединения, а позже совсем прошивка на роутете слетала. Кто-то сталкивался с данной ситуацией с роутерами netis? У меня подозрение на вирусняк какой-то.
  3. yarmak

    Релиз АСР системы ABillS 0.7x

    Где возможно увидеть видеообзор функционала модуля Equipments?
  4. yarmak

    Порадьте будь ласка білінг.

    я ж тобі казав що відповіді хлопцю з села не нададуть. "Типа - чё ты позоришься задавать городским такие дурацкие вопрсы". Тут на форумі хоть на кацапській, хоть на нашій мові, хоть на китайській задавай питання - результат один і той же буде. Як кажуть, якщо ти не знашого району чи села - допомоги не жди. А краще тікай - або пику наб'ють. Ладно, всіх вітаю зі святом пасічника. Піду далі позоритись на пасіку.
  5. yarmak

    Порадьте будь ласка білінг.

    Гаразд: моя спроба №5 "задати питання": Є вибір білінга, на якому далі працювати: Ubilling чи Abills Якому білінгу дати перевагу. Який по функціоналу кращій? починаючи від системних вимог до серверу при рівному кількості абонентів, закінчуючи зручністю користуватися та надійністю.
  6. yarmak

    Порадьте будь ласка білінг.

    А який є форум для початківців? Чи таких форумів немає, тільки в село? Я просто сам хлопець родом з села. Що знову в село? э-эх. Казала мені мама, сиди собі в селі, паси свиней, а я ні, в люди хотів вибиться. Одним словом - невдаха немита.
  7. yarmak

    Порадьте будь ласка білінг.

    Я це вже зрозумів. Не правий так не правий. (правда так і не зрозумів в чому вина). Мабуть я комусь нагрубив. Одним словом - невдаха. Піонерам на цьому форумі не місто.
  8. yarmak

    Порадьте будь ласка білінг.

    чого, я все вловив. тому що я брехун, студент, максималист. так було написано в мою сторону. за допомоги відповідей форумчан я все зрозумів. Все дуже добре. Змістовна розмова вийшла. Всім дякую за відповіді.
  9. yarmak

    Порадьте будь ласка білінг.

    Згоден що я брехун, студент, максималист - і як ви там ще казали...... У зв'язку з тим, що відповіді так я і не отримаю, окрім тролінгу, більше запитань не маю.
  10. yarmak

    Порадьте будь ласка білінг.

    А по моїм запитанням було не зрозуміло, що дійсно я "ПІОНЕР"?
  11. yarmak

    Порадьте будь ласка білінг.

    чудна обставина, коли я завад питання: "є два білінга: Ubilling та Abills А який білінг по функціоналу кращій? починаючи від системних вимог до серверу, закінчуючи зручністю користуватися, достатком модулів для організації роботи." Почався звичайний тролінг: - это вопросы слудента; - ответ и так сам приходит; - максимализм; - Знания предмета на уровне стажора тех.поддержки Гараз, я все зрозумів. Дякую за відповіді. Займайтесь тролінгом далі.
  12. yarmak

    Порадьте будь ласка білінг.

    О, вот теперь все стало на свои места: 1. Неспособность грамотно формулировать вопросы 2. Лексика 3. Максимализм 4. Знания предмета на уровне стажора тех.поддержки Итого - школота детектед ! ще один. Ти на ці запитання маєш відповіді?
  13. yarmak

    Порадьте будь ласка білінг.

    а ти на ці запитання маєш відповіді?
  14. yarmak

    Порадьте будь ласка білінг.

    а в тебе на всі запитання є відповіді. Чи так, троль?
  15. yarmak

    Порадьте будь ласка білінг.

    у зв'язку з тим, що в темі були оговорені два білінга: Ubilling та Abills А який білінг по функціоналу кращій? починаючи від системних вимог до серверу, закінчуючи зручністю користуватися, достатком модулів для організації роботи. чи вони однакові?
×
×
  • Створити нове...