Перейти до

Ghost666

Маглы
  • Всього повідомлень

    7
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Ghost666

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Справа в тому що якраз зараз є робота. Я йду як виконавець. Бригада толкова. Допуска до висотніх робіт і до електро безпеки є. Інструмент весь свій . Авто своє харчування і проживання своє. А вот яку ціну людині виставляти за роботу незнаю.
  2. а якщо бригада на виїзді з своїм авто самі харчуються і ночують чи в готелі чи в авто то вже їх справа то ціна в 4-5 грн за кілометр це нормально ?
  3. а автомобіль ? обіди ? житло ? це вже вони з цього свого заробітку платять чи ці витрати Ви берете на себе ?
  4. підтримую. я якщо бачу хороше ставлення начальства до мене то і бажання робити є. а якщо бачу пох*єстичне ставлення і бачу що начальник мене в ср*ці має то і я його маю там само) можна дізнатись регіон?
  5. Тобто якщо я хочу тягнути оптику є напарнік є авто. Мені заправ авто поїсти десь переночувати і робити за 2 грн за метр? І не дивно що всі вже закордоном) ну хіба що у вас обєм хотяб кілометрів 30 іто не впевнений що получиться щось заробити
  6. Тоже цікаво як рахується. З барабана чи по google карті?
  7. Доброго дня. Які зараз ціни на прокладку оптики по опорам РЕМа ? Якщо брати вільно найману бригаду і платити за метр прокладеного кабеля. І які зарплати у монтажників які займаються такими роботами але на ставці? Прошу указувати також область і район ато по україні ціни думаю дуже відрізняються. Дякую
×
×
  • Створити нове...