Перейти до

Paveldz

Маглы
  • Всього повідомлень

    6
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Paveldz

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. Провайдер нажаль не надає статичний ИП адрес. МОжете детальніше про прохання прокинути порт? Або силку дати де про це можна прочитати? Я тут ще дізнався, що провайдер використовує CG-NAT. Як з ним працювати? В неті вичитав що за цією технологією не можна з інтернету потрапити до локальної мережі. Але я і DDNS не можу налаштувати, бо він звертається до 100.69.105.7.
  2. Всім привіт. Три дні мучався з цим роутером, а виявилось, що справа в іншому. Але тут також потрібна ваша допомога. Опишу ситуацію: В домі є два виведених кабеля з інтернетом від одного провайдера але по двух різних акаунтах (тобто це не один і той же кабель). Є два роутера в мене, один МікроТік, другий простенький звичайний. Вчора вирішив вже не налаштовувати МікроТік, а тестувати на звичайному роутері свою проблемку (там це простіше зробити бо мало налаштувань) і мені нічого не виходило. Потім я вирішив підєднатися до старого кабелю і виявилось, що там все нормально працює (три дні програвся
  3. Замінив. Не спрацювало. На Ип 192.168.1.111 знаходиться веб інтерфейс який працює через порт 443, він ніби відкритий.
  4. Попробував. Без результату. Я по цій інструкції вже не раз пройшовся. Мабуть в чомусь інша проблема.
  5. Всім доброго вечора. Підкажіть будь ласка чайнику як налаштувати проброс портів. Фільтри всі вимкнув. В NAT додав тільки один рядок. По ідеї він мав би перенаправляти з зовнішньої ip на 192.168.1.111 через порт 443. Раніше на звичайних роутерах робив вже таку річ і навіть на цьому роутері один раз вже був налаштував але відбувся якийсь збій і я заново все налаштовую. В роутері всі параметри на дефаулті.
×
×
  • Створити нове...