Перейти до

Ruskat

Маглы
  • Всього повідомлень

    17
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Ruskat

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Не хочу посередніх ресурсів та залежностей. Конкретно: Джерело - чиканка сегментів на своє сховище в HLS. В даний момент маю камеру (ONVIF) від "Бездаря" :-) Якість влаштовує. Ну і орієнтування на подібні камери.
  2. ІР-Камери будуть під'єднані до портів Banana Pi. Централізоване сховище - матимеме білий іп. Приклад: у всіх прості роутери. Не спеціалізовані. У Богуславі Степан транслює. У нього Укртелеком. У Миронівці Богдан транслює. У нього Київстар. У Калуші Іван транслює. У нього Lanet. Ні в кого з них немає білого/Real ІР. Відпрацьовано і працює. Рекордер - сервер з накопичувачами. Наявна схема: Сервант (Сховище) - RB2011UiAS-2HnD - медіаконвертер від провайдера (оптика - проволка) - оптика від провайдера. не знайомий з таким.
  3. Поки в теорії, але хочузрозуміти, як на звичайному/б'юджетному, та професійному рівні реалізують трансляції з камер на централізоване сховище. Як це бачу я в б'юджетному варіанті: Віддалений сервачок на базі Banana Pi R2 BPI-R2 Quad-Core 2 ГБ або Banana PI-R1 . Кожен має 1 WAN та 4 LAN порти, чого вистачить для підключення інтернету та до 4-х камер для різних ракурсів. Мережа спрощена - без віддаленого доступу до згадуваних пристроїв. Задача - ОС та забезпечення на базі FFMPEG, яке тупо і постійно чиканитиме отримувані rtsp - потоки з камер в HLS на сегменти, які в свою чергу лягати
  4. Припустимо, у мене є такий сабж. Але до неї треба ще мережівку. Наприклад, що скажете про intel I350-T4 ? На сервантіні другий рік на офіційних Інтелівських дровах і без бубнів - тьфу-тьфу. І не 140$, як тут... Також, цікаво, яку ОСь поставити і як реалізувати функціонал, як у Router OS 6 ?
  5. В тому то й справа, що мені це треба, а на мікротіку НЕ "поднимается мини сервер с мускулом и пхп". Тому й шукаю щось універсальне.
  6. Дякую за підказки, шановна громадо. У мене є RB2011UiAS-2HnD на RouterOS v6.43.4. Всим задоволений. Але мені б ще до того бункціоналу HDD на кілька терабайт для файлів підключити і організувати міні сервер з підтримкою MySQL та PHP. Тому, шукаю, що є енергоощадне, але функціональніше за RB2011UiAS-2HnD.
  7. Знайшов на AliExpress тае от диво: Маршрутизатор Intel Celeron 1007U Процессор 6 портов LAN Intel 82583 V/i211AT Gigabit Ethernet 1 * VGA 1 * COM RJ45 2 * USB 3,0 . Чи замінить він Mikrotik ? Може щось інше порадите? Хто має досвід - пишіть.
  8. Пожалуйста, назовите "софт для гарантированной доставки потоков". Назовите "CDN-ы специальные". Если вы их знаете, конечно.
  9. Надайте будьласка приклад, як що можете. ---------------------------------------------------------------------- Зробив.... Зпочатку пробував так, як тут, але в процесі стало ясно, що не та каша... Тому замутив по тутешнім наводкам і тамошньому скрипту. А саме: #Tools:Netwatch Enabled: Увімкнути. Host: IP серванта, який треба пінгувати (для проби вставте буль-який лівий ІР у вашій мережі) Interval: 00:00:30 Timeout: 1000 ms ...... On Up: (Як що працює). :global pEvent :if ($pEvent != "false") do={ /ip firewall nat disable [/ip firewall nat find comment="Forward_if_WS2
  10. ІР Постоянный, вроде белый (31......) Попробую. спасибо.... Увы... Я уточню, что я не могу получить канал, от ТВ-Баззера, к примеру udp://@239.50.11.26:5004 Смотреть я его могу только через существующий прокси: http://78.46.93.39:4022/udp/239.50.11.26:5004 Пока единственным рабочим решением является IceCast.
  11. Ви не шукайте до чого придертися. Я вам написав суть задачі. І ви її зрозуміли. То ж я прошу допомогти конкретним прикладом по темі. Будьте люб'язні.
  12. Есть... Пример: //Провайдер давал: http://78.46.93.39:4022/udp/239.50.11.26:5004 //TvBuzzer даёт: udp://@239.50.11.26:5004 Но вот с TvBuzzer я не могу смотреть. То хотел бы такой проксяк или наподобии сделать, на Astra, или на чем там лучше. Если на махтотике проще, то на нем, но у Астры на каждый канал вроде сводка есть. Еще WinServer есть. Может на нем лучше ?
  13. А не працює. ТО ж і поцікавився, як налаштувати правильно, бо коли сайт не доступний, то браузер каже "Не удается получить доступ к сайту".
  14. Спасибо, но думаю микротик такую графику не поймет. Мне бы в примерах. Вот я зашел по пути /webfig/#Interfaces.EoIP_Tunnel... Что дальше? У меня - интернет от провайдера - микротик (один) - домашняя сеть.
×
×
  • Створити нове...