Перейти до

Александр_VOLS

Маглы
  • Всього повідомлень

    4
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

1 Обычный

О Александр_VOLS

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Доброго дня, колеги! Генеральний підрядник Vodafon шукає кваліфікованих та відповідальних інженерів в галузі телекомунікацій на постійну роботу (в штат) або outsource. Обов'язки: проєктування телекомунікаційних мереж -за технологією xPON (ККЕ, опори, багатоквартирні будинки). Всі форми трудових відносин. За деталями телефонуйте або пишіть - +380632915076 Олександр (Telegram, Viber та WhatsApp).
  2. Доброго дня! Шукаємо бригади для будівництва та підключень абонентів за технологією GPON. Розглядаємо різні види співробітництва: підряд, офіційне працевлаштування та інше. Місце роботи місто Київ (лівий берег). Обєми великі. Всі деталі по телефоону +380632915076 (Олександр).
  3. Доброго дня! Компанія "ПроектБудАльянс" підрядник Київстар "Домашній інтернет" шукає оптичну бригаду для виконання аварійно-відновлювальних та монтажних робіт на мереж FTTB. Готові взяти на постійній основі, субпідрядник та інше. В разі необхідності надаємо всі матеріали та інструмент. Компенсуємо транспортні витрати. Для зв'язку - 0632915076 Олександр.
×
×
  • Створити нове...