Перейти до

rangel

Маглы
  • Всього повідомлень

    7
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О rangel

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. rangel

    sgconfig под Linux

    Запустив на xUbuntu 6.10 через wine конфігуратор. Виглядає це приблизно так:
  2. З граблями розібрався Просто тариф передбачав наявність у користувача халявного трафіка на певну суму. Проблема була в тому, що користувачеві stg не дає користуватися халявою, коли в нього на балансі сума менша, або рівна сумі кредиту. Довелося докинути користувачу 0.01 грн
  3. В принципі попадає, тільки останні з десять рядків починаються всі на "D" Я так розумію це виконання скрипта OnDisconnect?
  4. Здається нічого цікавого в логах не пише, на скільки я вчора колупався. Один адмін без прав старався тариф змінити :-) Та фіг там. Ходив до нього зі своїм ноутом. Той самий болт. З моєї адреси я в нет лізу. З його адреси - ні. З його аккаунт з моєї адреси теж не заходить. Всі адреси в конфігураторі для аккаунтів співпадають. В принципі я йому завів новий аккаунт і він працює, але все ж хотілося б розібратися що сталося і як це правити.
  5. В принципі саме це я і хотів сказати. А ось і конфіги: stargazer.conf rules=/etc/stargazer/rules WorkDir=/var/stargazer/ LogFile=/var/log/stargazer.log UserTimeout=60 UserDelay=20 FreeMb=cash StatTime=1/6 adminPort=5555 userPort=5554 MaxUsers=40 TurnTraff=no DayFee=1 DayResetTraff=1 DirName0= DirName1=Ukraine DirName2=World DirName3= DirName4= DirName5= DirName6= DirName7= DirName8= DirName9= SpreadFee=no StatOwner=root StatGroup=stg_stat StatMode=640 ConfOwner=root ConfGroup=root ConfMode=640 UserLogOwner=root UserLogGroup=root UserLogMode=640 AdminOrder=allow,
  6. stg 2.014.7.6 RC-2 Linux 2.4.18-5asp Перестав іти нет до користувача. До інших іде. Таке враження, що не виконуються скрипт onConnect. Встановлення флагу "Всегда Online" не допомагає. В таблицях iptables адреси користувача не видно. Можливо це пов'язано зі спробами змінити тариф користувача, що мали місце?
×
×
  • Створити нове...