Перейти до

adMisha

Маглы
  • Всього повідомлень

    8
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    2

Останнього разу adMisha вигравав 21 листопада 2022

Публикации adMisha были самыми популярными!

Репутація

9 Обычный

О adMisha

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Дякую за пропозицію, та я іншим заробляю на життя, і мене це поки що влаштовує ). Власне, так зараз і працюю, от тільки телефон в цей час висить на вікні, бо інакше не завжди ловить покриття. Шкода, що на смартах не роблять роз'єми під зовнішні MIMO-антени, була б бімба.
  2. Пане, легше і попрошу без хамства, гаразд? Я гадаю, що в нинішніх умовах той з домашніх провайдерів, що раніше за інших встановить у себе безперебійники на всіх вузлах і як слід це пропіарить, збере "врожай" з маси перебіжчиків. Купувати провайдеру обладнання, яке йому потрібне для якісного надання мені послуги, яку я і так щомісяця оплачую, для мене неприйнятно. Хіба що можу розглянути варіанти, у яких я купую вузловий УПС, а провайдер повністю відшкодовує мені його вартість за рахунок моєї йому абонплати. Бо якщо купувати обладнання повністю за свій кошт, то я краще куплю один з к
  3. Якщо мережа покриває або ж у найближчий час покриє мій під'їзд і є можливість абонентського підключення, то готовий ознайомитися з пропозиціями ). Якщо є сайт з інформацією про тарифи, покриття та підтримку, то прошу дати ланку.
  4. Ви пропонуєте, щоб я купив ці УПСи з акумуляторами для провайдера, щоб його обладнання працювало безперебійно?
  5. Щедра пропозиція, я за квартиру і комуналку загалом плачу менше ). Готовий розглянути співпрацю з провайдерами, що вже присутні в будинку і мають резервне живлення на своєму обладнанні. Ну або ж підключення оптикою до квартири за адекватні гроші чи в рахунок абонплати.
  6. Вітаю! У зв'язку з постійними відключеннями світла шукаю новий домашній інет, що буде доступний ще хоча б 7-8 годин після цих відключень. Адреса м. Київ, вул. Симиренка 5, 8-й під'їзд. Розглядаю співпрацю з провайдерами, що вже присутні в будинку і мають резервне живлення на своєму обладнанні або дають оптику за адекватні гроші (чи підключення за рахунок абонплати).
×
×
  • Створити нове...