Перейти до

display_name

Маглы
  • Всього повідомлень

    5
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

1 Обычный

О display_name

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Дякую всім за відповіді. А чому саме Realtek мережевий адаптер та Realtek Ethernet Diagnostic Utility ПЗ? Якщо використовувати ПК, то можна обрати більше варіантів як заліза, так і софту. Чи може в кого є досвід? Ну і я б обмежився тоді вже окремою машиною під Linux з дуже урізаним дистрибутивом, щоб було встановлено тільки потрібне ПЗ і не було зайвого трафіку в мережі та навантаження на сам ПК.
  2. Доброго всесвітньо координованого часу! Шукаю мережевий тестер з функцією Bit Error Rate Test з RJ45 роз'ємами та здатністю тестувати 1 Gbit/sec з'єднання. Щось типу: Joinwit JW4210; GET-100-S Тестер мереж Ethernet; GET-100 Тестер мереж Ethernet; XGT-200 Тестер 10G Ethernet; Може хтось підкаже інші популярні моделі з BERT тестуванням L1 / L2 / L3 / L4 та 1 Гбіт/с? Бажано щоб було не за тисячі доларів? Або може в кого валяється без діла і хоче продати? Дякую!
  3. 6 годин це вже краще ніж 0. Може вистачити щоб пережити відключення.
  4. Давайте я виправлюсь -- "умовно" енергонезалежним. Наприклад, маючи ДБЖ на 24 години -- вже можна важати що енергонезалежний.
  5. Порадьте енергонезалежного провайдера в Кам'янці-Подільському? Адреса надання послуги офісна будівня біля спортивного клубу "Sport Life". Дякую!
×
×
  • Створити нове...