Перейти до

ELFIUS

Маглы
  • Всього повідомлень

    22
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

2 Обычный

О ELFIUS

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    такі налаштування мені непозубах нажаль. Вам як спецам у цій галузі казати легко, але мені усе це дається дуже важко. Як людина яка чогось прагне - я буду робити спроби це подалати. Наразі все як ви й казали - 645 прибув, так з провайдером його змінили й на тому гарні новини закінчилися пока. намагаюся з нього таки отримати інтернет, поки що без результатно, але надіюсь що це не назавжди. Роутер другого провайдера я тримаю не від жиру а й мати можливість доступу до інтернету тоді коли пропадає інтернет від першого провайдера, коли після прильотів пропадає живлення на декілька днів - дл
  2. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Це відповідь на це : "А не проще ли добавить гиговый тупой свитч на 8 портов за главным роутером и не сношать мозг ни себе ни людям? И завести на некротике сразу обоих провайдеров. Изменено 2024-01-21 12:56:33 пользователем nedoinet "
  3. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    останній шанс поки ще є - завтра має прибути 645, якщо це не стане рішенням - тоді усе, я буду вимушений робити велику переробку того що маю.
  4. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Дякую, для цього я маю свич але ж питання було не додавати плюс ще одни пристрій (оскільки коли живлення пропадає це дуже актуально) а встановити замість того що є - інший, но таким чином щоб інтернет можно було роздати на 2 кабели замість одного.
  5. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Дякую дуже за вашу цю пораду. Це ж зовсім інша справа. Надія з'явилася що не все так погано....Але не буду поспішати з висновками.
  6. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Переконфігурувати мою саморобну мережу це бісова купа роботи - я над цім думав, й якщо мені не вдастся нічого зробити в мене не буде іншого вибору як так й вчинити. Але ж надія як відомо помирає останньою.
  7. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Це не зовсім так - новий ONU буде коштувати трохі больш за 1000 грн а скажемо Mikrotik з вбудованим 2/5 ГГц WIFI та 10 портами - це вже 10 000 грн - різниця вражаюча чесно кажучи.
  8. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Я навіть не уявляю як я оператору вимовлю - давайте я вам грошенят підкину а ви зробить для мене щось особливе.... Я б на його місці б не погодився - бо як тоді я поясню наступному по зміні який це побачить що трапилось й я до цього не маю відношення.
  9. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    LAN порти нешвидкі. Таке враження шо це пристрій трохі відстав від сучасних швидкостей.
  10. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Щє одне, я використовую обладнання Mikrotik тому що вже на протязі років 10 воно працює без жодних перебоїв як у дома так й на роботі в офісі. Перепробував раніше чимало : D-link, TP-link, Asus, Zuxel, ще якись були вже не пам'ятаю яки саме - але ж Mikrotik саме вразив безперебійною работою годами без догляду (лише пару разів довелося міняти адаптери живлення, але то таке....).
  11. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Я боюся що не змогу такий налаштувати самостійно. Доречи мабуть й ціна такого буде не зовсім по кішені.
  12. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Дивиться, в мене приватний 1 поверховий будинок, в ньому декілька кімнат. У одній парі кімнат встановлено Mikrotik роутер з WIFI який розрає інтернет від провайдера 1 (у нього 4 LAN порти й всі вони вже задіяні : 1- ТВ, 2 - кабель на ще один Mikrotik з WIFI який роздає інтернет на подвір'я, 3 - кабель до ТВ - приставці, 4 - кабель на ще один Mikrotik з WIFI який встановлено на чердачному поверху віключно для взаємодії з вуличною WIFI камерою) - тобто вільних портів немає. Далі - є ще друга пара кімнат у яких було зроблено ремонт з використанням гіпсокартону, так ось металевій каркас під цей гі
  13. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    PS. Провайдер прогнозовано відповів що ми не блокуємо ниякіх портів на вашому пристрою. Я подякував та побажав йому гарного дня.
  14. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Дуже дякую, я зрозумів з ваших відповидів що наявність 4 LAN портів не виріше ніяк проблему нестачі ще одного LAN порту. Друга облікова запис теж не є рішення тому що в мене й так 2 провайдера різні (город бомблять й буває таке що один провайдер відвалюється) тому й тягну оплату двох - ще одна облікова - це вже буде 3 тарифи сплачувати щомісячно так виходить? Не потягну взагалі. Добре, дякую усім хто відкликнувся та прокоментував, нехай й проблема залишилася але ж тепер я впевнен що вчинив усе можливе з моєї сторони. Тему можна закривати. гарного всім дня та миру.
  15. ELFIUS

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Звісно
×
×
  • Створити нове...