Перейти до

ronex

Маглы
  • Всього повідомлень

    20
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

5 Обычный

О ronex

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. Тому потрібно дивитись відразу в сторону XPON, але тільки в тому випадку, якщо провайдер не проти, і ви чітко розумієте що робите.
  2. Вже, по даташиту на МТ2492 максимально 16В , але більше 15.5В давати не раджу.
  3. у задротів ЛБЖ двоканальні
  4. Ось тут (обведено червоним кружечком) температуру тепловізором не поміряєте, потрібно коефіцієнт випромінення довести до 0,95 (по факту там десь 0,4), тобто реальна вища: Теж на ODI зупинився, як приїде, буду пробувати, дякую. Поки що склав таку схему (замінив ван порт з 1 на 5-й): P.S. Якщо у вас комплектний БЖ від мікротіка на 24В, то так робити не можна!
  5. не зрозумів Час від часу≠должна зависать, це по перше. По-друге, ДБЖ є як раз у того 1% користувачів що залишилися, а стабільність електромереж останні 1.5 роки така, що користувачі того зависання і не встигнуть дочекаються, ну або навпаки. Звичайні ону так, а до тих, що з рогами є питання. То ви їх дуже недооцінюєте, вони теж в той 1% входять.
  6. Насправді 1) mikrotik з SFP + 2) це: https://mikrotik.com/product/SFPONU + 3) GPON мережа + 4) провайдер не проти - цілком робоча конфігурація без вказаних в цій і подібних темах недоліків. В моєму випадку по п. 3 в мене EPON, п. 2 - знятий з виробництва (але, якщо гарно пошукати, то можна знайти). По великому рахунку, 99%+ користувачам мікрот теж не потрібний і цілком буде достатньо ОНУ з рогами, благо моделей вистачає. Час від часу вручну перезавантажувати коли "всё пропало" і з цим жити. А перфекціоністам - страждати.
  7. Кому цікаво, живлення ону від ДБЖ без додаткових перетворювачів: Тестовий ONU, PU-E710 Software VersionV2.1.2, підключений Ethrnet, без підключеної оптики. Прогнав на різних напругах живлення: 5В, 9В, 12В (штатний режим), 13,8В (режим заряду гелевого АКБ standby), 15В (режим заряду гелевого АКБ cycle use). Заміри проводив ~10хв робити після зміни напруги в кожному випадку при температурі навколишнього середовища 20°C, температуру вимірював за допомогою Flir E6 (кращого під рукою не мав, але його цілком достатньо в даних умовах). Термінал був розташований вверх ногам
  8. Про OpenWRT то я питав, взагалі воно не потрібно т я один раз налаштувати будь-яким способом і забути. Просто в тех специфікаціях у постачальників інформації обмаль, навіть фото не завжди відповідають реальному товару як у вашому випадку з роз'ємом. > Може я тоді проабгреджу та взагалі VPS розверну на онушці ось тут я за те, що краще нічого не чіпати
  9. це питання до виробника *для справки https://github.com/Anime4000/RTL960x, буває навіть 16MiB
  10. ви, ймовірно, тему вище взагалі не читали і тільки висловлюєте свою власну дуку
  11. Якщо OpenWRT то в дашборді буде написано, якщо щось своє, то не факт.
  12. Якщо не складно, можете більше розповісти про нього: Роз'єм там такий як в посиланні зелений (APC)? Багато пишуть про нагрів, та судячи з наведених вище посилань модулі можуть бути, як мінімум, на процах Realtek, ZTE, Intel, і підозрюю, нагрів теж буде залежати, на чому зібраний термінал. Можете глянути, якщо можливо, який проц саме в вашому модулі? Також в описі вказано Q/M: WEB. Там OpenWRT чи якась своя прошивка?
  13. На днях має приїхати піддослідний ONU, проведу заміри під різними напругами викладу результати, думаю ця тема має бути цікаво. По нагріву SFP, так питання залишається відкрите Загалом ви праві, але не повністю. Якщо провайдер адекватний здоровому глузду, то має розуміти, що краще мати декілька "не зовсім звичайних" користувачів, кому можна зателефонувати, щоб дізнатися чи то світла нема на обладнанні в частині мережі , чи там обрив, замість того щоб ганяти команду бригаду за 30, 40, ... 100 км, особливо зараз. Ось в цьому моє бути "розумна" гнучкість. А з такими питаннями, які ви занач
  14. "без прив'язки до конкретної моделі" - протиріч нема, питання підбору ONU залишається
  15. "умник" спочатку робить, потім коли все зламалось, питає "що робити?". Було щось некоректне в моєму питанні? Відсутність гнучкості провайдера буде призводити до втрати клієнтів, незважаючи на те, що середньостатистичному споживачу воно не потрібно. Відповідь провайдера (після обговорення): беріть EPON або ХPON сумісне обладнання без прив'язки до конкретної моделі і після установки зв'яжіться щоб реєструвати новий термінал (якщо коротко).
×
×
  • Створити нове...