Перейти до

quicknet

Сitizens
  • Всього повідомлень

    99
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О quicknet

  • Звание
    Первая Кровь
  • День народження 18.10.87

Посетители профиля

2 964 просмотра профиля
  1. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Я там сьогодні писав десь около 19-00 завтра подзвоню на IP COM буду з ними говорити може вони небудуть протів Якщо таки нет то тоді будем тільки Вінницею на крос їхати до тебе, поспілкуємся зробим пару тестів з ящиками IP COMa так віддихнем.
  2. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Бодя вот на напрімер Вінниця я 2 чела в тебе 2 чела Діма 2 чела - 6 -7 чоловік загрузилися в нормальний бус заправили з чоловіка по 100 грн хватить точно і все ми там (мається наувазі десь біля моря) такщо дорога тут неважняк то це точно.
  3. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Ок я лічно співпрацюю тільки з IP COM завтра до них в робочий час подзвоню і буду говорити на цю тему щоб вони щось пропонували
  4. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Мається наувазі приблизно 1000 грн з 1 чоловіка
  5. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Можливо потрібно зробити голосування щоб дійсно впевнитись які теми повинні бути. Пропоную ті теми які мені булиб цікаві 1. Виробники антівандальних боксів, а також їх краш тест 2) Білінг 3) IP TV .
  6. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Нувот вони робили для своїх, тут на сайті такого небуло лічно я знавби раніше то поїхав.
  7. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Чикаєм понеділка начала робочого тижня. Будем чикати можливо хтось з поставщиків щось предложить суть задачі не забратися і напитися а нормальний семінар щоб був щоб туда люди їхали поспілкуватися познайомитися можливо обговорити цінові пропозиціїї нових партнерів знайти і таке інше
  8. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Для начала нада самим хоть раз зібратися обговорити де шо і як.
  9. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Нет вопрос про побухать вообще нестоїть. По нормальному поспілкуватися віддихнути познайомитись поблище. Такі зустрічі як правило обєднують людей. Тому я й за.
  10. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Ви шо тронулись мозгами 300 уе? я думаю вполне 1000 грн хватить іто це уж крутовато буде собереться нас (якщо собереться 20 чел) 20000 грн там нетільки 2 дня буде зустріч а поки деньги будуть.
  11. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Якщо можна то давай і ввас впринцепі різниці немає. Якщо можиш поглянь почом там шо по цінам, якісь тур бази якщо можни пофоткай виложи фотки щоб народ поглянув і сказав що за щоб як завжди небуло приїдуть непонравиться і буде організатор щей виннний.
  12. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Знаєш це є зовсім неприємно. Росія взйобує нас по всім параметрам начиная з газу і так далі. Це я вже також розумію що наш мінталітет займає вирішальну роль. Хоча й бачу що є люди які дійсно непроти побувати на такій зустрічі. Можливо дійсно знайдеться якась контора яка візьме на себе організацію першого СУП.
  13. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Хто захоче той приїде а хто нет то флаг їм в руки
  14. quicknet

    КРОС-ua 2009

    Просто дійсно треба зібратися. Незнаю як і хто но мені дуже цікаво.
×
×
  • Створити нове...