Taras_local 0 Опубликовано: 2008-01-06 21:53:36 Share Опубликовано: 2008-01-06 21:53:36 Добрий денью Мене звати Тарас я зі Львова. Я власник прекрасно організованої локальної мережі на 300 чел. мене цікавить спонсорська допомога на будівництво оптоволоконної мережі яка обслуговувала б весь Львів. в мене у всіх районах е звязки + я працював маклером в фірмі яка займалась купівльою Локальних мереж і тому знаю всіх і всьо шо повязано з Локальними мережами. Якшо вас це зацікавить відписуйте буду чекати відповіді. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FOSUkraine 0 Опубліковано: 2008-01-07 00:26:57 Share Опубліковано: 2008-01-07 00:26:57 Можно узнать, где располагается ваша сеть? А также, название/имя вашей ДС? Пожалуйста, подробнее про "прекрасно организованную локальную сеть". Ищите инвесторов, но подробности не предоставляете... Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Monar 0 Опубліковано: 2008-02-05 01:27:03 Share Опубліковано: 2008-02-05 01:27:03 Спонсор на ВОЛЗ :loop: ? Це ж скільки тобі треба грошей?)) Ну давай прикинимо... Орієнтовно перспективних районів у Львові 8-12 шт. Розхід оптики щоб закабелювати район 5-20 км, не забуваєм про засоби кріплення, вони також виносять по грошах непогано... Поїхали далі ))) *ящики від 30-140 (в деяких випадках можливо і більше) на район *кабель електричний 150-1400м *розетка ел. 30-140 *патчпанелі типу Орп, або оптобокси китайські типу Fob 30-140)) *пігтейли, пачкорди, адаптори=) І це так, без активки, міді на юзера та оплати робіт з будівництва... суто матеріали на "кістяк"+). Не буду далі вдаватися в подробиці скільки там ще піде матеріалів типу ізолента, стяжки, дюбеля і т.д., і скільки буде накладних витрат при такому будівництві)) Ну і на десерт: *об'єднання районів: каналізація, опори ЛЕП.(WiFi та DSL відпадає=)) *зовнішні канали інету=) Підбиваєм цей жартівливий кошторис: "мульйони" грн. Я сам хочу такого спонсора!!!!!!!=) P.S. Знайдеш спонсора то стукай в аську, або пиши. Поможем збудувати) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас