Перейти до

Мінцифри ініціює зміни до закону про доступ


Рекомендованные сообщения

В проекте закона чётко написано  "за доступ до елементів інфраструктури об'єктів електроенергетики, зокрема, однієї опори лінії електропередачі або зовнішнього освітлення (в місяць за опору)"

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 2 months later...

Доброго вечора. Хтось може роз'яснити наказ: 

"13. На період дії правового режиму воєнного стану в України та 60 днів після його припинення або скасування розмір періодичної плати за доступ до елементів інфраструктури об'єктів електроенергетики з використанням несучої спроможності будівель, споруд і однієї опори становить 1 копійку на місяць.".

https://ips.ligazakon.net/document/view/re37697?an=ul-1

Цікаво а як буде проходити оформлення нових ліній і опор, потрібно оплачувати техумови і " так званий нагляд" в охоронній зоні? Хтось може проконсультувати? 

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 2 weeks later...

Доброго дня! Вчора отримали листа від "ДТЕК Дніпровські елетромережі" стосовно п.13 Методіки, плата не скасовується, виставили рахункі на квітень з той же сумою що й було. Як у Ваших регіонах ? і що з цим робити? Дякую 

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 8 months later...
Цитата

На період дії правового режиму воєнного стану в України та 60 днів після його припинення або скасування розмір періодичної плати за доступ до елементів інфраструктури об'єктів електроенергетики з використанням несучої спроможності будівель, споруд і однієї опори становить 1 копійку на місяць

эта норма еще действует? или были какие-то изменения?

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 1 year later...
10 часов назад, vaz02 сказал:

Дякую. Може кому знадобиться наказ Міністерства енергетики України від 13.10.2022 № 357

 

Наказом Міністерства енергетики України №357 від 13.10.2022 р., “Про внесення змін до Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об'єкта електроенергетики”, з метою забезпечення належного функціонування засобів електронних комунікацій в умовах військової агресії російської федерації проти України, внесено до Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об'єкта електроенергетики, затвердженої наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 10 грудня 2018 року N 622 (далі - Методика), наступні зміни:

 

1) пункт 13 розділу IV Методики виклаено в такій редакції:
"13. На період дії правового режиму воєнного стану в Україні та 90 днів після його припинення або скасування на територіях, які включені до переліку територіальних громад, які розташовані в районах проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), сформованого відповідно до Положення про інформаційну систему формування переліку територіальних громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07 травня 2022 року N 562, та/або затвердженого Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, розмір періодичної плати за доступ до елементів інфраструктури об'єктів електроенергетики з використанням несучої спроможності будівель, споруд і однієї опори становить 1 копійку на місяць";


2) розділ IV доповнено новим пунктом такого змісту:
"14. На територіях, не визначених пунктом 13 цього розділу, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та 90 днів після його припинення або скасування розмір періодичної плати за доступ до елементів інфраструктури об'єктів електроенергетики з використанням несучої спроможності будівель, споруд і однієї опори становить 10 гривень на місяць";


3) пункт 1 розділу V Методики виклаено в такій редакції:
"1. Підставами для перегляду розміру плати за доступ до елементів інфраструктури об'єкта електроенергетики є зміна розміру мінімальної заробітної плати, зміна ставок податків і зборів, ставок орендної плати, зміна цін і тарифів на комунальні послуги, енергоносії, матеріальні ресурси, а також зміни до цієї Методики".


З 01.01. 2023 року розмір періодичної плати за доступ до елементів інфраструктури об'єктів електроенергетики з використанням несучої спроможності будівель, споруд і однієї опори становить 10 гривень на місяць.


Під час дії воєнного чи надзвичайного стану в Україні або окремих її місцевостях та протягом одного року після його припинення чи скасування надання замовнику доступу до інфраструктури об’єкта доступу здійснюється без розроблення та видачі технічних умов з доступу та проектної документації з доступу.

Відредаговано Виктор Николаевич
Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...