2pick Опубликовано: 9 грудня, 2023 Опубликовано: 9 грудня, 2023 Доброго дня. хто може допомогти налаштувати SOCKS5 проксі, у мене є Mikrotik hap ac2 там 4g модем. в mikrotik заходить WAN(internet). Як перенаправити траффік з wan на 4g модем? Я в цьому не дуже сильно розуміюсь.
2pick Опубліковано: 10 грудня, 2023 Автор Опубліковано: 10 грудня, 2023 Хто може допомогти на платній основі?
2pick Опубліковано: 11 грудня, 2023 Автор Опубліковано: 11 грудня, 2023 On 12/10/2023 at 9:17 PM, vlin said: На ван реальна статична адреса ? Динамічна адреса, Київстар призупинив видачу статичних адрес.
vlin Опубліковано: 11 грудня, 2023 Опубліковано: 11 грудня, 2023 Якщо я вірно зрозумів задачу, то треба дефолт залишити на 4g, а трафік від socks повертати через wan Для цього пакети з порту 1080 (по замовчуванню для socks) маршутизуємо по таблиці з іменем, наприклад, SOCKS через таке правило /ip firewall mangle add action=mark-routing chain=prerouting new-routing-mark=SOCKS protocol=tcp src-port=1080 Дефолт в таблицю SOCKS додаємо через скрипт в dhcp-client, при цьому стандартний дефолт деактивуємо Приклад такого скрипта можна взяти тут - https://netflow.by/blog/inet-setup/645-skript-dhcp-klienta-dlya-sozdaniya-markirovannogo-marshruta-v-mikrotik Тільки там таблиця зветься WAN1, треба замінити скрізь на SOCKS
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас