Перейти до

Поради щодо купівлі квартири на Закарпатті – з чого почати?

Рекомендованные сообщения

Вітаю всіх!

Розглядаю можливість придбання квартири на Закарпатті, зокрема цікавлять такі міста, як Івано-Франківськ, Ужгород, Мукачево або Берегове. Хотів би почути поради від тих, хто вже стикався з купівлею нерухомості в цьому регіоні.

Цікавлять такі питання:

Які райони найкращі для проживання з огляду на інфраструктуру, транспорт і безпеку?

Чи є особливості оформлення угод саме в Закарпатській області?

На що звертати увагу при купівлі квартири у новобудовах?

Які перевірені забудовники або ріелтори можете порадити?

Чи актуальні зараз пільгові програми або кредитування в регіоні?

Буду вдячний за будь-яку інформацію, поради, досвід чи навіть посилання на надійні джерела. Можливо, у когось є конкретні приклади вдалих угод або навпаки — ситуацій, яких варто уникати.

Дякую наперед усім, хто долучиться до обговорення!

16 минут назад, AnneBorchardt сказав:

Закарпатті

17 минут назад, AnneBorchardt сказав:

Івано-Франківськ

Моя тема. Є багато відповідей: https://www.stroimdom.com.ua/topic/239606-tema-investitsiy-vneruhomist-pozbuvatisya-chi-kuplyati-sche/

На цьому форумі якраз дають такі поради такі. 

Ще є канал на ютубі "Житло є", авторка їздить по селах і показує нерухомість яка продається. (ціни ітд) 

Закарпаття перегріте по ціні. Імхо 

І небезпечно коло Орбана так близько. Краще в сторону Польщі. Прикарпаття або Франківська обл. 

• Like 2

ЕСЛИ Е ГРОЩИ ТО ЛУЧЧЕ ВАЛЫТЬ З УКРАЙИНЫ И ДАЖЭ ПОДАЛЬШЭ ОТ ГРАНЫЧЯЩИХ С НЭЙ СТРАН - ТОЧКА

НИЧОГО ХАРОШОГО ТУТ У БУДУЩЕМ НЫ БУДЭ - ЗАПЫШИТЬ СОБИ НА ЛОБИ - ПОТОМ ВСПОМНЫТЭ МОИ СЛОВА

• Like 2
37 минут назад, DICTATOR1 сказав:

ЕСЛИ Е ГРОЩИ ТО ЛУЧЧЕ ВАЛЫТЬ З УКРАЙИНЫ И ДАЖЭ ПОДАЛЬШЭ ОТ ГРАНЫЧЯЩИХ С НЭЙ СТРАН - ТОЧКА

НИЧОГО ХАРОШОГО ТУТ У БУДУЩЕМ НЫ БУДЭ - ЗАПЫШИТЬ СОБИ НА ЛОБИ - ПОТОМ ВСПОМНЫТЭ МОИ СЛОВА

Концерн ОККО розпочав масштабну будову другого "Буковелю" У Славсько. Вони щось знають, Чи просто від шоку необдумано?

Добре там, де нас нема.. Ми закордоном роки але купили нерухомості в Карпатах. Бо сенс бути рабом іпотек чи банку на роки? Яка людина в своєму розумі купить дупло в 25-ти поверховому мурашнику в іпотеку на 30 років? Якби це ще житло було, так це буда в 22 метри, але хапають з радістю затягуючи зашморг на своїй шиї на 30 років.
Квартири в західних містах України купили тільки маленька частина переселенців, всі інші орендують з надією що ось вже наступного року зможуть повернутися. Оскільки війна затягується, то я навпаки прогнозую що люди втратять віру в повернення і почнуть купляти квартири всі у кого є хоть якісь заощадження. А це немала кількість людей. Думаю буде збільшення попиту на квартири в наступному році оскільки на 3 рік війни уже стає зрозуміло що далі орендувати не варіант і тут або втікати закордон або купляти квартиру там де живеш уже 2 роки. Я погоджуюсь що це не справедливо по відношенню до людей такі ціни на квартири, але в реальності це всюди так по світу , в Європі чи в Америці житло взагалі захмарне,реальність така що бідній людині на жаль не можливо купити квартиру, і купують їх в новобудовах ті люди які отримують набагато більші зарплати чим середні,а таких багато . Дивився що в Німеччині такій багатій і розвинутій в якій ми думали що всі люди мають власне житло ,а насправді тільки 40% населення його має , всі решта на оренді або мабуть з батьками. І не просто в світі мати власне житло. Думаю що після війни державі щоб втримати і прив'язати людей до певних міст і до України в цілому щоб не виїзжали,будуть так само видавати масово дешеву іпотеку під 3% (собі в збиток) для всіх верств населення, і це ще більше спровокує до здорожчання квартир, але житло має бути стимулом для всіх людей щоб працювати і працювала економіка. Якщо русня дійде до Закарпаття, то повір, в Польщі, Чехії, та й в решті країн східної та центральної Європи перестане бути безпечно, а може й на всьому континенті. Я бачу перпективи має Захід України. У столиці не так спокійно,... чим західніше, тим ближче до цивілізації і подалі від дикунів сусідів..Реально у Львові, Франківськ,Ужгород. Все будується, багато кранів стоїть, багато житла нового.
Карпати, гриби, річки,водоспади.А там вже можна зняти готель і зависнути на вихідних хоч влітку, хоч взимку, походи-лижі-мотик-велик.
Європа поруч, простіше полетіти в кудись, багато польських товарів. Своя мова ,культура та традиції.
Наприклад Харків, був транспортним хабом на кацапстан, зараз це стане кутом біля стіни і як мені здається "не у справ" ( я не експерт, просто мені так здається), Львів стане великим хабом на Європу і перспектив в майбутньому у нього більше.

Відредаговано Rostyk.07
  • Like 1
годину тому, Туйон сказав:

Мадяри ще могуть учудить… так що згоден з автором вище. 

Мадяри на повідку у нас, все добре)) 🤗

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Створити нове...