Перейти до

Допоможіть створити wi-fi мережу

asmedia

Рекомендованные сообщения

Хочу за допомогою nanostation2 та мережевих карт які будуть стояти в клієнтів створити мережу в своєму селі.

Порадьте будьласка чи підходить це обладнання для таких цілей. І взагалі допоможіть розібратись в wi-fi технологіях.

Що означають парамери вказані в характеристиках nanostation2, наприклад чи є вона всенаправленою чи направленість обмежується певним кутом?

Розясніть будьласка юзеру! Наперед вдячний. :lol:

Хочу за допомогою nanostation2 та мережевих карт які будуть стояти в клієнтів створити мережу в своєму селі.

Порадьте будьласка чи підходить це обладнання для таких цілей. І взагалі допоможіть розібратись в wi-fi технологіях.

Що означають парамери вказані в характеристиках nanostation2, наприклад чи є вона всенаправленою чи направленість обмежується певним кутом?

Розясніть будьласка юзеру! Наперед вдячний. :lol:

icq 272378088

пиши подскажу

• 5 months later...

Розясніть будьласка юзеру! Наперед вдячний. :rolleyes:

По легальной работе в 2,4 Ггц обращайся в личку, предлагаем франчайзинк под нашу существующую лицензию

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Створити нове...