Internetophon 0 Опубликовано: 2005-06-05 21:50:51 Share Опубликовано: 2005-06-05 21:50:51 Читаючи "Компьютерное обозрение" за 24 травня, зацікавився статтею "ІР - телефонія лед тронулся", в якій розповідаються про послугу Діал, яка нагадує Скайп й інші ІР телефонні послуги, але має вагомі переваги, для поширення серед користувачів укрнета. Ззовні це проста прога - дзвонилка, яка дозволяє вам дзвонити через інет всім, в кого вона є, але Перевага полягає в тому, що крім цього вона дозволяє дзвонити на міські та міжміськи телефони за тарифами Укртелекома. Простий інтерфейс та налаштування, поповнення рахунку через інет або картками все це робить її дуже привабливою. Я в цей же день звязався з розробником цієї послуги й придбав собі картку для тестування, маю сказати, що результати просто супер - коли я з компа можу дзвонити на міськи телефони і якість звязку значно краще ніж Укртелекомівський. А далі саме цікаве, знаючи, що бажаючих мати дома телефон, навіть в Київі не кажачи вже про регіони значно вища за можливості Укртелекома та й ціна яку він пропонує багатьох відлякує(840 грн.), я в оголошеннях на підключення моєї мережі вказую це як додаткову безкоштовну послугу, і треба зазначити що за 10 днів до мене звернулося вже 12 чоловік на підключення, яких зацікавила ця послуга. І це в Київі думаю в регіонах популяризація такої послуги дасть новий поштовх, для розвитку Домашніх мереж. Певним недоліком є те, що звязок з міськими телефонами має односторонній характер, тобто користовачам Діалл не можна позвонити з укртелекомівського телефона, але з компа на комп звони скільки хочеш. Але в перспективі думаю можливо зробити так, щоб звязок був двустороннім. Кого цікавить більш детальна інформація можна дізнатися на сайті www.diall.com.ua . Або зателефонувавши за тел. 8-066-290-69-16 , зі мною можна домовитися і про купівлю карток. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Internetophon 0 Опубліковано: 2005-06-06 13:10:34 Автор Share Опубліковано: 2005-06-06 13:10:34 Невже ця тема нікому не цікава? Не вірю! Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
vorchun 0 Опубліковано: 2005-06-06 13:42:53 Share Опубліковано: 2005-06-06 13:42:53 Ну что тебе сказать, мое мнение, по тарифам Укртелекома дорого звонить через Инет. Есть масса сайтов предлагающих звонки с компа на телефон по тарифам гораздо дешевле телекомовских. в том числе и звонки зарубеж. Поэтому, как мне кажется, эта тема врядли когото удивит. Извини, ничего личного. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Internetophon 0 Опубліковано: 2005-06-06 19:36:38 Автор Share Опубліковано: 2005-06-06 19:36:38 Я згоден є аналогі (хоча б скайп), але я не думаю, що там всі тарифи дешевше. Наприклад на Київськи телофони 6 коп (1 цент), у скайпа 10 центів. Далі серверна частина цієї проги знахдиться на Леонтовіча, тобто всі дзвінки по Україні ідуть через укр.нет в той час як інші проги використовують закордонні канали, для наших реалій це значна перевага. Для відкриття рахунку Діал достатньо лише купити карточку, в той час як інші сервіси вимагають переводів через валютну картку мінімум Віза Класік, відкриття й обсліговування таких карток не безкоштовне, та й за переводи треба платити комісію нашим банкам. Тобто Діал не ексклюзивний сервіс, але я переконаний, що свою нішу він займе, і для домашніх мереж це послуга я думаю буде дуже корисною. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Foster 0 Опубліковано: 2005-06-06 19:55:02 Share Опубліковано: 2005-06-06 19:55:02 на сколько мне известно за айпи телефонию без лицензий пять лет дают Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Internetophon 0 Опубліковано: 2005-06-06 20:19:50 Автор Share Опубліковано: 2005-06-06 20:19:50 Це цікаве зауваження і багато народу дійсно цього бояться, але давайте подумаємо. 1) Явно рекламна стаття про Діалл було опубліковано в "Компьютерному Обозрении" за 24 травня цього року з назвою "ІР - телефония лед тронулся". Я не думаю, що одне з найшанованіших компютерних видань так би себе підставляло. 2) На сайті Diall.com.ua , досить докладно описано, що являє з себе ця послуга, наголос робиться на тому, що все робиться по-білому. 3) Я особисто зустрічався з людиною, яка безпосередньо є власником компаніі, що організувала цю послугу. Ця людина має досить тривалий досвіт роботи з найбільшими Українськими провайдерами. До речі Воля зараз цю послугу здається тестує в своїй корпоративній мережі, цілком можливо, що вона її буде з часом пропонувати своїм абонентам, також в цьому проекті беруть певну участь Адамант і Техносистеми. 4) Я все таки думаю, що ми живемо в цивілізованій країні, і якщо ця послуга корисна для користувачів, то вона буде впроваджуватися, і Укртелеком нічого не зробить, бо з здоровим глуздом сперечатися важко. Пропагуючи цю послугу я даю шанс домашнім мережам, які зрозуміють її перспективність на короткий час здобути конкурентні переваги, а це не мало в наш час. За своїм досвідом можу сказати, що багато моїх користувачів мені вдячні. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Гость Daill Опубліковано: 2005-06-07 00:25:48 Share Опубліковано: 2005-06-07 00:25:48 http://itc.ua/article.phtml?ID=20737&IDw=49&pid=19 tse link na statiu iz Oboza, radgu vsim perechytaty Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Гость Guest_Igor Опубліковано: 2005-06-07 18:45:34 Share Опубліковано: 2005-06-07 18:45:34 > Ну что тебе сказать, мое мнение, по тарифам Укртелекома дорого звонить через Инет. И я тоже так считаю, но при чем тут Диалл? Наш тариф - 5 копеек в день, звони через Инет сколько хочешь. > на сколько мне известно за айпи телефонию без лицензий пять лет дают. Если собирать трафик по зарубежным биржам и пытаться его "пристроить" в телефонную сеть - таки да, могут посадить. А звонки внутри Интернет - не подлежат регулированию (официальное разъяснение Госкомсвязи, у меня есть копия); предоставление легального соединения с городской сетью на основе договора с лицензированным оператором - не противоречит ни Закону о телекоммуникациях, ни Гражданскому кодексу. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PolyarNET 0 Опубліковано: 2005-06-07 19:17:37 Share Опубліковано: 2005-06-07 19:17:37 Если новоторы-законодатели не сварганят что-то новое, которое не прет ни в какие ворота :-) Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Foster 0 Опубліковано: 2005-06-07 19:31:08 Share Опубліковано: 2005-06-07 19:31:08 статтею "ІР - телефонія лед тронулся", в якій розповідаються про послугу Діал, яка нагадує Скайп й інші ІР телефонні послуги, але має вагомі переваги, для поширення серед користувачів укрнета.Ззовні це проста прога - дзвонилка, яка дозволяє вам дзвонити через інет всім, в кого вона є, але Перевага полягає в тому, що крім цього вона дозволяє дзвонити на міські та міжміськи телефони за тарифами Укртелекома. или я нерусский или тут написано что можно звонить и на городской телефон. Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Гость Guest Опубліковано: 2005-06-07 20:24:08 Share Опубліковано: 2005-06-07 20:24:08 статтею "ІР - телефонія лед тронулся", в якій розповідаються про послугу Діал, яка нагадує Скайп й інші ІР телефонні послуги, але має вагомі переваги, для поширення серед користувачів укрнета.Ззовні це проста прога - дзвонилка, яка дозволяє вам дзвонити через інет всім, в кого вона є, але Перевага полягає в тому, що крім цього вона дозволяє дзвонити на міські та міжміськи телефони за тарифами Укртелекома. или я нерусский или тут написано что можно звонить и на городской телефон. Национальность тут явно ни при чем ;-) Да, можно звонить и на городской телефон. Но нарушений НИКАКИХ нет: звонки на городскую сеть идут по "белому" договору с лицензированным оператором, причем только от своих абонентов, а не от непонятно кого с забугорных трафиковых бирж. И наезжать на нас у "регуляторов" нет ну никакого резона, себе дороже... Да и глупо это, наезжать: замочат всех "своих" - будет в стране сплошь скайп - ни налогов, ни рабочих мест... Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Гость Internatophone Опубліковано: 2005-06-07 20:25:28 Share Опубліковано: 2005-06-07 20:25:28 Da mogno zvonit, no absoliutno legalno, cherez litsenzirovanogo provaidera. http://www.inau.org.ua/inau/bin/view/Main/Rules , oznaiumtes z ssylkoiy na ridnomu UA-IX a tse pozytsia Ukrtelekoma, http://www.lv.ukrtel.net/ua/news/?ymd=20041004 Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Правила раздела Торговля.
Для удобства был создан раздел оборудования на сайте.
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас