Перейти до

Новости от Укртелекома


Рекомендованные сообщения

Ну може кому интересно. Такое жизнерадостное письмо. Жить стало веселее! :-)

 

Шановний споживач послуг Дата-центру ВАТ "Укртелеком"!

 

Інформуємо Вас, що протягом червня ВАТ "Укртелеком" було введено в експлуатацію два нових міжнародних Інтернет-підключення ємністю 10Гбіт/с кожне. В результаті, на сьогодні загальна пропускна здатність міжнародних Інтернет-з'єднань мережі ВАТ "Укртелеком" становить 120Гбіт/с. З'єднання організовані з географічно рознесених груп міжнародних маршрутизаторів ВАТ "Укртелеком":

 

Київ - Варшава (TeliaSonera, 40Гбіт/с);

Київ - Будапешт (Level3, 40Гбіт/с);

Дніпропетровськ - Будапешт (Level3, 40Гбіт/с).

 

Крім того, постійно поповнюється перелік прямих паритетних з'єднань, серед яких на сьогодні присутні: Datagroup (10Гбіт/с), Synterra (1Гбіт/с), Ukomline (1Гбіт/с), Yandex (1Гбіт/с), Google (2Гбіт/с), Comstar (10Гбіт/с), ReTN (10Гбіт/с).

 

Вже найближчим часом готується розширення виділеного 10Гбіт/с-з'єднання мережі Дата-центру з точкою обміну трафіком UA-IX.

 

З 01.06.10 споживачі послуги широкосмугового доступу "ОГО!" м. Київ отримали доступ до всіх ресурсів, що розміщені на Дата-центрі ВАТ "Укртелеком", без обмеження швидкості.

Таким чином, Дата-центр ВАТ "Укртелеком" залишається лідером по досяжності ресурсів з міжнародного Інтернету, від споживачів послуги ОГО! ВАТ "Укртелеком", а також від споживачів послуг Інтернет інших українських провайдерів.

 

P.S. Незважаючи на спеку та зростаюче навантаження, кліматичні умови в автозалі нашого Дата-центру залишаються стабільними: температура - 20С та вологість 55%.

Це досягається за рахунок своєчасного встановлення прецизійних кондиціонерів великої продуктивності та забезпечення відмовостійкості кліматичної установки за схемою N+2.

 

--

З повагою,

Відділ продажу послуг

ДатаЦентр "Укртелеком"

Тел: 0 800 505050 (безкоштовно з фіксованих номерів телефонів по Україні)

044 235 9001

Е-мейл: sales-dc@ukrtelecom.ua

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

ну тогда в селах также люди узнают, что такое по настоящему качественный инет. Правда не узнают, что такое по настоящему качественный пинг. Но это также большой прорыв. Походу УТ потехонечку наберает обороты, хотя вчера в Киеве и обл была авария.. часа полтора инет не хотел фунцеклировать. В итоге после звонка в СЦ сказали, что поможет только жесткий ребут мопеда...

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...