•••KVINTA••• Опубликовано: 21 липня, 2005 Опубликовано: 21 липня, 2005 Невеликі провайдери є можливість обєднатись в асоціацію чи щось в тому роді. Задачі: 1. Створення колокейшену. 2. Організація якісного зовнішнього каналу. 3.Вирішення правових питань
sashko-ns Опубліковано: 21 липня, 2005 Опубліковано: 21 липня, 2005 Давно вже таке пропоную тiльки шось нiхто не ведеться. P.S. Мiж нами пiнг 1мс так шо можна подумати. Адмiнiстратор Ternet'y ми на Новому свiтi i Канадi
sashko-ns Опубліковано: 21 липня, 2005 Опубліковано: 21 липня, 2005 Доречi є одна iдейка на рахунок широкого зовнішнього каналу. PS. Про створення колокейшену квікому варто подумати після перегрузки ділайновської циски на цьому та минулому тижні.
Stiv Опубліковано: 21 липня, 2005 Опубліковано: 21 липня, 2005 Это острая необходимость уже сейчас. Но она отнють не будет бесплатной. Для решения юридических вопросов неоходимо платить юристам, содержать офис, кто то должен представлять наши интересы в государственных органах. Это очень дорогое занятие. Польза будет от этого только если асоциация будет многочисленна.
•••KVINTA••• Опубліковано: 21 липня, 2005 Автор Опубліковано: 21 липня, 2005 Колокейшин пропоную зробити не квікомовський а загально тернопільський, без навару на трафіку. ( є істина чим більше тим дешевше) парітет з тернетом можна зробити вже якщо умови вашого договору не передбачають плати за внутрішній трафік. Зависання Ціски повязано з не першою ДОС атакою на КВІКОМ на цьому і минулому тижні, тільки вот сенсу в них мало, є додаткові канали!. ( принаймі в нас ) Асоциацію пропоную зробити тернопільську можливісь помогти юридично є офіс є людей багато буде, а не буде закриєм лавочку.
DiezelMax Опубліковано: 22 липня, 2005 Опубліковано: 22 липня, 2005 Ну і шо ви пропонуєте? Яке обладнання будете ставити? Я сам думав над організацією колокейшена в тернополі наразі в мене стоїть наступна технка: сервак P4 3.0Ghz 2Gb 4*160Gb на контроллері SATA ICP Vortex модель GDT8546RZ UPS PowerWare 5125 1KVT дві оптики А шо у вас?
•••KVINTA••• Опубліковано: 22 липня, 2005 Автор Опубліковано: 22 липня, 2005 Обладнання можна поставити будь яке. ( точніше на яке вистачить грошей, і розуму) Пропонуємо зробити колокейшен законектити туда купу людей яких цікавить порівняно не дорогий інтет, пробити якісний і недорогий канал, ну і звичайно обмін трафіком Тернопільським.
Alex_xl Опубліковано: 22 липня, 2005 Опубліковано: 22 липня, 2005 пробити якісний і недорогий канал Мне кажится это самый главный вопрос из перечислинных. Какие есть варианты ?
DiezelMax Опубліковано: 22 липня, 2005 Опубліковано: 22 липня, 2005 Обладнання можна поставити будь яке. ( точніше на яке вистачить грошей, і розуму)Пропонуємо зробити колокейшен законектити туда купу людей яких цікавить порівняно не дорогий інтет, пробити якісний і недорогий канал, ну і звичайно обмін трафіком Тернопільським. ну в мене є таке а далі шо робимо?
sashko-ns Опубліковано: 22 липня, 2005 Опубліковано: 22 липня, 2005 Поперше можна прокинути 100М до Укртелекома, а далi взяти канал досить дешево майже вiд любого провайдера, пiдключеного до UTC-IX. (http://www.ukrtelecom.ua/ua/tariff/additio...nternet/ipnode/) Ше треба якесь примiщення i бажано в центрi, бо там сходяться вci телекомунiкацii. 2 kvinta: Внутрiшнiй трафiк у нас безкоштовний. Тунель в нас вже один прокинутий на канаду так само можна прокинути мiж нами. P.S. Хтось брав трафiк у УарНет'а? Менi казали шо в них досить дешево i якiсно.
Alex_xl Опубліковано: 22 липня, 2005 Опубліковано: 22 липня, 2005 Поперше можна прокинути 100М до Укртелекома, а далi взяти канал досить дешево майже вiд любого провайдера, пiдключеного до UTC-IX. (http://www.ukrtelecom.ua/ua/tariff/additio...nternet/ipnode/) А Вы уверены что любого , помоиму только к местному прову Вы и сможете подключится , тоесть сделать то что и без укртела Вам под силу.Я этим вопросом интересовался пару лет назад , так было имнно так , может что изменилось ? Хтось брав трафiк у УарНет'а? Менi казали шо в них досить дешево i якiсно. Поподробней можно , по чем у них трафик или канал для прова можно взять. Можно в личку.
DiezelMax Опубліковано: 23 липня, 2005 Опубліковано: 23 липня, 2005 Поперше можна прокинути 100М до Укртелекома, а далi взяти канал досить дешево майже вiд любого провайдера, пiдключеного до UTC-IX. (http://www.ukrtelecom.ua/ua/tariff/additio...nternet/ipnode/) Ше треба якесь примiщення i бажано в центрi, бо там сходяться вci телекомунiкацii. 2 kvinta: Внутрiшнiй трафiк у нас безкоштовний. Тунель в нас вже один прокинутий на канаду так само можна прокинути мiж нами. P.S. Хтось брав трафiк у УарНет'а? Менi казали шо в них досить дешево i якiсно. Немаю тіки до укртела точку обміну наразі усе стоєть на гайовій (це там де алігатор по тій вулиці) є приміщення біля центру а точніше біля базару а шо далі?
•••KVINTA••• Опубліковано: 23 липня, 2005 Автор Опубліковано: 23 липня, 2005 До Укртелекома вийде але не по тій таблиці шо там розписана. І звісно не по тій ціні Уарнет класна кантора ціни в них дорогі на необмежені, але пакетні тарифи дуже низькі. Я на них сидів майже рік, але зараз спригнув бо сервіс в тернополі на нулю.(може й нижче) Приміщення нафік нада да і де сервак тримати тоже не проблема. Варіант один взяти стоячний сервер і засунути його в кімнату операторів в Укртелеком. Тоді достукатись до нього можна лише або оптикою від телесистем або прокладити виділинки. Другий варіант це одна з високих точок тернополя ( одна з 16 поверхівок ) там можна поставити сейф в який заникати сервак до нього підвести оптику, або виділинку. Відповідно конекти до нього можна буде робити по оптиці по виділенці і ще по радіо. На рахунок канала треба зібратись і порахувати загальну потужність каналів які нам потрібні, то кожен може приступити до пробивання дешевого каналу. ( якщо мені вийде то я зможу забезпечити дуже дешевий транспорт до Киева а там проблем з інетом немає) Да доречі на всіх варіантах що я назвав крутяться всі прови
DiezelMax Опубліковано: 23 липня, 2005 Опубліковано: 23 липня, 2005 ...( якщо мені вийде то я зможу забезпечити дуже дешевий транспорт до Киева а там проблем з інетом немає) інтересно яким транспортом?
•••KVINTA••• Опубліковано: 23 липня, 2005 Автор Опубліковано: 23 липня, 2005 Укрнафтогазом України їхньою оптикою
DiezelMax Опубліковано: 23 липня, 2005 Опубліковано: 23 липня, 2005 Укрнафтогазом України їхньою оптикою і кудою вона йде, яка траса кіко обійдеться?
•••KVINTA••• Опубліковано: 26 липня, 2005 Автор Опубліковано: 26 липня, 2005 іде вона і на Київ і на Львів, зроблена була для нафтопроводу орінтуватись по ньому. обійдеться явно дешевше чим Укртелоеком
DiezelMax Опубліковано: 26 липня, 2005 Опубліковано: 26 липня, 2005 іде вона і на Київ і на Львів, зроблена була для нафтопроводу орінтуватись по ньому.обійдеться явно дешевше чим Укртелоеком ну і до вого звонити за це?
•••KVINTA••• Опубліковано: 26 липня, 2005 Автор Опубліковано: 26 липня, 2005 ну так кажу що треба для того щоб це замутити
DiezelMax Опубліковано: 27 липня, 2005 Опубліковано: 27 липня, 2005 ну так кажу що треба для того щоб це замутити пиши в асю 176301877
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас