Перейти до

Рекомендованные сообщения

Опубліковано:

Давно вже таке пропоную тiльки шось нiхто не ведеться.

P.S. Мiж нами пiнг 1мс так шо можна подумати.

Адмiнiстратор Ternet'y ми на Новому свiтi i Канадi

Опубліковано:

Доречi є одна iдейка на рахунок широкого зовнішнього каналу.

PS. Про створення колокейшену квікому варто подумати після перегрузки ділайновської циски на цьому та минулому тижні.

Опубліковано:

Это острая необходимость уже сейчас. Но она отнють не будет бесплатной. Для решения юридических вопросов неоходимо платить юристам, содержать офис, кто то должен представлять наши интересы в государственных органах. Это очень дорогое занятие.

Польза будет от этого только если асоциация будет многочисленна.

Опубліковано:

Колокейшин пропоную зробити не квікомовський а загально тернопільський, без навару на трафіку. ( є істина чим більше тим дешевше)

парітет з тернетом можна зробити вже якщо умови вашого договору не передбачають плати за внутрішній трафік.

Зависання Ціски повязано з не першою ДОС атакою на КВІКОМ на цьому і минулому тижні, тільки вот сенсу в них мало, є додаткові канали!. ( принаймі в нас )

Асоциацію пропоную зробити тернопільську можливісь помогти юридично є офіс є людей багато буде, а не буде закриєм лавочку.

Опубліковано:

Ну і шо ви пропонуєте?

Яке обладнання будете ставити?

Я сам думав над організацією колокейшена в тернополі наразі в мене стоїть наступна технка:

сервак P4 3.0Ghz 2Gb 4*160Gb на контроллері SATA ICP Vortex модель GDT8546RZ

UPS PowerWare 5125 1KVT

дві оптики

А шо у вас?

Опубліковано:

Обладнання можна поставити будь яке. ( точніше на яке вистачить грошей, і розуму)

Пропонуємо зробити колокейшен законектити туда купу людей яких цікавить порівняно не дорогий інтет, пробити якісний і недорогий канал, ну і звичайно обмін трафіком Тернопільським.

Опубліковано:
Обладнання можна поставити будь яке. ( точніше на яке вистачить грошей, і розуму)

Пропонуємо зробити колокейшен законектити туда купу людей яких цікавить порівняно не дорогий інтет, пробити якісний і недорогий канал, ну і звичайно обмін трафіком Тернопільським.

ну в мене є таке а далі шо робимо?

Опубліковано:

Поперше можна прокинути 100М до Укртелекома, а далi взяти канал досить дешево майже вiд любого провайдера, пiдключеного до UTC-IX. (http://www.ukrtelecom.ua/ua/tariff/additio...nternet/ipnode/)

Ше треба якесь примiщення i бажано в центрi, бо там сходяться вci телекомунiкацii.

2 kvinta: Внутрiшнiй трафiк у нас безкоштовний. Тунель в нас вже один прокинутий на канаду так само можна прокинути мiж нами.

P.S. Хтось брав трафiк у УарНет'а? Менi казали шо в них досить дешево i якiсно.

Опубліковано:
Поперше можна прокинути 100М до Укртелекома, а далi взяти канал досить дешево майже вiд любого провайдера, пiдключеного до UTC-IX. (http://www.ukrtelecom.ua/ua/tariff/additio...nternet/ipnode/)

А Вы уверены что любого , помоиму только к местному прову Вы и сможете подключится , тоесть сделать то что и без укртела Вам под силу.Я этим вопросом интересовался пару лет назад , так было имнно так , может что изменилось ?

Хтось брав трафiк у УарНет'а? Менi казали шо в них досить дешево i якiсно.

Поподробней можно , по чем у них трафик или канал для прова можно взять.

Можно в личку.

Опубліковано:

Ше треба якесь примiщення i бажано в центрi, бо там сходяться вci телекомунiкацii.

2 kvinta: Внутрiшнiй трафiк у нас безкоштовний. Тунель в нас вже один прокинутий на канаду так само можна прокинути мiж нами.

P.S. Хтось брав трафiк у УарНет'а? Менi казали шо в них досить дешево i якiсно.

Немаю тіки до укртела точку обміну

наразі усе стоєть на гайовій (це там де алігатор по тій вулиці)

є приміщення біля центру а точніше біля базару

а шо далі?

Опубліковано:

До Укртелекома вийде але не по тій таблиці шо там розписана.

І звісно не по тій ціні

Уарнет класна кантора ціни в них дорогі на необмежені, але пакетні тарифи дуже низькі. Я на них сидів майже рік, але зараз спригнув бо сервіс в тернополі на нулю.(може й нижче)

Приміщення нафік нада да і де сервак тримати тоже не проблема.

Варіант один взяти стоячний сервер і засунути його в кімнату операторів в Укртелеком. Тоді достукатись до нього можна лише або оптикою від телесистем або прокладити виділинки.

Другий варіант це одна з високих точок тернополя ( одна з 16 поверхівок ) там можна поставити сейф в який заникати сервак до нього підвести оптику, або виділинку. Відповідно конекти до нього можна буде робити по оптиці по виділенці і ще по радіо.

На рахунок канала треба зібратись і порахувати загальну потужність каналів які нам потрібні, то кожен може приступити до пробивання дешевого каналу. ( якщо мені вийде то я зможу забезпечити дуже дешевий транспорт до Киева а там проблем з інетом немає)

Да доречі на всіх варіантах що я назвав крутяться всі прови

Опубліковано:
...( якщо мені вийде то я зможу забезпечити дуже дешевий транспорт до Киева а там проблем з інетом немає)

інтересно яким транспортом?

Опубліковано:
іде вона і на Київ і на Львів, зроблена була для нафтопроводу орінтуватись по ньому.

обійдеться явно дешевше чим Укртелоеком

ну і до вого звонити за це?

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.
  • Створити нове...