Перейти до

ОСББ и оператор(провайдер)


Рекомендованные сообщения

кабельної каналізації в моєму районі якраз немає, про що ми прекрасно знали, ми чесно кажучи одразу їм назвали ціну питання проходу через наш дах, вони відповідно не погодились.

в нас в домі своя мережа, ті хто нею користуються платят за неї на даний час по 5 грн +(за інтернет +3000/на кількість абонентів)в місяць.

в статуті ОСББ є окремий розділ про телекомунікаційні мережі будинку згідно яких любий провайдер може зайти в будинок і надавати свої послуги проте лише використовуючи інфраструктуру яка належить ОСББ, оператор підключається до нашого комутатора і безкоштовно використовує мережу для надання своїх послуг проте зобовязаний надавати знижку абонентам в розмірі їх абонплати за внутрішню мережу. Розвертання нових мереж можливе лише за рішенням загальних зборів що одразу виглядає як безперспективне заняття.

 

не був би КС такий наглий і не підключав би адмінресурс(замовлені ним перевірки нам добре нерви потріпали)його ми би пустили через дах на значно простіших умовах.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

і ще для людей які таксамо побудували подібну мережу нівякому разі обладнання не повинно бути на балансі юридичної особи і тримайте всі документи які підтверджують факт купівлі вами даного обладнання(нів якому разі не давати комусь оригінали логоворів на купівлю, тільки завірені копії) в такому разі вилучення державними органами даного обладнання стане дуже проблематичним і ніякий рейдер типу жовтого полосатика і подібних незможе відсудити дану мережу у вас сказавши що він побудував цю мережу

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...