Перейти до

Обратите внимание на АМКУ территориальные отделения


Рекомендованные сообщения

сегодня прошел брифинг Антимонопольного комитета Украины , на котором обнародовано поручение Киевраде «вжити заходів з метою запобігання порушенням конкуренційного законодавства на ринку розміщення телекомунікаційних мереж у житлових і нежитлових будівлях комунальної власності», которые возникли в результате принятия Рішення Київради від 14 липня 2011 року № 378/5765 «Про питання впорядкування діяльності суб’єктів господарювання в галузі зв’язку та інформаційних технологій». .

Предусматривается ряд мер, среди них:

- Київраду зобов’язано вжити заходів для зниження тарифу на розміщення телекомунікаційних мереж (сейчас это 60 коп с квартиры)

- Київраду зобов‘язано переглянути механізм розподілу суми отриманих платежів (по решению № 378/5765 только 25% получает балансодержатель).

- территориальным отделениям АМКУ поручено провести аналогичную работу на местах (ИнАУ предоставила собранную нами информацию по этому поводу для АМКУ).

 

Эта поручение появилось в результате обращения ИнАУ в АМКУ и подготовки нами материалов для АМКУ – см. наши письма в АМКУ (Лист № 206 від 08.08.2011 р. Голові Антимонопольного комітету України п. Цушку В.П. щодо Рішення № 378/5765 "Про питання впорядкування діяльності суб'єктів господарювання в галузі зв'язку та інформаційних технологій" и Лист № 209/2 від 08.08.2011 р. Голові АМКУ п. Цушку В.П. щодо рішення Київради "Про питання впорядкування діяльності суб'єктів господарювання в галузі зв'язку та інформаційних технологій")

Также см ответы АМКУ (Лист № 127 від 12.09.2011 р. Антимонопольного Комітету України щодо Рішення Київради № 378/5675 "Про питання впорядкування діяльності суб'єктів господарювання в галузі зв'язку та інформаційних технологій" и Лист № 122 від 29.08.2011 р. Антимонопольний комітет України щодо рішення Київради "Про питання впорядкування діяльності суб'єктів господарювання в галузі зв'язку та інформаційних технологій").

 

Также появлению этого решения поспособствовал который в сентябре провели ИнАУ, УСПП, Телас и НКРЗ.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...