Проблими з БС
-
Зараз на сторінці 0 користувачів
Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.
-
Схожий контент
-
Від pavlabor
Данілов пригрозив користувачам "Вконтакте" спецобліком і "проблемами" з поліцією
Пряма мова Данілова: "Я хотів би звернути увагу на користувачів, які користуються цим ресурсом, який є забороненим. Це має бути їхня відповідальність – нащо вони це роблять і для чого вони це роблять. Справа в тому, що зараз та система, яка починає працювати, – про всіх цих користувачів будемо мати розуміння, вони будуть усі на обліку знаходитися.
І якщо вони й надалі будуть поширювати російський контент на теренах країни, то вони будуть мати певні проблеми вже безпосередньо з нашою Нацполіцією, з нашими силовими структурами".
-
Від Voldo
Доброго вечора.
Встановив обладнання фірми Ligowave DLB2M-90 в якості БС та DLB propeller 2 для клієнтів. В принципі працює все добре, трафік балансує нормально, зараз клієнтів не багато, 8, але є певні проблеми з відключенням клієнтів.
Ситуація така: все працює нормально, і не зрозуміло по якій причині відвалюються всі клієнти, трафік на них не йде, зайти через БС я також не можу, і не пінгуються. Після перезавантаження БС все працює в нормі. Періодичність відключення буває різною, від години-двух, до 25 і більше годин.
Раніш збої були частіше, але тоді стояли клієнські точки серії APC і DLB в режимі сумісності, після заміни всії клієнтів на DLB стало працювати стабільніше, але збої такі бувають.
Дякую за допомогу
-
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас