Jump to content

Проблема з WI-FI

Recommended Posts

Проблема в ось чому: дуже часто починає падати основний лінк(той що по ньому інет йде до мене. Обладнання: BULLET2+ антена 24дб параболічна направлена. А саме:

post-4093-0-52991100-1356265277_thumb.png

там де виділено починає скакати швидкість 1, 2, 9, 11, 12, 18. і так при натискані кнопки рефреш скаче. Відповідно лягає весь інет.

також на тій самій мачті вище на 1,5 метра прикріплена базова станція, а саме Bullet M2 HP + TP-Link TL-ANT2412D(всенаправлена):

post-4093-0-57523700-1356265309_thumb.png

з базовою станцією нічого не трапляється в чей час коли на bullet2 починаються глюки. провайдер сказав що то в мене шумить моя станція. вимкнувши її лінк до провайдера стабілізувався. Тепер питання як вирішити цю проблему. І ще одне лінк до провайдера не завжди падає, незнаю чи то від погоди чи від кількості підключений клієнтів до станції, просто ні з того ніз сього починає глючити. На станції перепробував усі канали,на одному перестає глючити потім через день 2 знов починається. міняю канал перестає і через трохи знов. Дякую. Чекаю допомоги.

У мене теж був один лінк на булетах 2. Почав канал глючити. Співпало так що в ті дні УДЦР приїхало на ту вишку на прийомку, передзвонили і сказали шо булить фонить. Замінив на брідж і ситуація виправилася.

Так ш міняйте базу. і рекомендую поміняти зразу на булет М2.

до провайдера:

Булет2 + 24дбнаправлена анетена(моделі антени незнаю)

моя базова станція(та що я роздаю інет нею):

Bullet M2 HP + TP-Link TL-ANT2412D(всенаправлена антена)

у клієнтів:

NanoStation loco M2 -- 3 штуки

AirGrid M2-HP --- 1 штука

NanoStation2 loco --- 1 штука

Tp-link TL-WA701ND --- 3 шт (2 з них працюють у режимі репітера бо у абонентів ноутбуки)

D-Link DAP-1155 --- 1 штука

ще 1 пробував ті тп лінки настроїти в режимі WDC з буллетом м2 хп чомусь не працює

Edited by mishechka007

не зрозумів

Ну когда у вас у клиентов разные клиентские точки, и вы не работаете по технологии airmax или nv2, то это плохо.

А по теме, попробуйте во время проблемы откидывать активных клиентов с вашей базовой, кажется мне что полтора метра это маловато.

• 5 months later...

Вопрос следующего характера, какой нужен разнос для Bullet m2HP с всенаправленной антеной и Nanostation M2 loco по высоте на мачте и реально ли их ставить вместе или лучьше разнести по разным мачтам

Edited by Barbitura