Jump to content

holubets

Сitizens
  • Content Count

    638
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

holubets last won the day on April 17 2014

holubets had the most liked content!

Community Reputation

43 Очень хороший

About holubets

  • Rank
    Вампиреныш

Информация

  • Пол
    Мужчина

Recent Profile Visitors

2,093 profile views
  1. Доброго вечора, Допоможіть вирішити таку проблему: Маємо роутер з OpenWRT на борту, який підключається по OpenVPN до іншої мережі. Доступ до внутрішніх ресурсів є (налаштований відповідний маршрут route x.x.x.x y.y.y.y). Зараз появилася потреба ганяти весь трафік через цю мережу. Пробував прописувати різні маршрути і нічого, веб трафік ганяється напряму через провайдера, а не через цю мережу. Можливо хтось знає як це правильно налаштувати. Наперед дякую.
  2. Так, потрібні адаптери такого плану, але ддя камер зазвичай йдуть 100-мбітні. А мене цікавить гігабітні пое адаптери. Є такого плану: https://denika.ua/p/kommutator-mikrotik-rbgpoe?utm_source=Merchant&utm_medium=cpc&utm_campaign=Kommutatory&utm_content=&utm_brand=MikroTik&utm_term=270143&gclid=Cj0KCQiAtvSdBhD0ARIsAPf8oNmH64b7WUYIYPF-tY6vDL6aRXplDoSApx1XF4B7LoAByesdEOA93MwaArnaEALw_wcB але не знаю що поставити з боку онушки.
  3. Не підкажете модель щоб погуглити?
  4. Цікава ідейка, потрібно буде спробувати чи цей варіант спрацює. ОНУ-шка на 12 Вольт.
  5. Маю потребу винести ONU-шку за межі приміщення де встановлена розетка 220 В. Між цими приміщеннями є прокладений хороший 8-ми жильний кабель і відстань там невелика, десь до 15 метрів. Чи є варіанти гігабітних POE інжектрорів/сплітерів щоб заживити її? Знаю що є варіанти 100 Мбітних POE інжектрорів/сплітерів, але не хочеться жертвувати швидкістю. І є ще Mikrotik RBGPOE інжектор, але що тоді поставити з ним в парі?
  6. А не поділитеся інструкцією ро налаштуванню?
  7. А IKEv2/IPSec + Android 12 взагалі робоча схема? Чи хтось вже таке собі налаштовував?
  8. Чи комусь вже вдавалося налаштувати VPN на Mikrotik для Android 12? Я сьогодні шукав в гугл плеї програму для налаштування PPTP сесії, але поки безуспішно.
  9. А небо повністю видно? Чи старлінк стоїть поблизу будикнку, який закриває частину горизонту? Можливо якась перешкода закриває частину неба і коли супутник залітає в цю частину, то відбувається тимчасова втрата зв'язку.
  10. Доброго дня, Хочу підняти в себе резервний канал інтернет через 3G/4G модем. Як роутер використовується Mikrotik RB2011 з USB портом. Порадьте USB 3G/4G модем, який буде працювати в парі з Mikrotik RB2011. Також бажано щоб модем мав можливість підключення зовнішньої антени. Дякую.
  11. Можете попробувати 2 варіанти: 1. Переоформити договір на себе і дальше робити що забажаєте. 2. Забити, договір оформлений не на вас, тож можете не платити. Хай вимагають гроші з батька.
  12. У мене і в батьків стояли Mikrotik hap Lite. Недавно згорів четвертий, замахався міняти. Поки що поставив собі D-Link, батькам TP-Link. Причину чому вони подохли так і не виявив. Симптоми: світлодіоди живлення світяться, на компах показує "Мережевий кабель не підключений", вай-фай теж пропав. Роутери стояли в різних локаціях і з різних партій. Живлення теж пробував міняти. Можливо у когось були подібні симптоми? А так непоганий роутер, тільки вай-фай слабенький.
  13. МТС теж запустив 4G.
  14. Можна замість хвоста можна підключити таку антенку і змонтувати її на даху кабіни.
×
×
  • Create New...