Перейти до

holubets

Сitizens
  • Всього повідомлень

    638
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    4

Все, що було написано holubets

  1. Доброго вечора, Допоможіть вирішити таку проблему: Маємо роутер з OpenWRT на борту, який підключається по OpenVPN до іншої мережі. Доступ до внутрішніх ресурсів є (налаштований відповідний маршрут route x.x.x.x y.y.y.y). Зараз появилася потреба ганяти весь трафік через цю мережу. Пробував прописувати різні маршрути і нічого, веб трафік ганяється напряму через провайдера, а не через цю мережу. Можливо хтось знає як це правильно налаштувати. Наперед дякую.
  2. holubets

    Підключення ONU через POE сплітер.

    Так, потрібні адаптери такого плану, але ддя камер зазвичай йдуть 100-мбітні. А мене цікавить гігабітні пое адаптери. Є такого плану: https://denika.ua/p/kommutator-mikrotik-rbgpoe?utm_source=Merchant&utm_medium=cpc&utm_campaign=Kommutatory&utm_content=&utm_brand=MikroTik&utm_term=270143&gclid=Cj0KCQiAtvSdBhD0ARIsAPf8oNmH64b7WUYIYPF-tY6vDL6aRXplDoSApx1XF4B7LoAByesdEOA93MwaArnaEALw_wcB але не знаю що поставити з боку онушки.
  3. holubets

    Підключення ONU через POE сплітер.

    Не підкажете модель щоб погуглити?
  4. holubets

    Підключення ONU через POE сплітер.

    Цікава ідейка, потрібно буде спробувати чи цей варіант спрацює. ОНУ-шка на 12 Вольт.
  5. Маю потребу винести ONU-шку за межі приміщення де встановлена розетка 220 В. Між цими приміщеннями є прокладений хороший 8-ми жильний кабель і відстань там невелика, десь до 15 метрів. Чи є варіанти гігабітних POE інжектрорів/сплітерів щоб заживити її? Знаю що є варіанти 100 Мбітних POE інжектрорів/сплітерів, але не хочеться жертвувати швидкістю. І є ще Mikrotik RBGPOE інжектор, але що тоді поставити з ним в парі?
  6. holubets

    Mikrotik IKEv2/IPSec + Android 12

    А не поділитеся інструкцією ро налаштуванню?
  7. holubets

    Mikrotik IKEv2/IPSec + Android 12

    А IKEv2/IPSec + Android 12 взагалі робоча схема? Чи хтось вже таке собі налаштовував?
  8. holubets

    Mikrotik IKEv2/IPSec + Android 12

    Чи комусь вже вдавалося налаштувати VPN на Mikrotik для Android 12? Я сьогодні шукав в гугл плеї програму для налаштування PPTP сесії, але поки безуспішно.
  9. holubets

    Starlink рвет сесии

    А небо повністю видно? Чи старлінк стоїть поблизу будикнку, який закриває частину горизонту? Можливо якась перешкода закриває частину неба і коли супутник залітає в цю частину, то відбувається тимчасова втрата зв'язку.
  10. Доброго дня, Хочу підняти в себе резервний канал інтернет через 3G/4G модем. Як роутер використовується Mikrotik RB2011 з USB портом. Порадьте USB 3G/4G модем, який буде працювати в парі з Mikrotik RB2011. Також бажано щоб модем мав можливість підключення зовнішньої антени. Дякую.
  11. Можете попробувати 2 варіанти: 1. Переоформити договір на себе і дальше робити що забажаєте. 2. Забити, договір оформлений не на вас, тож можете не платити. Хай вимагають гроші з батька.
  12. У мене і в батьків стояли Mikrotik hap Lite. Недавно згорів четвертий, замахався міняти. Поки що поставив собі D-Link, батькам TP-Link. Причину чому вони подохли так і не виявив. Симптоми: світлодіоди живлення світяться, на компах показує "Мережевий кабель не підключений", вай-фай теж пропав. Роутери стояли в різних локаціях і з різних партій. Живлення теж пробував міняти. Можливо у когось були подібні симптоми? А так непоганий роутер, тільки вай-фай слабенький.
  13. holubets

    4G прийшов

    МТС теж запустив 4G.
  14. Можна замість хвоста можна підключити таку антенку і змонтувати її на даху кабіни.
  15. Я собі уявляв, що можна буде до моїх 20-30 (60 вижимав максимум) мегабіт, при установці моста на ас можна буде додати скажим 100 на його потужностях, і отримати хоча б 120-140. А так, варто подумати... Хоча як на мене апаратно все ніби повинно було б вийти, от тільки найти б як це правильно налаштувати на програмному рівні. А так, якби вдалося реалізувати, то плюсів як на мене декілька: 1 Обладнання на 2.4 вже є, працює, докуповую лише на 5 (зняти за непотрібності в любий час можна) 2 Один міст на 2.4 другий на 5, якщо якісь тимчасові перешкоди на одному з частотних діапазонів, без проб
  16. Можна включити паралельно (задіяти вільні порти) за допомогою Bonding. Тільки там є один нюанс, воно максимум видать подвоїний мінімальний канал. Тобто якщо у вас один проліт видає 100 Мбіт, а інший 10 Мбіт, то на виході будете мати 2 х 10 Мбіт = 20 Мбіт Тому в цьому випадку краще залишити потужніший проліт.
  17. Погоджуся з Диктатором. Якщо тягнути окремий кабель наверх до кожної антени, тоді у випадку НП у вас відвалиться тільки одна антена. Якщо тягнете оптику + живлення наверх, тоді впаде все і зразу.
  18. holubets

    Покрытие wifi в частном доме

    Є варіант під дахом положити сектором вниз Rocket M2 + AirMax Sector 2G-16-90 в достатній кількості. Також по поверхах можна поставити декілька ТД в режимі репітера. Звісно що робити така схема нормально не буде. І після кількох місяців користування клієнти просять переробити то все і самі ж пропонують маршрут прокладання кабелів
  19. holubets

    Роутеры & моб.телефоны: нет инета.

    спс, но сейчас когда роутеров шо Г. - ставить статикой канал не есть гуд, т.к. роутер вроде сам предопределяет на какой канал становится. Да и пробовал возле самого роутера. Краще таки ставити автоматичний режим вибору каналу, але вибрати правильну країну, в якій недоступні канали 12, 13 і 14.
  20. Поставте собі Operу +VPN, включіть VPN і зайдіть в соц мережі. Заодно на мікротіку подивіться кудою біжить трафік (Torch). Його і рубаніть. Але підозрюю що VPN шлюзів може бути багато.
  21. holubets

    Mikrotik CAPsMAN проблемма

    Uptime нормальний?
  22. Не знал, что все так просто... Оторвать их от роутера, и просто подать..? Я так понимаю, минус на коричневый. А 5 и 7 (БС и БК) вообще не трогать, пусть из роутера в точку идут, или тоже отрезать..? Щоб не різати кабелі, можна використати таку РОЕ панельку. Підключаєте до неї ваш БЖ і 3 окремі кабелі до антен і само собою що 3 патч корди до роутера. З.І.Все таки краще використати БЖ на 24В замість 12В.
  23. А в чому полягає проблема подати окремий кабель до кожної антени? Такий варіант набагато простіший і стабільніший. Навіть якщо немає третього БЖ, то можна просто розпороти кабель, витягнути синю і коричневу пари і подати на них 12/24В.
×
×
  • Створити нове...