chuvakpasha Опубликовано: 6 квітня, 2015 Опубликовано: 6 квітня, 2015 (відредаговано) Доброго дня. Допоможіть налаштувати Ubuntu для одночасної роботи з декількома wan портами, балансування трафіку і роздачу інтернету іншим користувачам в локальній мережі. В інтернеті є багато прикладів налаштуванням шлюзів з балансуванням трафіку по декільком wan портам.Але всі приклади з отриманням статичної IP адреси, а в мене отримання IP адреси по DHCP + нюанс - в 3 ліній від Київстару однаковий шлюз. Ніяких VPN з'єднань нема. Якщо вже хтось має написаний готовий скрипт, або знає як реалізувати дану схему підключення - допоможіть.Про оплату вашої праці думаю домовимося. Відредаговано 6 квітня, 2015 chuvakpasha
kvirtu Опубліковано: 6 квітня, 2015 Опубліковано: 6 квітня, 2015 Доброго дня. Є сервер на якому працює трекер і з якого йде трансляція відео по технології torrent stream. У Вас стальные яйца ?
desmond Опубліковано: 6 квітня, 2015 Опубліковано: 6 квітня, 2015 а не простіше буде домовитися з провайдером і взяти один канал 1gb?
chuvakpasha Опубліковано: 7 квітня, 2015 Автор Опубліковано: 7 квітня, 2015 Звичайно простіше, але всі мої походи по офісам провайдерів натикались на відверте небажання відступати від того що в них написано в прайс-листі і зрушити їх бюрократичну машину мені не вистачило терпіння і сил.
chuvakpasha Опубліковано: 14 квітня, 2015 Автор Опубліковано: 14 квітня, 2015 Питання вирішино встановленням програмного роутера pfSense і налаштування балансування на ньому.Всім дякую.
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас