DC Link Group стала ексклюзивним дистриб'ютором Ruijie в Україні
У портфелі компанії Ruijie 11 продуктових лінійок: бездротове обладнання, комутатори, маршрутизатори, пристрої аутентифікації і контролю, хмарні рішення та обладнання для DATA-центрів.  В Україні компанія буде представлена ТМ Ruijie та саббрендом Reyee для домашніх кристувачів та малого та середнього бізнесу.
 
"З усіх брендів, які присутні в Україні, Ruijie дає найкрутішу інтеграцію в хмару. Вона зручна в  управлінні та налаштуванні – нею можна керувати навіть зі смартфона.  А технолгія self-orginizing  network дає можливість впроваджувати персональні сценарії під будь-які потреби. Мережа, яка самоорганізовується, може залучити велику кількість девайсів в систему для дому, бізнесу, чи великої мережі. - розповідає Євген Глембоцький, керівник дивізіону мережевого обладнання DC Link Group"
Ruijie Networks - єдиний розробник обладнання для побудови мереж передачі даних, сертифікований як інноваційне підпри ємство в Китаї. На Порталі DC LInk Group вже можна замовити: універсальні домашні маршрутизатори, точки доступу всіх видів - настінні, стельові і вуличні з підтримкою сучасних стандартів WI-Fi 6 та WI-Fi 5. А також у наявності є асортимент комутаторів для відеоспостереження, потужних роутерів для середнього і дрібного бізнесу.

З вересня 2021 року DC LInk Group виводить у продаж ентерпрайз-обладнання для  дата-центрів, магістральне обладнання та комутатори з дуже великою пропускною здатністю.
Публікації за темою:
Джерело: dclink.ua
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading