Для тих, хто виїхав закордон, пошук роботи
Команда Jooble створила сайт для українців, які вимушено переїхали в інші країни. Ми сподіваємось, що цей сайт допоможе кожному українському біженцю знайти роботу на час, поки він за межами України.
Сайт із пошуку роботи Jooble, що працює в 71 країні світу, створив ресурс для працевлаштування українських біженців в країнах Західної Європи.
 
За час військової агресії Росії сотні тисяч українців були змушені покинути свої домівки. Для того, щоб люди змогли швидко знайти роботу за кордоном, команда Jooble створила сайт: https://helpukrainians.jooble.org/.
 
На сайті можна дізнатись:
перелік документів, які необхідні для працевлаштування;
поради, як безпечно знайти роботу;
вакансії, де готові взяти на роботу українців, у Польщі, Угорщині, Словаччині, Румунії, Чехії, Молдові, Португалії, Данії, Литві, Нідерландах та Німеччині
 
Наразі на ресурсі доступні вакансії для українців в Польщі, Угорщині, Словаччині, Румунії, Чехії, Молдові, Португалії, Данії, Литві, Нідерландах та Німеччині. Команда Jooble працює над тим, аби якомога швидше поповнювати сайт вакансіями і в інших країнах, що прихистили українців. Інформація про вакансії та інші країни оновлюється щоденно.
 
Також, крім вакансій, є короткі поради про те як скласти резюме та працевлаштуватись безпечно, а також інформація про виїзд за кордон для тих українців, які планують зробити це найближчим часом.
 
Пошук роботи за допомогою Jooble є безкоштовним.

 
Публікації за темою:
більше приховати
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading