Домашній доступ до Інтернет 50гбіт. Північна Америка.
Kirkland, Washington (1 листопада 2023 р.) - Ziply® Fiber сьогодні оголосила про запуск "Найшвидшого Інтернету в Америці" - симетричного оптоволоконного тарифного плану на 50 Гбіт/с, доступного сьогодні для встановлення в односімейних будинках по майже мільйону адрес компанії у штатах Вашингтон, Орегон, Айдахо та Монтана.
  
Сьогоднішнє оголошення продовжує культуру лідерства та інновацій Ziply Fiber в галузі. Це був один з перших провайдерів в країні, який у 2022 році надав послугу 5-гігабітної швидкості в масштабах країни. Потім компанія стала найшвидшим провайдером на північному заході країни, запровадивши симетричну оптоволоконну послугу на 10 Гбіт/с у 2023 році. Всі швидкісні рівні побудовані на 100% оптоволоконній мережі компанії на кілька сотень гігабіт, яка управляється цілодобово, щоб забезпечити відсутність пікових сповільнень, затримок або буферизації, які можуть виникнути в мережах інших провайдерів.

За словами Елізабет Альби, міського голови Саннісайда, штат Вашингтон, міста з населенням близько 16 000 осіб, "Впровадження оптоволоконної мережі зі швидкістю до 50 Гбіт/с скорочує цифровий розрив тут, у Саннісайді, і гарантує, що ми маємо широкосмугову інфраструктуру, необхідну для підтримки економічного зростання на десятиліття вперед".

Ziply Fiber оголошує про проведення лотереї "Найшвидший домашній інтернет в Америці
В рамках сьогоднішнього запуску компанія Ziply Fiber також оголосила про проведення лотереї "Найшвидший домашній інтернет в Америці", в якій один щасливий переможець стане першим клієнтом, який отримає найшвидший інтернет в Америці безкоштовно протягом року. Потенційні або поточні клієнти в зоні обслуговування Ziply Fiber мають право на участь, а заявки повинні бути зроблені на X (раніше Twitter) та/або Instagram. Деталі можна знайти на сайті www.americasfastestinternet.com.

Новий 50-гігабайтний тарифний план Ziply Fiber коштує 900 доларів на місяць і поставляється зі статичними IPv6 та IPv4 адресами. Існує також одноразова плата за встановлення в розмірі $600. Клієнти 50 Гб повинні надати власний маршрутизатор/комутатор та будь-яке додаткове домашнє обладнання.
Публікації за темою:
більше приховати
Джерело: ziplyfiber.com
Земеля
2023-11-03 11:57:53
Avatar
коли буде роутер з 50гб портом? 
tkapluk
2023-11-03 13:39:37
Avatar
коли буде роутер з 50гб портом? 

та вже ж є CCR2216. Його на довго ще вистачить )) 
Emelie
2023-11-03 13:55:19
Avatar
CCR2216

Там віфі нема. Смерть мерзкая от некротиков.
Ви маєте увійти під своїм обліковим записом

loading