Перейти до

Clone

Сitizens
  • Всього повідомлень

    152
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    1

Останнього разу Clone вигравав 8 листопада 2022

Публикации Clone были самыми популярными!

Репутація

5 Обычный

О Clone

  • Звание
    Точу Зубы
  • День народження 28.02.81

Посетители профиля

4 436 просмотров профиля
  1. Всі напруги зашиті в бмс, вона не дасть ні перезарядити збірку, ні занадто розрядити. У більшості діапазон 2.7-3.65 на комірку (4 послідовно з'єднаних дорівнює 1 агм батареї), але майже вся ємність знаходиться в діапазоні 3-3.4В, тому навіть при буферному режимі 13.8, зарядитися майже повністю. Але при такому використанні з часом комірки розбалансовуються і збірка втрачає ємність, лічиться перебалансуванням. Бмс раджу фірми daly, ціна якість нормальна. І не переплутайте бмс під фосфат з літій іонною, батарею тоді можна буде викинути. По іону: зібрати еквівалент 12 в акума не вий
  2. Я так розумію в цій упсі батарея 48В? Якщо так, то 14S іона але використання ємності буде приблизно 80%, якщо не модифіковувати зарядне Або 16S фосфата, але теж не все можна буде використати. З фосфатом прийдеться ще ставити спец індикатор залишку заряду, по напрузі зрозуміти скільки залишилося в батареї неможливо.
  3. https://www.apc.com/us/en/campaign/lithium-ion-ups.jsp https://www.eaton.com/us/en-us/products/backup-power-ups-surge-it-power-distribution/backup-power-ups/lithium-ion-batteries-.html
  4. Після 3.5 В/банку заряд вже майже не беруть, але залежить від виробника. Збірки 4s можна використовувати і в діапазоні 13.8-10.5, буде незначна втрата ємності і з часом буде розбаланс комірок, треба буде вирівнювати.
  5. Нема проблем з експлуатацією ні іонних ні залізофосфатних батарей, все залежить від бмс і самих комірок, багато хто з виробників упсів юзає таки іон. Плюсом залізофосфатних є тотожність напруг заряду і розряду до свинцю і дещо більша кількість циклів заряд/розряд.
  6. Когда батарея уже заряжена, напряжение стабилизируется на уровне 13.8В, это стандартный буферный режим свинцового АКБ. В этом режиме батарея может работать очень долго без ухудшения параметров, по какой причине вышли из строя батареи пока предположить не могу, предлагаю завтра с нами связаться.
  7. Заміряйте напругу на зеленій платі, в яку включається рідний блок живлення. І зробіть фото наклейки характеристик рідного блоку.
  8. Какое оборудование установлено?
  9. Ні, це для нього нормальний режим роботи. Але якщо батарея буде з саморозрядом, блок може її не зарядити.
  10. Все верно, заряжаться от EF6012 будет 4-5 дней, от EF9012 - 1,5-2 дня.
  11. Роздрукуйте ось цей файл, виріжте і примірьте до отворів. EF6012.pdf
  12. Быстрее зарядить не сможет, ток заряда стабилизирован на уровне 2,5А и не зависит от нагрузки на ИБП. На плате олта они уже есть.
×
×
  • Створити нове...