Сергій Матішенець Опубликовано: 16 грудня, 2011 Опубликовано: 16 грудня, 2011 у меня авторизация ключиком..но ща купил себе роутер...для того чтоб робил инет нужно web авторизацию но ето не виход...мне нужно чтоб роутер авторизовувался сам..как ето зделать?? роутер dlink dir-400
stroitel Опубліковано: 16 грудня, 2011 Опубліковано: 16 грудня, 2011 у меня авторизация ключиком..но ща купил себе роутер...для того чтоб робил инет нужно web авторизацию но ето не виход...мне нужно чтоб роутер авторизовувался сам..как ето зделать?? роутер dlink dir-400 Позвонить к своему провайдеру и спросить.
Дмитро Опубліковано: 16 грудня, 2011 Опубліковано: 16 грудня, 2011 Нужно позвонить провайдеру и попросить, что бы отключил авторизацию.
mih Опубліковано: 16 грудня, 2011 Опубліковано: 16 грудня, 2011 У провайдера немає авторизації через веб, все на зв'язці IP-MAC. Тим не менше порадив би шановному ТС припинити спроби передавати третім особам своє підключення до інтернет, інакше доведеться відключити кімнату 504 в гуртожитку, а також всі місця з яких такі спроби будуть продовжуватися. Також передаю гаряче вітання від адмінів форуму forum.nodeny.com.ua, які просили передати ТС забути про існування даного форуму назавжди. Сподіваюсь, все зрозуміло?
nightfly Опубліковано: 16 грудня, 2011 Опубліковано: 16 грудня, 2011 у меня авторизация ключиком..но ща купил себе роутер...для того чтоб робил инет нужно web авторизацию но ето не виход...мне нужно чтоб роутер авторизовувался сам..как ето зделать??роутер dlink dir-400 Щиро раджу вивчити хоча б якусь одну зі слов`янських мов.
stroitel Опубліковано: 16 грудня, 2011 Опубліковано: 16 грудня, 2011 Мальчик не учёл, что админы читают этот форум
nightfly Опубліковано: 16 грудня, 2011 Опубліковано: 16 грудня, 2011 Запаслись попкорном і з нетерпінням очікуємо продовження.
mih Опубліковано: 16 грудня, 2011 Опубліковано: 16 грудня, 2011 От прийшов адмін(+зварювальник+монтажник+все інше) після важкого робочого дня відпочити на Локалі, а тут КЛІЄНТИ.... АААААААА!!!!!
QI_Can9 Опубліковано: 17 грудня, 2011 Опубліковано: 17 грудня, 2011 ТС в твоем случае подскажу берешь комп - ноут, берешь usergate и раздавай дальше направо и налево
bnet Опубліковано: 17 грудня, 2011 Опубліковано: 17 грудня, 2011 lol, на наге и хабе он еще не писал?
vladser Опубліковано: 17 грудня, 2011 Опубліковано: 17 грудня, 2011 Ну ну ТС, доексперементуєшся Всі настройки роутера тільки через провайдера в якому буде включена фільтрація тільки дозволених МАС-ів Всі інші спроби призведуть до припинення надання послуг інтернета І підете ви хлопці в укуртелеком, ширенгою Другий Адмін
QI_Can9 Опубліковано: 17 грудня, 2011 Опубліковано: 17 грудня, 2011 )))) ну настроить он клон мак на роутере а в остальных случеях маков вы не увидите в любом случае
vladser Опубліковано: 17 грудня, 2011 Опубліковано: 17 грудня, 2011 будет получать тірнет при условии что на роутере будет включер ремоут контрол чтобы можна было в любой момент из вне зайти на роутер и посмотреть его настройки или останется без интернета а других провов нету и будет себе бамбук курить
QI_Can9 Опубліковано: 17 грудня, 2011 Опубліковано: 17 грудня, 2011 ТС поексперентируй с winroute в любом случае сомневаюсь что у них настроен arp-watch.
QI_Can9 Опубліковано: 17 грудня, 2011 Опубліковано: 17 грудня, 2011 ну смотри как определить что стоит роутер или софт только ттл или мак. остальных вариантов нету. У нодени нету мониторнинга по ттл и по маку если я не ошибсь (толкьо блокирует) вобщем если парень сообразительный спокойно все это хозяйство обойдет и вы об этом не узнаете
mih Опубліковано: 17 грудня, 2011 Опубліковано: 17 грудня, 2011 Завдяки налаштованому арпвотчу в тій же підмережі раніше вже був виявлений мудадяй що міняв ІР і був відключений з отжигом порта. Давати якісь поради ТСу не має сенсу - "сообразітєльності" йому явно не вистачає. Якщо дуже буде мудрувати то можна винести його в окремий фізично-відокремлений влан - де він не зможе роздавати інет іншим існуючим користувачам. А роздачу новим можна вичислити по перевишенню показників PPS. Хоча ніж так заморочуватися легше при найменших симптомах відрубати його нах.
mih Опубліковано: 17 грудня, 2011 Опубліковано: 17 грудня, 2011 Запаслись попкорном і з нетерпінням очікуємо продовження. Гіфка знатна. Може варто відкрити чан-розділ на форумі ?
QI_Can9 Опубліковано: 17 грудня, 2011 Опубліковано: 17 грудня, 2011 Mih я так понял что вы ничего не понимаите в сети и сути вланов)
QI_Can9 Опубліковано: 17 грудня, 2011 Опубліковано: 17 грудня, 2011 а как это физично-видокремленый влан?_)))
mih Опубліковано: 17 грудня, 2011 Опубліковано: 17 грудня, 2011 Шановний трололопонент, вас не сильно має стосуватися як я по вланах виступаю. Фізично відокремлений - означає що завдячуючи старанням ТСа буде замінена мильниця на нормальне л2 з підтримкою 801.2q і ТСу буде виділений ПЕРСОНАЛЬНИЙ влан, а не як зараз - влан на будинок. Але це затрати моїх ресурсів - а компенсувати я їх буду за рахунок ТСа.
QI_Can9 Опубліковано: 18 грудня, 2011 Опубліковано: 18 грудня, 2011 чет запутаная схема какая то, лан удачи в борьбе с ТС
vladser Опубліковано: 18 грудня, 2011 Опубліковано: 18 грудня, 2011 главное мы знаем кто этот ТС А все остальное - дело техники Будет шалить, наведаемся в гости, Проверим что к чему Если не успокоится - останется без инета, комбинатор хренов
bnet Опубліковано: 18 грудня, 2011 Опубліковано: 18 грудня, 2011 у меня авторизация ключиком..но ща купил себе роутер...для того чтоб робил инет нужно web авторизацию но ето не виход...мне нужно чтоб роутер авторизовувался сам..как ето зделать?? роутер dlink dir-400 Серьога будь сміливішим, взломай сервер краще відразу
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас